Öyle bir sebepten ayrıldık ki:ailem

Ben de bunu merak ettim,evlilik işine limon sıkma ya da atandığı yere hoop peşinden gitme biraz parasal mevzuymuş gibi geldi.
haklıymışık
Maaşımı onlar çekiyor. Ama mesele şöyle ki yıllardır ailem bir kızın bir erkekle konuşmasına karşı çıkar.
Neden onlar çekiyor? Sizin yerinize onlar mı ise gidiyor?

32 yasinda ailesinden korkup benimle konusamayan bir insanla bende birlikte olmazdim. Bence de kendinize hayat kurun yapabiliyorsaniz.
Konudan bağımsız soruyorum ;
Yaşı 24 olsa ne düşünürdünüz ?
Erkek 24 yaşında ve sevgilisi ile konuşamıyor ?

Konudan bağımsız soruyorum ;
Yaşı 24 olsa ne düşünürdünüz ?
Erkek 24 yaşında ve sevgilisi ile konuşamıyor ?
O da bir acayip durum. Yani bu aileden izin alip gorusme kisminin ben 20 lere kadar olabilirligini dusunuyorum. Ki 20 bile gec olabilir bazi noktalarda. 32 uc bi yas artik. İliski kurmanin asik olmanin gerekliligi bir yas. 24 te oyle. Bunlar ysanmazsa sagliklik bir evlilik de olabilecegini dusunmuyorum.

Evlenmek istemek en doğal hakkın tabii ki, bir kızın bir erkekle konuşmasına karşılarsa bu işin bir de helal dairesinde yapılan şekli var. O şekil neden olmuyor? Evlenmeni istedikleri başka biri mi var?

Maaşımı onlar çekiyor. Ama mesele şöyle ki yıllardır ailem bir kızın bir erkekle konuşmasına karşı çıkar.
Tamam kimseyle konusmadin ...görüşmedin diyelim...evlenmene karşı çıkarlar mi?

Evlenmek istemek en doğal hakkın tabii ki, bir kızın bir erkekle konuşmasına karşılarsa bu işin bir de helal dairesinde yapılan şekli var. O şekil neden olmuyor? Evlenmeni istedikleri başka biri mi var?
Yok öyle biri yok

Ailen sıkıntılı da görüştüğün kişide pek mantıklı değil bende akşamları telefonla konuşamam gün boyu fazlasıyla yoruluyorum çünkü birde fazla konuşmayı sevmem ama gündüz zaman ayırmaya çalışırdım çok şükür harika giden bir ilişkimiz var sizin ilk engelde havlu atması hoş değil.

O nasıl kardeş ya dicek laf bulamadım Allah sabır versin o aile seni ayrı eve koyar mı

helal dairesi ne ?
Canını yerim kız senin yani birbirine haram oluyorya hani sevgili olununca o kuzum. Dinimize göre benim bildiğim tabi belki yanlıştır evlenmeden önce 3 defa görüyorsun karar veriyorsun, yanında da mutlaka birisi oluyor yani iki kişi olunmuyor. Öyle bişey yani. Haram olan kişi işe birlikte olmamak kısaca

Benim kararım kesin eşyalı 1+1 tutup yerleşeceğim.

Peki planınız nedir?
Karar vermek kolay
İlk adımınız ne olacak?

Maaş kartınız bile ailenizde imiş

İnşallah konu ciddi değildir

hahahaha
kız daire falan deyince aklıma okunmuş evler falan geldi bereketli olsun içlerine fesat düşmesin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…