- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Yorumlarinizin hepsini okuyamadim kusura bakmayin okuyacagim sonra ama acaba sunu dusundunuz mu: belki de onunla olmuyor? Yani o kadar guveninizi kirmis, araya aldatmalar girmis, corap fetisi metisi iyice sogutmus, belli ki 'bana istedigimi zaten veremiyorsun, senin yuzunden seks yapamiyorum' modunda icten ice size boyle hissettiriyor, yani insan ilk seks deneyimini bu sekilde yasayabilir mi?
Tamam ben su an cozdum yani gayet sorunsuz acisiz seks yapiyorum ama su an karsima eski sevgilim gelse cok buyuk olasilikla tekrar kasilirim aci cekerim yine icime giremez. Bu sonucta zarla ilgili bir sey degil kaslarla ilgili bir sey, vucudun iliskiyi kabul etmemesiyle ilgili bir sey. Butun sorunun sizde olmasi mumkun degil bence...
21 yasinda evet seksten korkuyordunuz sorun sizinle ilgiliydi belki, olabilirgenc ve deneyimsiz bir kadin gayet de korkabilir. Ilk denemede erkek coooook yavas, cok nazik, cok saygili olmali, guven vermeli.
Yillar gecmis esinize guveniniz duzelmemis, hatta kotulesmis ve isi daha da berbat etmis. Ne demek kadin misin, basbayagi kadinsiniz, kadinligin cinsel iliski sekliyle ne alakasi var???? doktora sizinle gelmemis, yaninizda olmamis, daha ne olsun? En yakin arkadasiniza ilgi duymasi vb vb... Tabirim icin coooook ozur diliyorum ama hepsi kucucuk bir delige giremedigi icin mi? Madem bu kadar onemli, cozume katki saglasin. Saglayamiyorsa bosanmayi kabul etsin. Duygusal siddet baska bir sey degil.
Cok gencsiniz bence aramizda yas farki yok pek, ben 27 yasindayim cok genc hissediyorum kendimi, siz de cok gencsiniz, her sey cok guzel olacak inaniyorum!!!
Cok sevgiler :)
Kimbilir belki de ama başka biriyle deneyimleyemediğim için bunu öğrenme şansım yok şimdilik ..