öyle kolay gidilmiyor ...

Yorumlarinizin hepsini okuyamadim kusura bakmayin okuyacagim sonra ama acaba sunu dusundunuz mu: belki de onunla olmuyor? Yani o kadar guveninizi kirmis, araya aldatmalar girmis, corap fetisi metisi iyice sogutmus, belli ki 'bana istedigimi zaten veremiyorsun, senin yuzunden seks yapamiyorum' modunda icten ice size boyle hissettiriyor, yani insan ilk seks deneyimini bu sekilde yasayabilir mi?

Tamam ben su an cozdum yani gayet sorunsuz acisiz seks yapiyorum ama su an karsima eski sevgilim gelse cok buyuk olasilikla tekrar kasilirim aci cekerim yine icime giremez. Bu sonucta zarla ilgili bir sey degil kaslarla ilgili bir sey, vucudun iliskiyi kabul etmemesiyle ilgili bir sey. Butun sorunun sizde olmasi mumkun degil bence...

21 yasinda evet seksten korkuyordunuz sorun sizinle ilgiliydi belki, olabilirgenc ve deneyimsiz bir kadin gayet de korkabilir. Ilk denemede erkek coooook yavas, cok nazik, cok saygili olmali, guven vermeli.

Yillar gecmis esinize guveniniz duzelmemis, hatta kotulesmis ve isi daha da berbat etmis. Ne demek kadin misin, basbayagi kadinsiniz, kadinligin cinsel iliski sekliyle ne alakasi var???? doktora sizinle gelmemis, yaninizda olmamis, daha ne olsun? En yakin arkadasiniza ilgi duymasi vb vb... Tabirim icin coooook ozur diliyorum ama hepsi kucucuk bir delige giremedigi icin mi? Madem bu kadar onemli, cozume katki saglasin. Saglayamiyorsa bosanmayi kabul etsin. Duygusal siddet baska bir sey degil.

Cok gencsiniz bence aramizda yas farki yok pek, ben 27 yasindayim cok genc hissediyorum kendimi, siz de cok gencsiniz, her sey cok guzel olacak inaniyorum!!!

Cok sevgiler :)

Kimbilir belki de ama başka biriyle deneyimleyemediğim için bunu öğrenme şansım yok şimdilik ..

önce bir psikiyatre gıdın. neden böyle bır travmanız var bunu öğrenın ve psıkologla bunu çözmeye çalışın. mutlaka bır fobı var olmalı. cinsel organa bakamama, göze sokma ıle aynı ıfadelerı bı travma, olumsuz bır tutum oldugunu gösterıyoır. cinsel soğukluk vb. konularda uzman bır psıkıyatr olsun mumkunse. bıraz zaman. sonra egzersızlere geçebılıyorsanız geçin. özelden her zaman yardım edebılırım.

Çözüm cinsel terapi. Taciz ve ya tecavüz yaşanmamışsa 0-7 YAŞ Arasında cinsellikle alakalı negatif kollamalardan Kaynaklı.

Yazarak rahatlamıssınız... Ben kı kendımı cok rahat sanırdım bu konularda.. Evlendıkten sonra ilk gece korkusu kabusa donustu.. Olay tamamen eşinize bağlı cozulebilirdi.. Sizi daha kötü hissetmenize sebep olmuş ki aldatılmasını bile haklı olarak görebiliyorsunuz.. Lütfen kendinizi hayata karşı kapatmayın..

ben kendi deneyimimi düşündüğümde, eşin davranışlarının önemli olduğu sonucuna vardım, bende vajinismus olabilirdim.
her birimiz büyük küçük sınavlardan geçiyoruz tüm hayatımız boyunca
herkes farklı farklı noktalardan sınanıyor
bu noktadan sonra umarım doğru kişiyi bulur ve tüm yaşananları geride bırakırsınız

witch hunt witch hunt gözlerim dolu dolu okudum yazını... İnanıyorum ki en kısa sürede yeneceksin bu illeti, sen güçlü bir kadınsın. Sadece tek bir noktada istemeden de olsa kızdım sana. Sen haklı olarak aldatılmadın, lütfen çıkar at şunu kafandan. Aldatmanın hakkı mı olur ? İnsanlar çiftleşmek için evlenmiyor. Bakma sen buradaki bazı yorumlara. Herkes kendi mayasını döküyor ortaya. Gül ve geç. Seven insan kadın olsun, erkek olsun sevdiği böyle bir durumdayken gidip de onu yaralamaz. Evet cinsellik temel bir ihtiyaç. Elbette karşılanacak . Adam gibi adam karısı orada çırpınırken gidip de bu haltı yemez. Kendimden pay biçiyorum. Eşim elinden geleni yaptığı halde, cinsel birleşme yaşayamıyor olsak; gerekirse ömür boyu mastürbasyon yaparım. Yok efendim illa cinsel birleşme mi istiyor gelip sana adam gibi söyleyip bu evliliği bitirecekti. Seni böyle yaralamayacaktı. Yaptığı terbiyesizliğin dikâlâsı!

9 yıl olmasada 9 ay çektim bu illeti. . .Herkesin şen şakrak anlattığı şeyi ben neden yapamıyorum diye defalarca dşündüm. .
aslnda anlatıldığı gibi değil diyorlardı. . herkesin kafasnda fışkıracak kadar kan bıcak saplanacak gibi acılar kazılıydı o güne ait. . kimi zor kimi kolay atlatıyordu ilk gecesini . . Benimkide olmadı dediğiniz gibi küçük bir kız gibi yatakta ağladığımı bir ben blirim . .

Ben atlattım hem jinekologlum durumum vardı hemde psikolojik. . zaman geçtikçe kafada canlandırılan acı daha da büyüyor. . Öncelikle psikolojik desteği eş ile almak şart. . bu konuda bana göre uzman bir doktor var.istanbulda iseniz ismini söyleyebilirm

Ya ben masumane şekilde yardımcı olmak için yazdım sadecee:(Arkadaşım öyle dedi.

Yaşadığın durumu içtenlikle samimi bir şekilde paylaştığın için ben teşekkür ederim witch hunt.
Sorunla mücadele edenleri anlayabilmemizi sağladığın katkı çok önemli gerçekten.
Öylesine derinden etkilendim ki, yetişkin kız annesi olarak bunun önceden anlaşılabilir bir durum olup
olmadığı gibi bir soru takıldı aklıma.
Vajinismusu aşmak için azimle mücadele etmek gerektiğini sanıyorum.
Ama vajinismus olmamak için yapılabilecekler var mı hiç bilmiyorum.
Geriye baktığında nelerin etken olduğu konusunda deliller bulabiliyor musun?
Bence korkularının üzerine git ve sıyır at üzerinden. Zoru başarma hırsıyla başarıyı yakala.
NELERDEN KORKTUĞUNU KORKULARINI NASIL YENECEĞİNİ DOKTOR GÖZETİMİ ALTIND AYENEBİLİRSİN
BENDE YENİ YENDİM SAYILIR VAJIIYI

İlk gece korkusu da vaji nedenlerinden birisiymiş zaten.
SADECE İLK GECE KORKUSU DEĞİL
GEÇMİŞTE YAŞADIĞIMIZ KORKULAR
DUYDUĞUMUZ SAÇMA SEYLER
BİR SÜRÜ ETKEN VAR
BENCE BİZ ACIDAN KORKUYORUZ
AMA ACI KAFAMIZDA BİZ YARATUYORUZ
VAJINADA ACI YOK ASLINDA
BENDE VAJIYDİM YENDİM VE ŞUAN BU MUYDU DİYORUM

9 yıl çok uzun bir süre canım. Kimseyi cinselliğin olmadığı bir evliliğe zorlayamazsın ki. Kadın erkek fark etmez. Bence zamanında boşanmalıydınız.

Demesi kolay mı kolay. Ne desem bilemedim. Senin de elinde değil farkındayım.

Yüklenme kendine.

vajınusmusa bilimsel olarak yaklaşırsak öncelikle kadına vajınusmus nedenleri, kadın anatıomisini anlatılır ve kadına zaman verilir. eksik olan cinsel eğitimi verirsek, anatomiyi anlatırsak, zaten kadının bedeni birlikteliği istediği ama tam birleşme sırasında sorun olduğundan tedavisi %100 olan bir hastalıktır. vajınusmusla yaşamayın,vajınusmusa alışmayın. dr.aslı alay

Back
X