- 19 Aralık 2019
- 56
- 17
- 3
- 34
- Konu Sahibi Neolmusyani12
-
tovbe yarabbım tovbe estagfurullah6 yıldır bir insan var hayatımda. Çok sevdiğim ayrılık deyince nefesimin kesildiği, her gün ona kavuşmak için dua ettiğim.. Ben memur, o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermiyor haliyle. Çok sorun yaşadık kopmadık. O da zorladı bişeyleri. Uzman erbaşlığa başvurdu. Bekçiliğe başvurdu. Ama artık ümitlerimiz tükendi. Neden her şey bu kadar zor. En son geçen Mart ayından bu yana bekçilik sınavına hazırlandı. O kadar çalıştı o kadar emek verdi ki. Ve ümidimiz çok fazla vardı. Güzel geçmişti. Taaa ki dün sonuçlar açıklanana kadar. 50 kişi alımda 28. Yedek olmus. Tüm hayallerimiz tüm ümitlerimiz yıkıldı. Yerle bir olduk. O da ben de. Çünkü artık onsuz nefes alamıyorum. Ailemi de silemem. Dünden beri araştırıyorum ediyorum yaştan dolayı uzman erbaşlığa da başvuramıyor. Sanki elimizi nereye atsak orası kuruyor. Sanki sürekli birileri önümüze taş koyuyorikimiz de 27 yaşındayız şubatta 28 olucam. Yaşım da geçiyor ailem de laf ediyor bana. Onla olmamı istemiyorlar. Artık ölmek istiyorum. Ne yapsak da bu iş olmayacak gibi. Dua edin bizim için ne olur ölmek istiyorum
Yıllardır bekliyoruz. Bu memurluk icin ümidimiz çok vardı. Ama olmadı yine. O kadar hayal kurduk kitovbe yarabbım tovbe estagfurullah
yaslarınız olgun yas ama ruhlarınız daha buyumemıs evlılık ıcın acele etmeyın derım gordugum kadarıyla cunku bazı seylerı sakin karsılayamayan yerle bır derbeder olan kısılersınız evlılık sızın ıcın cok yıpratıcı olur zaten
Ailem özel sektörde çalışmasını istemiyor. Dengin olsun diyor. Yoksa çoktan evlenmiştik.Çalışmıyor mu şu an? ÖZel sektörde iş bulamıyor mu?
Yedek sadece bu yıl icin geçerli. En fazla 10. Yedeğe kadar gelir diyorlar alım cok az olduğu icin. Yaşadığı il büyük bir il ama diğer çevre illere göre en az alım olan ilSabır edin bak yedekteymis olur ya illa ki bir daha alim.. Aien sirf egitimi icin mi karsi baska problemler görmüş olabilirler karsi tarafta belki?
Hersey nasip. Olmuyorsa emin ol bir hikmet vardir. Akisina birak yasim geciyor demissin ama 35 40da evlenenler var yasin gecmiyor yani kendini evlenicem.diye sartlama bu durumda sevgilini iyice tanimaya odaklan ailesini ozellikle hersey sevgiliyle bitmiyor aile cok onemli. Is nasip tanidik on ayak olmadan.bu zamanda is bulmak cok.zor. Ailen istemiyorsa ve nasip olmuyorsa zorlama ben zorladim.bazen cok pisman oluyorum bazen iyiki diyorm ama tek onerim ailesi ile gorus tanimaya calis evliligi onlar etkiliyor6 yıldır bir insan var hayatımda. Çok sevdiğim ayrılık deyince nefesimin kesildiği, her gün ona kavuşmak için dua ettiğim.. Ben memur, o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermiyor haliyle. Çok sorun yaşadık kopmadık. O da zorladı bişeyleri. Uzman erbaşlığa başvurdu. Bekçiliğe başvurdu. Ama artık ümitlerimiz tükendi. Neden her şey bu kadar zor. En son geçen Mart ayından bu yana bekçilik sınavına hazırlandı. O kadar çalıştı o kadar emek verdi ki. Ve ümidimiz çok fazla vardı. Güzel geçmişti. Taaa ki dün sonuçlar açıklanana kadar. 50 kişi alımda 28. Yedek olmus. Tüm hayallerimiz tüm ümitlerimiz yıkıldı. Yerle bir olduk. O da ben de. Çünkü artık onsuz nefes alamıyorum. Ailemi de silemem. Dünden beri araştırıyorum ediyorum yaştan dolayı uzman erbaşlığa da başvuramıyor. Sanki elimizi nereye atsak orası kuruyor. Sanki sürekli birileri önümüze taş koyuyorikimiz de 27 yaşındayız şubatta 28 olucam. Yaşım da geçiyor ailem de laf ediyor bana. Onla olmamı istemiyorlar. Artık ölmek istiyorum. Ne yapsak da bu iş olmayacak gibi. Dua edin bizim için ne olur ölmek istiyorum
Zamanı var belki dediğiniz gibi. Ben memur olduğum icin memur istiyor onla olma diyorlar. Bu yüzden erkek arkadaşım sürekli sınavlara hazırlandıSevebilirsiniz anlarım ama kimse icin o o olmadan nefes alamam demeyin derim çünkü alıyorsunuz insan oğlu herşeye her duruma alışıyoruz is konusuna gelince elbet olur ama zamanı var demek aileniz neden onaylamıyor peki
Aileniz de çok şey istiyor, arkadaşınız iyi dayanmış, bu yaşa kadar işsiz miydi?Ailem özel sektörde çalışmasını istemiyor. Dengin olsun diyor. Yoksa çoktan evlenmiştik.
Ailem çok iyi işi olsun demiyor ama dengin olsun diyorlar. İlerde sorun yaşarsınız diyeÇok iyi işi olan biriyle evlenince mutlu olacağının garantisi var mıymış?
Çalışıyorsun ara ara. Ama tabi sınavlar icin çıkmak zorunda kalıyorduAileniz de çok şey istiyor, arkadaşınız iyi dayanmış, bu yaşa kadar işsiz miydi?
Aileler birçok konu da haklı çıkabilirler ama bu diretmeler çok saçma.
Ailem çok iyi işi olsun demiyor ama dengin olsun diyorlar. İlerde sorun yaşarsınız diye
Güvenlik sertifikası alıp. Güvenlik olarak girsin işe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?