Öyle çağresizim ki, çok sevdim tek suçum buydu belkide

Peki sizce ne yapayim nasil davaniyim biraz kaybetme korkusu olsun
daha ne kaybetme korkusu kardes adam seni sevmiyor oyuncak gibi oynuyor daha gelmis kaybetme korkusundan bahsediyorsun bitireceksn onune bakacaksin hepimiz senin yollarindan gectik o olmazsa oluruz dedik gururumuzu hice saydik noldu olan bize oldu bu zamanlari kimse sana geri vermeyecek degerini bil yarin oburgu. aglarsin gencligim gitti dye onu boyle tavsiyeler alarak da kurtaramazsin

okurken ben bunaldım neden bu kadar sıkboğaz ediyorsun ki?
yorgundur meşgul olabilir unutmuş olabilir sürekli arayıp beni neden aramadın haber vermedin diyerek boğmak bana mantıklı gelmiyor.
evde durduğunuz için bunalmışsın keşke bu duruma gelmeden önce kendinize bir meşgale bulsaydın. sürekli telefonda haber beklersen sıkılırsın tabi adamın işi gücü var.

seni istemiyorum diyen birinin üstüne daha fazla gidilmez. yüzyüze görüşelim denmez. ağır ol biraz. arama sorma

Su saatten sonra barıssan nolur? DEFOL SENİ İSTEMİYORUM laflarını unutabilcek misin ? Seni çoktan gözden cıkartmıs ki o. Sadece sinsi gibi en ufak hata hamleni beklemiş. Sende ona istedigini vermessin. Erkekler dırdırcı hatun sevmez canım eger bu durumdan rahatsz oluyosan sakin bi dille uyarcktn baktn olmuyor hic bsy demeden aynısını ona yasaticaktn misilleme yapmak her zaman daha iyidir. Aman zaten o bi zaman sonra mesaj atar sana sen ses cikartma mesj falan atma kendisi kuyrugunu kistirip geri döner. Her zaman boyle olur ama sen keyfine bak sen onu degil o seni kaybetmistr boyle dusn her zaman.

Bütün bu dediklerini, yaptıklarını nasıl sindirebileceksiniz?
Bunun için zerre onur, gurur olmaması gerekiyor insanda..

Hayallerim yıllarım deyip arabeske bağlamayın.. İnsanlar kaç yıllarını bitiriyorlar..

Onu aramamalisin gundemine is konusunu al.O zaman belki daha az bu konuyu dusunursun. Seni seviyor mu bilemem ama kaybetme korkusu yok . Seni kaybetmekten korkmayani sende kaybetmekten korkma .Yuzyuze falan gorusmek isteme istersen yeniden hakaret duyma ihtimalin yuksek gibi .

%99 haksızsın.
Boşluktan, işsizlikten ne yapacağını şaşırmışsın. Belki çalışıyorken de böyleydin, bilemiyorum.
Tamam merak etmiş olabilirsin ama "canım madem geldin niye haber vermedin? Merak ettim seni, bu gibi durumlarda haber alamayınca içim içimi yiyor" tarzında konuşsan emin ol sinirlenmeyecekti. Adam onca yol gitmiş, gerilmiş, yorgun argın gelmiş birde senin tribini mi çekecekti?
Ne kadar benciliz biz kadınlar ya?! Adamların tek işi gücü biz değiliz! Gün boyu bizde nerdeyse hiç görüşmeyiz sevgilimle. Herkes işinde gücünde. Ben adama "niye yazmıyosun, niye aramıyosun" diye hesap sorarsam o da patlar ki ben de patlarım böyle bir durumda.
Üstelik adam İSTEMİYORUM demiş. Belki sinirle söyledi ama sen üstüne gidince bu düşüncesini beyninde pekiştirmiş olmalı. Hiç ses çıkarmayacaktın. İllaki mesaj atacak, arayacaktı.
Neyse ya ne desek boş bence. 22 yaş çok küçük değil aslında ama neden böyle davranıyosunuz bilmiyorum.

Seni istemediğini söylemiş artık bu saatten sonra kaybetme korkusu yaratamazsınız.
Seven insan zaten bu sözü söylemez,söyleyemez.
Bence aramayın,o arasa bile açmayın diyeceğim ama muhtemelen açarsınız ki böyle bir durumda bile biraz ağır olun,sizi istediğinde gönderip istediğinde geri çağırabileceği kolay insan olarak görmesine izin vermeyin

Kaç yilimi verdim diyorsunuz millet evleniyor çocukları olup ayrılıyorlAr bırak gitsin olmuyorsa olmuyor ask sevgi değer verince karsilikli dir ama sizde yok bunlar arama bir daha evlensen ne olacak sevgiliyken defol diyen evlenince kapıya koyar

Hayirli geceler arkadaşlar,
Yaklaşik 5 buçuk yillik bir.ilişkim var(dı). Kisaca ondan ve kendimden bahsedicem. Kendisi 27 yasinda oto galerisi var ama tedayli işleri var sifir arabayi VIP yapiyor oldukca yogun isleri ben ise 22 yasindayim 3 aydir işsizim ve evdeyim. Isten ayrildigim için evde bunalim yaşadim Belki ben çok bunalttim belki gerçekten sevgisi bitti bilmiyorum. Okadar çok tartisiyorduk ki son zamanlarda ufacik bisey bile beni çok kirmaya başladi,en sonki kavgamiz şu sekildeydi ;

Kendisi çankiriya araba satmaya gitti sabah normalde gün içinde beni hiç aramaz bunun icin kavga etmektende biktim sonucta kendimi zorla özletemem ve önemsetemem ama cok ugrastim olmadi .. neyse o gun aradi ben gidiyorum hayatim diye haber verdi tamam dedim aksam 7 bucuk gibide tekrar otobuse binip ankaraya donecekti otobuse bindi haber verdi sonra bekledim bekledim msj atmadi saat 11 bucuk gibi aradim akşam nerdesin dedim dukkandayim dedi nasil ya haber vermedin ne zaman geldin 1 bucuk saat oldu dedi şok oldum cok sinirlendim haber verirdi ne olursa olsun çünkü kapttim telefonu yuzune kizdi msj atti 1 2 tane sonra engelledim whatsapptan bekliyorum eve.gitcek haber vercek diye suclu cunku saat 12 oldu 1 oldu 1 bucuk oldu gece icim içimi yiyor aradim 2 kere mesgule.atti 3.de acti.ne var diye nerdesin? Dedim evdeyim dedi.. ben gene sok ben sana neden kizdim sen daha.ne yapiyosun dedim bunun icinmi aradin dedi evet dedigimde ise ya bi defol git zaten cok yorgunum kavga edemem dedi kapatti yuzume .. okdar gurusuz oldunki kendimi taniyamiyorum artik tekrar aradim saatlerce acmadi o sinirle seni bitircem artik sen beni kaybetmekten korkmuyosun diye yazdim sabah bana verdgi cevap " defol git asil.bu laflarindan sonra ben pişman etcem " sonrasinda yazmadim 3.gun kandilde yazdim kandilini kutladim yani tükürdüğümü yaladim.. sonra su.davranislarinin.bi.aciklamasi olmasi gerek dedim . Hic bisey yokken ortadan.kaybilup 3 gun.yazmazsan.benimde umrumda olmaz dedi .. tam yaziyordum ki ardimdan bir msj daha SENI ISTEMIYORUM. Yutkunamadim bi an oylemi dedim evet istemiyorum naparsin beni terkmi edersin defolup gidermisin defol git bb yazmis ve ben bisey bile diyememdim.

6 yilim gecti onumden emeklerim ic cekislerim bekleyislerim sabredislerim özleyislerim 1 olmustu bulusmayali . Belkide gercekten sevmiyordu istemiyordu.. bulusup yuz yuze konusmak istesemde gelmez bulusmak istemiyorum yuzunu gormek istemiyorum der ne konuscaksan vurdan konus der.. derde der işte.. .basa donmek o kelimeyi yutmak istemiyorum kabbullenmis gibi bulusma teklif etmek istemiyorum, hos gel bisey yapmasada ben oyle hazirimki inanmaya o kılıni kipirdatmaz ben gene affetmeye hazi dururum . 1 ay aramasam aramaz kaybetme korkusu yok her zaman onu bekleyen.bir sevgilisi var cunku .. oyle cagresizimki oyle cok çalisiyorki aksam 11 12ye kadar yoklugumu bile hissettigini düşünmuyorum o benim ilk sevgilim en cocuk yanim ben onu onunla birlikte cocuklugumu buyudugumu silmek istemiyorum . Toz olup uçasim var bu kadar degersiz olmayi hak etmiyorum .. okadar iyi taniyor ki beni zaaflarimi en hassas yanlarimi..
Onu sevgiye boğuyorum zannederek harbiden boğmuşsun adamı sevgin masum belki de ama izlediğn teori yanlış olmuş karakterini sen bilirsin eğer yumuşak yufka yürekli ise yani biraz altttan aldığında yumuşayacak bi tipse ki bana pek öyle gelmedi bi müddet sonra değişmek istediğni söyle ve gerçekten değiş eski sen olma ama sert mizaca sahipsen unutmaktan başka çare yık kısmet değilmiş de beni hak etmemiş de ne dersen de ama unut

Yaklaşik 5 buçuk yillik bir.ilişkim var(dı). Kisaca ondan ve kendimden bahsedicem. Kendisi 27 yasinda oto galerisi var ama tedayli işleri var sifir arabayi VIP yapiyor oldukca yogun isleri ben ise 22 yasindayim 3 aydir işsizim ve evdeyim. Isten ayrildigim için evde bunalim yaşadim Belki ben çok bunalttim belki gerçekten sevgisi bitti bilmiyorum. Okadar çok tartisiyorduk ki son zamanlarda ufacik bisey bile beni çok kirmaya başladi,en sonki kavgamiz şu sekildeydi ;

Kendisi çankiriya araba satmaya gitti sabah normalde gün içinde beni hiç aramaz bunun icin kavga etmektende biktim sonucta kendimi zorla özletemem ve önemsetemem ama cok ugrastim olmadi .. neyse o gun aradi ben gidiyorum hayatim diye haber verdi tamam dedim aksam 7 bucuk gibide tekrar otobuse binip ankaraya donecekti otobuse bindi haber verdi sonra bekledim bekledim msj atmadi saat 11 bucuk gibi aradim akşam nerdesin dedim dukkandayim dedi nasil ya haber vermedin ne zaman geldin 1 bucuk saat oldu dedi şok oldum cok sinirlendim haber verirdi ne olursa olsun çünkü kapttim telefonu yuzune kizdi msj atti 1 2 tane sonra engelledim whatsapptan bekliyorum eve.gitcek haber vercek diye suclu cunku saat 12 oldu 1 oldu 1 bucuk oldu gece icim içimi yiyor aradim 2 kere mesgule.atti 3.de acti.ne var diye nerdesin? Dedim evdeyim dedi.. ben gene sok ben sana neden kizdim sen daha.ne yapiyosun dedim bunun icinmi aradin dedi evet dedigimde ise ya bi defol git zaten cok yorgunum kavga edemem dedi kapatti yuzume .. okdar gurusuz oldunki kendimi taniyamiyorum artik tekrar aradim saatlerce acmadi o sinirle seni bitircem artik sen beni kaybetmekten korkmuyosun diye yazdim sabah bana verdgi cevap " defol git asil.bu laflarindan sonra ben pişman etcem " sonrasinda yazmadim 3.gun kandilde yazdim kandilini kutladim yani tükürdüğümü yaladim.. sonra su.davranislarinin.bi.aciklamasi olmasi gerek dedim . Hic bisey yokken ortadan.kaybilup 3 gun.yazmazsan.benimde umrumda olmaz dedi .. tam yaziyordum ki ardimdan bir msj daha SENI ISTEMIYORUM. Yutkunamadim bi an oylemi dedim evet istemiyorum naparsin beni terkmi edersin defolup gidermisin defol git bb yazmis ve ben bisey bile diyememdim.

6 yilim gecti onumden emeklerim ic cekislerim bekleyislerim sabredislerim özleyislerim 1 olmustu bulusmayali . Belkide gercekten sevmiyordu istemiyordu.. bulusup yuz yuze konusmak istesemde gelmez bulusmak istemiyorum yuzunu gormek istemiyorum der ne konuscaksan vurdan konus der.. derde der işte.. .basa donmek o kelimeyi yutmak istemiyorum kabbullenmis gibi bulusma teklif etmek istemiyorum, hos gel bisey yapmasada ben oyle hazirimki inanmaya o kılıni kipirdatmaz ben gene affetmeye hazi dururum . 1 ay aramasam aramaz kaybetme korkusu yok her zaman onu bekleyen.bir sevgilisi var cunku .. oyle cagresizimki oyle cok çalisiyorki aksam 11 12ye kadar yoklugumu bile hissettigini düşünmuyorum o benim ilk sevgilim en cocuk yanim ben onu onunla birlikte cocuklugumu buyudugumu silmek istemiyorum . Toz olup uçasim var bu kadar degersiz olmayi hak etmiyorum .. okadar iyi taniyor ki beni zaaflarimi en hassas yanlarimi..
kendini sevmeyen ve kendisine hakaret eden erkeklere tapan kadınları anlamıyorum. 6 yıl gitti derken galiba okula gitmeyi unutmuşun. çağresiz değil çaresiz yazılır. daha 22 yaşındasın. erkek peşinde koşacağına git üniversite oku da ayaklarının üstünde dur

Erkekler gunlerini bizim gibi gecirmiyorlar ve en sevmedikleri sey neden aramadin kavgasi ve o kavganin gunler surmesi. Cok bunaltmissin ama seni istemiyorum diyen adam icinde ugrasma bence.

:( canım inan okurken ben bile kötü oldum :( benimde 2 senelik bi ilişkim var senın yazdıklarını okuyyunca birazda kendimi kendi yaptığım hataları gördüm. Benım sevgiliminde kendi işi var neredeyse gece gündüz çalışıyor. Bende arayıp çok bunaltıyorum gün içinde beni neden aramıyorsun neden beni merak etmıyosun vs.vs. ama şöle bi gerçek varki erkek ler bizim gibi değil biz ne kadar hassassak onlarda o kadar katı oluyor. Aslında biz kendimiz gibi beklediğimiz için onların bizi düşünmediğini sanıyoruz, wc bile gitsek yeri geldiğinde o telefon elimizde cvp verıyoruz bi çoğumuz onlarında böle istemesini bekliyoruz ama erkekler böle değil. Sana tek tavsiyem bunaltma üstüne düşme emin olki o kendiliğinden düzelcek. Ben nerdeyse hiç aramıyorum artık sevgilimi hep o arar gün içinde hatta sen beni bunaltmadığın zmanlar ben seni çok seviyorum diyor. Daha çok yeni bu kadar uzun bi ilişki bitemez bu kadar saçma sebepten sabret arama sakın aradan 1 hafta gecsin aramadığını görsün sonra yanına git yüz yüze konuş. Telefonda olmuyor bagzı seyler

Yorumların birkaçını okudum son kez yüzyüze konuşmaktan bahsetmissin.İstemiyorum demiş neden bu kadar kendinizi küçük düşürüyorsunuz.Geçmeyen acı yok.Zaman herşeyin ilacı.Siz böyle yaptıkca o kendiniz vazgeçilmez sanıp kararının daha doğru olduğunuı görüp daha kırıcı konuşucak.Kendinize bukadar eziyet etmeyin. :KK14:

gecmeyen acı tabikide yok ama burda 5 senelik bi ilişki var gecen onca zaman yapılan onca fedakarlıklar var.. istisna olarak söylüyorum ortada aldatma şiddet vb. gibi şeyler olmadıktan sonra aşkta gurur olmaz.. İlerde pişman olmaktansa hiç değilse ben elimden geleni yaptım dersin. Yıkıcı değil yapıcı olalım.

Sen bir an önce is bul hayattaki bırak adamın peşinde bekçi olmayı. Bu nedir yahu indin mi bindin mi eve geldin mi gittin mi?? İçim daraldi. Bekçilik yapacağına canım merak ettim evde misin yaz ve sus. Defalarca arayıp seni bitircem ne demek? Saplantılı sanmıştır adam seni.. Bir de tlf da engelleyip whatsaptan eve geldim yazmasını beklemekte ayrı saçmalık. Sen iyi misin cidden??

benden sana abla tavsiyesi.. adam bıkmış istemiyor.. bence sende salla gitsin.. şimdiden böle yapıyorsa evlendiğinin ikinci günü boşancam diye başlarsınız.. inceldiği yerden kopsun gitsin.. kolay değil elbet 5,5 yıl gitmiş ama ömür sonuna kadar çekilmez..

Adamın sınırlarını zorlamışsın. Hem "neden aramıyorsun" diyorsun, hem engelliyorsun sonra da blöfünü adam yemeyince deli gibi arıyorsun.
Giderken haber vermiş sonuçta. Dönünce de sen ara ne olacak? Hayatım vardın mı sağsalim hoşgeldin deyiver. Her şey senin istediğin gibi olamaz. 6 yıllık ilişki yaşamak olgun bir birey olmayı garantilemiyor. Sürekli ilişkinizin uzunluğuna sığınmayın.

Back
X