Hayirli geceler arkadaşlar,
Yaklaşik 5 buçuk yillik bir.ilişkim var(dı). Kisaca ondan ve kendimden bahsedicem. Kendisi 27 yasinda oto galerisi var ama tedayli işleri var sifir arabayi VIP yapiyor oldukca yogun isleri ben ise 22 yasindayim 3 aydir işsizim ve evdeyim. Isten ayrildigim için evde bunalim yaşadim Belki ben çok bunalttim belki gerçekten sevgisi bitti bilmiyorum. Okadar çok tartisiyorduk ki son zamanlarda ufacik bisey bile beni çok kirmaya başladi,en sonki kavgamiz şu sekildeydi ;
Kendisi çankiriya araba satmaya gitti sabah normalde gün içinde beni hiç aramaz bunun icin kavga etmektende biktim sonucta kendimi zorla özletemem ve önemsetemem ama cok ugrastim olmadi .. neyse o gun aradi ben gidiyorum hayatim diye haber verdi tamam dedim aksam 7 bucuk gibide tekrar otobuse binip ankaraya donecekti otobuse bindi haber verdi sonra bekledim bekledim msj atmadi saat 11 bucuk gibi aradim akşam nerdesin dedim dukkandayim dedi nasil ya haber vermedin ne zaman geldin 1 bucuk saat oldu dedi şok oldum cok sinirlendim haber verirdi ne olursa olsun çünkü kapttim telefonu yuzune kizdi msj atti 1 2 tane sonra engelledim whatsapptan bekliyorum eve.gitcek haber vercek diye suclu cunku saat 12 oldu 1 oldu 1 bucuk oldu gece icim içimi yiyor aradim 2 kere mesgule.atti 3.de acti.ne var diye nerdesin? Dedim evdeyim dedi.. ben gene sok ben sana neden kizdim sen daha.ne yapiyosun dedim bunun icinmi aradin dedi evet dedigimde ise ya bi defol git zaten cok yorgunum kavga edemem dedi kapatti yuzume .. okdar gurusuz oldunki kendimi taniyamiyorum artik tekrar aradim saatlerce acmadi o sinirle seni bitircem artik sen beni kaybetmekten korkmuyosun diye yazdim sabah bana verdgi cevap " defol git asil.bu laflarindan sonra ben pişman etcem " sonrasinda yazmadim 3.gun kandilde yazdim kandilini kutladim yani tükürdüğümü yaladim.. sonra su.davranislarinin.bi.aciklamasi olmasi gerek dedim . Hic bisey yokken ortadan.kaybilup 3 gun.yazmazsan.benimde umrumda olmaz dedi .. tam yaziyordum ki ardimdan bir msj daha SENI ISTEMIYORUM. Yutkunamadim bi an oylemi dedim evet istemiyorum naparsin beni terkmi edersin defolup gidermisin defol git bb yazmis ve ben bisey bile diyememdim.
6 yilim gecti onumden emeklerim ic cekislerim bekleyislerim sabredislerim özleyislerim 1 olmustu bulusmayali . Belkide gercekten sevmiyordu istemiyordu.. bulusup yuz yuze konusmak istesemde gelmez bulusmak istemiyorum yuzunu gormek istemiyorum der ne konuscaksan vurdan konus der.. derde der işte.. .basa donmek o kelimeyi yutmak istemiyorum kabbullenmis gibi bulusma teklif etmek istemiyorum, hos gel bisey yapmasada ben oyle hazirimki inanmaya o kılıni kipirdatmaz ben gene affetmeye hazi dururum . 1 ay aramasam aramaz kaybetme korkusu yok her zaman onu bekleyen.bir sevgilisi var cunku .. oyle cagresizimki oyle cok çalisiyorki aksam 11 12ye kadar yoklugumu bile hissettigini düşünmuyorum o benim ilk sevgilim en cocuk yanim ben onu onunla birlikte cocuklugumu buyudugumu silmek istemiyorum . Toz olup uçasim var bu kadar degersiz olmayi hak etmiyorum .. okadar iyi taniyor ki beni zaaflarimi en hassas yanlarimi..