Öyle doluyum ki.

Karakiz12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
382
85
18
34
Belki çoğunuza bir dert gibi gelmez bu. Ama benim uykularımı bölüyor, her an aklımda ve suan is yerinde bile ağlamaklıyım. Yüzüm gülmez oldu. Akşamları odama kapanıp ağlayıp duruyorum. 28 yaşıma yeni girdim. Uzun yıllardır bir iliskim var. Gel gör ki bizim evlenmemiz için uygun şartlar oluşmadı. En son da bir sınava girdi tam işi olacak dedik o da suan imkansız durumda. Yani eğer işi olursa zaten mucize olacak bizim icin. Etrafıma bakıyorum, coğu kişi bizim gibi yıllardır birlikte olduğu insanla evli. İyi kötü geçiniyorlar. Tatilde eve gittiğimde bile etrafımdaki insanlar bana bir acıma duygusuyla yaklaşıyor sanki. Öyle kötü oluyorum ki bazen geceleri uykumdan uyanıp ağlıyorum, durup dururken gözümden yaş akıyor. Öyle cok dua ediyorum ki. Bazen olacak diyorum bazen de cok ümitsizliğe düşüyorum. Yaşımız da geciyor. Ve cocukları o kadar çok seviyorum ki evlenseydik suan cocuğumuz su yaşta olurdu diye üzülüyoruz ikimiz de. Ne olur bize dua edin. Bizim gibi olup sonradan evlenebilen var mı yani cok ümitsiz olup bir mucize yaşayan varsa bana da umut olması icin yazabilir mi? Karışık yazmıs olabilirim şimdiden kusura bakmayın. Yorum yapan herkese de teşekkür ediyorum simdiden...

Anlamadım yani iş mi bulamiyor sevgilisinz tek engel bu mu yoksa baska engeller de var mı evlenmeniz için?

Evet maalesef bu devirde işsiz hiç bisey yapılmıyor.Haklısınız,başka alternatifler arasanız dükkan filan açma durumu yok mu?Karşı tarafın çalışmaması hem maddi hem manevi anlamda yıpratıcı olabiliyor.

Eşimle dört yıl flört ettik. Çok çok iyiyken durumları, battilar. Atanamadik ikimiz de. Askere gitti geldi, iş arıyor yok. Ben arıyorum yok. En sonunda bundan üç yil önce 750 liraya iş buldu. 750 bak👀 Bana sordu dedim gir çalış. Başka şehire gitti, yatılı kalarak çalıştığı yerde o şekilde çalıştı bir yıl. O bir yılda üç kuruş maaşın çoğunu bana yolladı. Ben de çeyiz yaptım. Tam ben atanacağım yüksek puan aldım derken torpilim olmadığı için sınırda bıraktılar. Ne kadar ağlamıştım. Gitsin geri gelmesin o günler. Sonra eşim kendi mesleğini yapabileceği bir iş buldu sonunda. Oraya geçti. Maaşı arttı. O yıl hemen iki alyans bir çiçek iki tepsi tatlı ile isteme ve söz yaptık. Yani cidden üç kuruşla yine. Ailem iyidir, ikna ettim onları. Takı falan yok, sadece bir kolye ufacık bir şey. Neyse geri döndü yaşadığı şehre. Yine bana maaşının hemen hepsini yolluyor, nasıl geciniyordu kalan üç kuruşla ah ah. Ben netten ev eşyası alıyorum o parayla bu kez. Ucuz ucuz tabii. Gelinlik, damatlık vs hep öyle aldım. Öyle böyle bir yıl içinde tamamlandı eşyalar. Bir yıl sonra yaptık düğünü. Tamamen kendimiz yaptık yani, eşimin çalışması ve benim ozverimle. Altını da borçla aldık, düğünden sonra bozdurduk. Hala ailem ve ailesi bilmiyor bunu. Ailesi bir şey takamadi zaten. Gelen takı da düğün salonuna gitti. Kalanı ile balayı bile yaptık. Ailemin taktıkları ile de birkaç ay gecindik, eksikleri aldık. Elimizde bir şey kalmadı ama huzurumuz var😍 Şimdi bebek bekliyoruz. Şükür işi iyi artık. Bebeğin eşyalarını bile güzel güzel aldık indirimlerden. Olmuyor değil oluyor. Beklentini düşük tut ve birbirinize sıkı sıkı sarılın. Biz birbirimize o kadar bağlıyız ki masallah diyeyim. Onca zorluğu birlikte atlattık.

Tek engel o evet. İsi olmadığı icin ailem de kabul etmiyor. Liseyi yeni açıktan bitirdi. O yüzden geciktik böyle
Sizi öncesinde birkaç defa aldatmış olması, ettiği küfürler en son yine aldatılıp terkedilmeniz sorun değil yani? Tek sorun işsiz olması öyle mi?

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü bir ordu gelse yapamaz diye boşa dememişler.

aslinko aslinko Niye mesajımı beğenmediniz anlamadım. Çok aşığım çok ağlıyorum ama para yok evlenemiyorum tek derdim de işsizlik diyen birine ne demeli sizce? Üstelik memurmuş.

Cok ozurdileyerek soyluyorum. Boyle bir an once evlenmek isteyenlere, evlen de gor dunya kac bucak diyesim geliyor(aslinda baska seyler diyesim geliyor da ayıp🙈)

aslinko aslinko Niye mesajımı beğenmediniz anlamadım. Çok aşığım çok ağlıyorum ama para yok evlenemiyorum tek derdim de işsizlik diyen birine ne demeli sizce? Üstelik memurmuş.
Beğenmeyen arkadaşında kendine göre bir açıklaması vardır elbet
Ama bende rest konusunu asla onaylamıyorum aileler illaki bir şey biliyor görüyordur asıl kişilerin görmediği

Beğenmeyen arkadaşında kendine göre bir açıklaması vardır elbet
Ama bende rest konusunu asla onaylamıyorum aileler illaki bir şey biliyor görüyordur asıl kişilerin görmediği
Tabiki öyle ben kendi açımdan diyorum ailem bu kişiyle olmaz dese o defteri kapatırım. Ne bilim arkadaş durup durup gözümden yaş geliyor mucizeye ihtiyacım var ve kişiden emin tek derdi işsizlik bu durumda ailesine kabullendirebilir işsizliği.

Sizi öncesinde birkaç defa aldatmış olması, ettiği küfürler en son yine aldatılıp terkedilmeniz sorun değil yani? Tek sorun işsiz olması öyle mi?

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü bir ordu gelse yapamaz diye boşa dememişler.
Aldatma küfür varsa geceleri iyi ki evlenmedim diye uyan uyan ağla.

Kusura bakmada karşı taraf sana birşey vaad etmiyor cabalamiyor en güzel yıllarını karamsarlık içinde geçiyorsun ve de mutsuzsun senin icinnen iyisi ilişkiyi noktalaman bu kadar karamsar ve mutsuzsan demekki aşk ta kuru kiru sevgili olmakta sana yeterli gelmiyor

Tabiki öyle ben kendi açımdan diyorum ailem bu kişiyle olmaz dese o defteri kapatırım. Ne bilim arkadaş durup durup gözümden yaş geliyor mucizeye ihtiyacım var ve kişiden emin tek derdi işsizlik bu durumda ailesine kabullendirebilir işsizliği.
sana birşey söyleyeyim konu sahibi gibi kişilikler tek amaçları evlenmek olan kişilikler
kocasını koluna takıp eşe dosta işte benim kocam
bende evlendim
demektir ,
bu onun suçumu kısmen
toplumun kadın üzerinde o kadar baskın bir evlilik baskısı varki
çalışıp 5 binlira para kazanıp gününü gün etmek doğru insanı beklemek varken
geceleri ağlayan histerik bir kişiliği önümüze getiriyor

Belki çoğunuza bir dert gibi gelmez bu. Ama benim uykularımı bölüyor, her an aklımda ve suan is yerinde bile ağlamaklıyım. Yüzüm gülmez oldu. Akşamları odama kapanıp ağlayıp duruyorum. 28 yaşıma yeni girdim. Uzun yıllardır bir iliskim var. Gel gör ki bizim evlenmemiz için uygun şartlar oluşmadı. En son da bir sınava girdi tam işi olacak dedik o da suan imkansız durumda. Yani eğer işi olursa zaten mucize olacak bizim icin. Etrafıma bakıyorum, coğu kişi bizim gibi yıllardır birlikte olduğu insanla evli. İyi kötü geçiniyorlar. Tatilde eve gittiğimde bile etrafımdaki insanlar bana bir acıma duygusuyla yaklaşıyor sanki. Öyle kötü oluyorum ki bazen geceleri uykumdan uyanıp ağlıyorum, durup dururken gözümden yaş akıyor. Öyle cok dua ediyorum ki. Bazen olacak diyorum bazen de cok ümitsizliğe düşüyorum. Yaşımız da geciyor. Ve cocukları o kadar çok seviyorum ki evlenseydik suan cocuğumuz su yaşta olurdu diye üzülüyoruz ikimiz de. Ne olur bize dua edin. Bizim gibi olup sonradan evlenebilen var mı yani cok ümitsiz olup bir mucize yaşayan varsa bana da umut olması icin yazabilir mi? Karışık yazmıs olabilirim şimdiden kusura bakmayın. Yorum yapan herkese de teşekkür ediyorum simdiden...
Evlenemedin diye mu üzüldün?

Back
X