Belki çoğunuza bir dert gibi gelmez bu. Ama benim uykularımı bölüyor, her an aklımda ve suan is yerinde bile ağlamaklıyım. Yüzüm gülmez oldu. Akşamları odama kapanıp ağlayıp duruyorum. 28 yaşıma yeni girdim. Uzun yıllardır bir iliskim var. Gel gör ki bizim evlenmemiz için uygun şartlar oluşmadı. En son da bir sınava girdi tam işi olacak dedik o da suan imkansız durumda. Yani eğer işi olursa zaten mucize olacak bizim icin. Etrafıma bakıyorum, coğu kişi bizim gibi yıllardır birlikte olduğu insanla evli. İyi kötü geçiniyorlar. Tatilde eve gittiğimde bile etrafımdaki insanlar bana bir acıma duygusuyla yaklaşıyor sanki. Öyle kötü oluyorum ki bazen geceleri uykumdan uyanıp ağlıyorum, durup dururken gözümden yaş akıyor. Öyle cok dua ediyorum ki. Bazen olacak diyorum bazen de cok ümitsizliğe düşüyorum. Yaşımız da geciyor. Ve cocukları o kadar çok seviyorum ki evlenseydik suan cocuğumuz su yaşta olurdu diye üzülüyoruz ikimiz de. Ne olur bize dua edin. Bizim gibi olup sonradan evlenebilen var mı yani cok ümitsiz olup bir mucize yaşayan varsa bana da umut olması icin yazabilir mi? Karışık yazmıs olabilirim şimdiden kusura bakmayın. Yorum yapan herkese de teşekkür ediyorum simdiden...