Hiç üzülmeyin, size emek etmiş, annenizdir, arayın halini hatrını sorun, o konulara getirmeden de kapatın. Benim eski konularımda var neler yaşadığımı Allah bilir, eşim de ben de çok sıkıntıda borç içinde olduğumuz halde babama kardeşlerime yardım ettik, üvey annem evden kovdu evimizi açtık.
Şuanda bizden kötüsü yok, doğumumda babam gelmedi, kardeşim geldi hasta oldu diye babam bize demediğini bırakmadı, hastaneye ben götürdüm lohusa halimle, babam götürmedi bile, gene de neymiş eşimin suratı asıkmış.. Annemden kalan biryer vardı hemen satmayın dedik, babamın içki parasına gitmesin diye, vay efendim biz alacakmışız o tarlayı da saçma sapan iftiralar. Ne iyilik yaptıysak onlardan fitne fesat olarak geri dönüş aldık, oğlum küçüktü sadece sözlü tartıştık onların suçlamaları sebebiyle, babam boşanın uzatmayın dedi, saçma sapan şeyler yapıp sonra da siz anlaşamıyorsunuz diye bizi ayırıyorlardı.
Çok şükür babam kardeşim de olsa uzaklaştım, en son bayramda annemin mezarını ve teyzemleri ziyaret etmek için memlekete gittim, eşim dediki beni istemiyorlar ama sen git bayramlaş, geldik buraya kadar, tamam dedim aradım. Bana dedikleri çocuğunu getirme, ben de gelemem o zaman kusura bakmayın diye mesaj attım, aradılar açmadım sinirimden. Teyzem bile şok geçirdi o kadar olaya rağmen sen gidiyorsun, eşin izin veriyor diye, yapılanları duyunca. 3 yaşındaki çocuğa bile nefret besleyen birinden ben babalık beklemiyorum dedim. İşin garibi 2 tane bekar kardeşim var onlar babamı haklı buldular bütün bu olaylarda, ki annem öldüğünde üvey anne geldiğinde ben hep onları korudum, bir sıkıntıları var mı deyip devamlı aradım, ihtiyaçlarını gönderdim. Evimizin herşeyini eşim ve kayınvalidem yaptı, onlar bir yardımda bulunmadıkları halde bunlar oldu. Kısacası ailen de olsa bencil, kendinden başkasını düşünmeyen insana sen de değer vermeyeceksin, ben bunu anladım yaşadıklarımdan, kullanıp atılıyorsun en fazla, şimdi sorsan sen ne yaptın ki olur, o yüzden haksızlık yapıyorsa kendi annen de baban da olsa ona göre tavır al, kötü söz söyleme ama mesafeli dur; yoksa yuvanı da bozarlar ondan sonra suçlu da sen olursun, biz bakamayız sana çocuğuna derler çıkarlar işin içinden.