Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kızlar yaaa hani mete berrin falan hepsi hapise cemileyi ziyarete gittilerya.
cemile onların parmaklarını nasılda tellerden öpmeye çalışıodu.
yemek yiodum pooff boğazıma durdu vallaaa.
bıraktım yemeği falan yine ağladım..

uslubumuza dikkat edelim
3. şahsa hakaret yasak

ay ağlamaktan gözlerim şişti sabah nasıl şiş gözlerim
cemile bacım üstesinden gelecen herşeyin hadi bacım daralma ay dedim evde bu sefer kadını kuşbaşı edecek

ay şimdi bitti izledim
sonu nasıl öyle ya
bir kadının yaşıyabileceği en büyük acı olsa gerek
kendi evinde kocası ve dostu
kocasından görmediği ilgiyi dostuna yaptığını görmek

haklısın isolde bacı o görüşme sahnesi benide bitirdi okadar ağladımki baş ağrısından duramıyorum.
ama cemilenin çocuklarını öpüp koklamaya çalışması parçaladı yüreğimi.bende dört çocuk annesi olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum cemile çok etkiliyor ,ama busefer çok dikbir duruş sergiledi Cemile
gelecek bölümü iple çekiyorum....

yanlış alıntı.........

Son düzenleme:

bencede valla, o sahneler cok iyidi.
kiza bayildim ben, bakalim bu görüsüm kalicak mi yoksa tersine mi dönücek.

ali, carolin, yenge, amca bide o gicik kizlarinin hepsini alicaksin
bi odaya sokup gazlicaksin
ayyyyyyy nasil sinir oldum dün izlerken
o yengeyi parca pincik edesim geldi

ay şimdi bitti izledim
sonu nasıl öyle ya
bir kadının yaşıyabileceği en büyük acı olsa gerek
kendi evinde kocası ve dostu
kocasından görmediği ilgiyi dostuna yaptığını görmek

evet kendisinin görmediği ilgi ve sevginin başkasına gösterildiğini görmek çok acı olsa gerek.sen yıllarını bu adama ver,namusunu koru.gül gibi 4 çocuk yetiştir kendi başınaödülüüde bu olsun.hiç adi değil

cocuklara bi patates yemegini cok görüyodu yenge
gitmis o caroline cirkinine corba yapmis ya

ne bicim insanlar var su dünyada

aga bıcak olmazmı ya mumlarla süslenmiş masa var ya ordaki catalı bıca batırcak caroline gibime gelio onun üstünede 2 tabak kırıversin kafasında bencee

En Başta
Ali
Carolin
Yenge
Amca
Mesude
Hepinizin azraili olurum walla sinir ettiniz beni sabah sabah
hıı
Döne ve İplik de diyecektim ama sizin hakkınızdan çoktan geldiler
darısı diğerlerinin
en en büyük cezada ali ile caroline gelir umarım

Aliylen karolin, kötürüm olun da Cemilenin bir bardak suyuna muhtaç olun inşallah.

Cemile kızım doğra gitsin ikisinide nasıl olsa hapistede paşalar gibisin artık, o Döneyle İplikte bulaşamaz sana. Bari dünyayı iki pislikten kurtar.

Haydi Cemile haydi Cemile haydiiiii, tam zamanı, tam zamanı şimdiiiiiiii, arkandayız Cemile. Şişle ikisinide. hatta şu Karolini vereceksin İplikle Dönenin eline, sen hiç bulaştırmayacaksın elini pisliğe

görüşme sahnesi gerçekden son noktaydı evlat sevgisi bu olsa gerek yaşamadığım halde bu duyguyu
annem aklıma geldi çok zor bir sahneyi çok gerçekçi oynadılar gerçek evlat ve anne öpüşleri
yengede carolinden beter çıkdı belliydi böyle bir şey olacağı tencere kapak buldu birbirini
ve en son sahne bir kadın ömrünü çocuklarına ve eşine vermiş ama kocasından yıllardır göremediği
şeyi sevgilisiyle yaparken görmek acıların en büyüğü cemile ve herhangi bir kadın için bu
hazmetmesi çok zor bir şey Allahım yaşatmasın.

Ah Mete ahh, yapma yavrum, etme bebem. O senin öğretmenin vazgeç bu sevdadan.
Napsın çocukceğiz bir ilgi görmemişki anasından başka.

Berrin Ahmet ve Hakan nasıl güzel yansıtıyorsunuz bize hislerinizi. Hakan devleşti resmen dün, bence. Ama döneklik yapacak. Diğerlerine bilgi sızdıracak.

Neriman Allah seni bildiği yapsın sümsük kadın.

ayrıca o filistinli arap kıza bayıldım
YALLAH diyişi süperdi
cidden rolünün hakkını verdi demek ahmetin nikahlısı
büyük ihtmal mardinlidir diye düşünüyorumgerçek hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…