Öyle bir sebepten ayrıldık ki:ailem

bilmiyorum anacım biz normalli sevgili olduk 3 sene yemediğimiz halt kalmadı sonra söyledik ailelere evlenmeye karar verince
Şimdi zaten geneli öyle kuzu yani görücü usulü pek kalmadı. Neyse hadi gidek bu konudan gızz

Görücü usulü izin verebilirler
Bu tarz aile yapıları insanları zorla yalana itiyor Siz birisi ile görüşüp anlasacaksiniz....sonra erkek arkadasiniz ailesini alip ( bir şekilde düğünde gördüm ,okulda gördüm yalaniyla ) istemeye gelecek ....ama bu arada maddi yönden kendinizi garanti altına alın derim.Her ailenin dinamikleri farklıdır ama ben maaş kartınızın babanizda olmasından yana degilim..yarın bir gün babanızdan kocaniza geçer o kart!! Şimdi hakkınıza sevdiklerinizle kötü olma pahasına sahip çıkmayı ogrenemezseniz yarın bir gün ele karistiginizda parmaklarında oynatırlar sizi....siz kendinize ikinci bir ayakkabıyı alıp almamayı düşünürken eşiniz sizin emeginizle kayniniza iş kurmak ister ...aile üyelerinin üstüne mülk alır ...yine sesiniz çıkamaz.Bence biraz biraz kendinize aileniz dışında bir hayat yaratın.Hic olmazsa halkegitim kurslarina ,etkinliklere katilin.Boylece evde olduğunuz zaman da azalmaya başlar.

Ben böyle meslektaşlarıma çok üzülüyorum ve kızıyorum, siz kendinizi birey olamamışsınız, çocukları nasıl yetiştirebiliyorsunuz, onlara nasıl örnek olabiliyorsunuz ?
kesinlikle ben de öğretmenim ve bana oldukça garip geliyor
özgüveni olmayan bir birey gençleri nasıl eğitecek? onlara nasıl bu hayatın kendi tercihleri olduğunu anlatacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…