öyle birini tanımıyorum...

Cidden çok ayıp. Bu erkeklerde yeni birini bulunca karşısındaki bayan mi kırılır mi hiç düşünmüyorlar. Resmen yeni sevgiliye yalakalik durumları. :KK53: Yani zaten eski sevgilinse sen onu kendine layık gorememissin ki birakmissin, insan hal hatır da soramayacak. Artık yenisi 4 köşe olmuştur, ayy bana kiyamadi diye, ne kadar acı. Hemcinsin yani o senin rahatsız oluyorsan sen ara telefondan durumu açıkla dimi. Çocuk gibi. :KK48:

Konunun gidişatını okumadım ama ben numaramı değiştirdim..Sağolsunlar bana daha önce kullanılmış bir numara vermişler.
Arada bir "naber len, görünmüyon hacı" gibi mesajlar geliyor..
Haliyle Aradığınız kişi artık burada değil diyorum.

Sizinki de böyle bir şey olabilir mi?
Fotosu falan tanıdığınız kişi mi ya da :)

vatsap değil normal mesaj kısmından yazmıştım :) adını söyledim evet benim dedi. başkası değil yani :D

Ama ben senin gibi bi g..... ü tanıyorum ama kahretsn diyeblrdim. Yada hiç yazmayablrdim o anki ruh halime bağlı..
Pööhh tanımamışmış işin düserse tanırsn deseydin.. ağzına ıslak odnla vurduğum..

hiçbir şey yazmamayı tercih ederdim de olmadı kısmet :KK70:

Cidden çok ayıp. Bu erkeklerde yeni birini bulunca karşısındaki bayan mi kırılır mi hiç düşünmüyorlar. Resmen yeni sevgiliye yalakalik durumları. :KK53: Yani zaten eski sevgilinse sen onu kendine layık gorememissin ki birakmissin, insan hal hatır da soramayacak. Artık yenisi 4 köşe olmuştur, ayy bana kiyamadi diye, ne kadar acı. Hemcinsin yani o senin rahatsız oluyorsan sen ara telefondan durumu açıkla dimi. Çocuk gibi. :KK48:

yaptığı ayıp doğru. yalnız keşke başkası olmuş olsa, o daha iyi. çünkü aynı iş yerinde çalışma gibi bir durumum var onunla. yani gereksiz bir gerginlik olsun istemediğimden yazmıştım. bence sorun çözüldü zaten bu tavrıyla :)

yaptığı ayıp doğru. yalnız keşke başkası olmuş olsa, o daha iyi. çünkü aynı iş yerinde çalışma gibi bir durumum var onunla. yani gereksiz bir gerginlik olsun istemediğimden yazmıştım. bence sorun çözüldü zaten bu tavrıyla :)
Valla bu daha iyiymiş. Yeni sevgilisi taksin kafaya bosver

Back
X