- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 333
- 32
- Konu Sahibi Neolmusyani12
-
Herkes memur olmak zorunda değil ki özel islere girsin.Hem ölmek niye istiosun anlamıyorum.6 yıldır bir insan var hayatımda. Çok sevdiğim ayrılık deyince nefesimin kesildiği, her gün ona kavuşmak için dua ettiğim.. Ben memur, o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermiyor haliyle. Çok sorun yaşadık kopmadık. O da zorladı bişeyleri. Uzman erbaşlığa başvurdu. Bekçiliğe başvurdu. Ama artık ümitlerimiz tükendi. Neden her şey bu kadar zor. En son geçen Mart ayından bu yana bekçilik sınavına hazırlandı. O kadar çalıştı o kadar emek verdi ki. Ve ümidimiz çok fazla vardı. Güzel geçmişti. Taaa ki dün sonuçlar açıklanana kadar. 50 kişi alımda 28. Yedek olmus. Tüm hayallerimiz tüm ümitlerimiz yıkıldı. Yerle bir olduk. O da ben de. Çünkü artık onsuz nefes alamıyorum. Ailemi de silemem. Dünden beri araştırıyorum ediyorum yaştan dolayı uzman erbaşlığa da başvuramıyor. Sanki elimizi nereye atsak orası kuruyor. Sanki sürekli birileri önümüze taş koyuyorikimiz de 27 yaşındayız şubatta 28 olucam. Yaşım da geçiyor ailem de laf ediyor bana. Onla olmamı istemiyorlar. Artık ölmek istiyorum. Ne yapsak da bu iş olmayacak gibi. Dua edin bizim için ne olur ölmek istiyorum
Ben de öğretmenim. Bana ayak uyduracak bir insan evet kendini geliştirmiş. Yoksa yapamazdım zaten. Ama onsuz olmuyor denedimBen ailene hak veriyorum. Lise mezunu esnaf biriyle evlendim, öğretmenim. Bu kişiye göre değişir ama eşim asla kendini geliştirmiş biri değil. Hiç uyumlu değiliz. Bizim flört dönemimiz olmadı tabi bunun da etkisi var böyle bi seçim yapmak zorunda kaldım. Sen daha iyi tanırsın sana ayak uydurabilir mi? İleride girilen ortamlar sosyal yaşam geçim vs sıkıntı yaşar mısınız? Bunları iyice düşünmelisin. Kimse aşktan ölmez, insanlar evlatlarını toprağa veriyor yaşamaya devam ediyor.. yemişim aşk acısını
Ailem bu yüzden izin vermiyor zatenMalesef ailen hakli. Ekonominin bu halinde işi net belli olmayan biriyle olmak cok zor. Hayatın toz pembeligi bir sure sonra geciyor gerçeklerle yüzleşiyorsun.
O zaman ailenizi ikna edeceksiniz. Siz ki nesil yetiştiriyorsunuz şüphem yok ikna yeteneğinize..Ben de öğretmenim. Bana ayak uyduracak bir insan evet kendini geliştirmiş. Yoksa yapamazdım zaten. Ama onsuz olmuyor denedim
Zaten bu durumda evlenirsem ben çalışıcam onun düzenli bir işi yok. Haliyle ailem ileriyi görüyor ondan istemiyorlarHayat ne garip.. ben fr senin yasadiklarinin aynısını yasadim direttim hayir evlenicem dedim hersey dengi dengine degil hersey muhendis olmak degil dedim ve karsimdaki kisinin cabalarini da gordum diye hep direndim haa sonra ben kazandim ve evlendim sonuc 10 ay evli kaldim bosandim bu iyi bi ornek degil ama sunun icin yaziyorum o adamdan emin misin ozellikle ailesinden emin misin bana 1 yil once sorsan kendi ailemden iyilerdi harila insanlardi hele ki eski esim aman tanrim beni cok severdi hersey yalan emin misin iyi gozlemle dort ac gozunu herseyi gor ustunu kapatma bence ben oyle yapmisim..sonra anladim ki aileler hakli dengi dengine olmak onemli sen calisip esine de bakarken ne yaptim allahim diyorsun
Ailem özel sektörde çalışmasını istemiyor. Dengin olsun diyor. Yoksa çoktan evlenmiştik.
ailenize neymiş , olaya bak ya .Ailem özel sektörde çalışmasını istemiyor. Dengin olsun diyor. Yoksa çoktan evlenmiştik.
Valla ben de anlamadım. Özelde çalışanlar insan değil mi? Evlenmeye hakları yok mu? Bir tek memur olanlar mi ev gecindirebiliyor? Değişik yani. Bir de yazmış ki ayrılık deyince nefesim kesiliyor ama memur değil ailem izin vermiyorailenize neymiş , olaya bak ya .
E memurla evlensen çalışmıcan mı?Zaten bu durumda evlenirsem ben çalışıcam onun düzenli bir işi yok. Haliyle ailem ileriyi görüyor ondan istemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?