- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
- Konu Sahibi Neolmusyani12
-
6 yıldır bir insan var hayatımda. Çok sevdiğim ayrılık deyince nefesimin kesildiği, her gün ona kavuşmak için dua ettiğim.. Ben memur, o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermiyor haliyle. Çok sorun yaşadık kopmadık. O da zorladı bişeyleri. Uzman erbaşlığa başvurdu. Bekçiliğe başvurdu. Ama artık ümitlerimiz tükendi. Neden her şey bu kadar zor. En son geçen Mart ayından bu yana bekçilik sınavına hazırlandı. O kadar çalıştı o kadar emek verdi ki. Ve ümidimiz çok fazla vardı. Güzel geçmişti. Taaa ki dün sonuçlar açıklanana kadar. 50 kişi alımda 28. Yedek olmus. Tüm hayallerimiz tüm ümitlerimiz yıkıldı. Yerle bir olduk. O da ben de. Çünkü artık onsuz nefes alamıyorum. Ailemi de silemem. Dünden beri araştırıyorum ediyorum yaştan dolayı uzman erbaşlığa da başvuramıyor. Sanki elimizi nereye atsak orası kuruyor. Sanki sürekli birileri önümüze taş koyuyorikimiz de 27 yaşındayız şubatta 28 olucam. Yaşım da geçiyor ailem de laf ediyor bana. Onla olmamı istemiyorlar. Artık ölmek istiyorum. Ne yapsak da bu iş olmayacak gibi. Dua edin bizim için ne olur ölmek istiyorum
Birlikte olduğum insanın güzel bir işi olmus olsa herhalde bu konuyu açmazdım. İsi de yok. Düzenli işi olmus olsa zaten gerekirse ailemi karşıma alırdımNişanlım lise mezunu ben üniversite. Ki şimdi de yüksek lisans yapıyorum. Ama ailem bir kere bile bunu dile getirmedi. Ben sonuçta bir bireyim, ailemin dedikleri elbette mühim ama doğru kararı verebilecek yaştayım. Güzel bir işi var çok şükür, ikimizin maaşıyla da güzel geçiniriz. Memur olması şart da ne demek yahu algılayamıyorum ben. Ben senin erkek arkadaşının yerinde olsam ve ailenin böyle dediğini duysam vallahi devam ettiremezdim bu stres ve baskıyla. Çocuk iyi dayanıyor.
Birlikte olduğum insanın güzel bir işi olmus olsa herhalde bu konuyu açmazdım. İsi de yok. Düzenli işi olmus olsa zaten gerekirse ailemi karşıma alırdım
Bekcilikle arasında çok fark yok diye onermistim ama suan dikkat ettim, memuriyet şartı varmış.Güvenlik de neymiş. Koskoca memur olmuş muhteşem kızlarının yanına yakışır mı güvenlik?
Konu sahibi de bence aynı görüşte, yoksa adamı bu kadar zorlamazdı memur da memur diye.
Ailem özel sektörde çalışmasını istemiyor. Dengin olsun diyor. Yoksa çoktan evlenmiştik.
Sorun şu sanırım. Siz devlette memurluk olsun garanti iş olsun diye uğraşıyorsunuz. Pek tabi ki özelde de iyi yer olursa düzenli çalışabilir. Ailenizin istememe sebebi kardeşinize bakarken çok zorladılar ve size de açıkçası bakmak istemiyorlar. Haklılar da. Yaşlanınca tam rahata erecek sıkıntı problem istemiyorlar. Çocukları evlerinde yuvalarında mutlu olsun yeterli. Sevgilin Özelde yapabileceği işlere bakmalı.ucretsiz Eğitim, sertifika veren kurumlar var. İllaki yapar6 yıldır bir insan var hayatımda. Çok sevdiğim ayrılık deyince nefesimin kesildiği, her gün ona kavuşmak için dua ettiğim.. Ben memur, o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermiyor haliyle. Çok sorun yaşadık kopmadık. O da zorladı bişeyleri. Uzman erbaşlığa başvurdu. Bekçiliğe başvurdu. Ama artık ümitlerimiz tükendi. Neden her şey bu kadar zor. En son geçen Mart ayından bu yana bekçilik sınavına hazırlandı. O kadar çalıştı o kadar emek verdi ki. Ve ümidimiz çok fazla vardı. Güzel geçmişti. Taaa ki dün sonuçlar açıklanana kadar. 50 kişi alımda 28. Yedek olmus. Tüm hayallerimiz tüm ümitlerimiz yıkıldı. Yerle bir olduk. O da ben de. Çünkü artık onsuz nefes alamıyorum. Ailemi de silemem. Dünden beri araştırıyorum ediyorum yaştan dolayı uzman erbaşlığa da başvuramıyor. Sanki elimizi nereye atsak orası kuruyor. Sanki sürekli birileri önümüze taş koyuyorikimiz de 27 yaşındayız şubatta 28 olucam. Yaşım da geçiyor ailem de laf ediyor bana. Onla olmamı istemiyorlar. Artık ölmek istiyorum. Ne yapsak da bu iş olmayacak gibi. Dua edin bizim için ne olur ölmek istiyorum
Düzenleme: herkes ailenin karşısında dik dur sen bir bireysin diye seyler yazmıs. Benim ablam eniştem düzenli bir iste çalışmıyor diye boşandı. Ve direndi de dayanırım diye ama olmadı. Kendi ailem onu geçindirdi yeri geldi. Anneme konuyu açarken lise mezunu demem annem icin sorun olmadı. Belki ondan yanlış anladınız. Sadece lise mezunu olması değil ki öyle olsa yine aklı basında bir insanım lise mezunu der hic iliskiye bile başlamazdım. Annem ne iş yapıyor diye sorduğunda pek bisey diyemedim cünkü düzenli bir işi yoktu. Bu yüzden istemiyorum sorun yaşarsınız ilerde evlenirsen seni silerim beni unut , ablanı da mı görmüyorsun dedi. Burda cok konu okudum. Kendisi memur Esi özel sektörde çalışıyor veya işsiz olduğu icin boşanma esiğine gelen konuları. Nişanlısı işsiz diye ayrıl diyenleri de cok gördüm. Yani burda ne yazsak mutlaka bir muhalefet oluyor. İlerde sorun olacağını düşünmüyor değilim ben de . Ha düzenli bir işi bir aileyi geçindirecek bir maasi, sonradan kendisinin de üzülmeyeceğini bilsem kimseyi karıştırmazdım bu konuya. Ama malesef ki durum cok Farklı. Lütfen ona göre yorum yapın...
Sıkıntı beyefendinin memur olmaması değil. 6 yıldır dikiş tutturamaması. Sizinle yaşıt olduğunu varsaysak liseden mezun olalı 10 yıl olmuş. Küçük çaplı bir işletmeye düz eleman olarak girseydi bile 10 yılda yükselirdi. Aileniz bu durumun farkında. Sizi düşünüyorlar.
Aşktan ölmek açlıktan ölmekten iyidir
Artık o yollara bakacazSorun şu sanırım. Siz devlette memurluk olsun garanti iş olsun diye uğraşıyorsunuz. Pek tabi ki özelde de iyi yer olursa düzenli çalışabilir. Ailenizin istememe sebebi kardeşinize bakarken çok zorladılar ve size de açıkçası bakmak istemiyorlar. Haklılar da. Yaşlanınca tam rahata erecek sıkıntı problem istemiyorlar. Çocukları evlerinde yuvalarında mutlu olsun yeterli. Sevgilin Özelde yapabileceği işlere bakmalı.ucretsiz Eğitim, sertifika veren kurumlar var. İllaki yapar
Her biten aşkın ardından ölmeye kalksaydık
Haklısınız. Ümidimiz çok vardı ondan cok hayal kurdum. Simdi de yere çakıldım. Cok mutsuzumBurada binlerce örneğini okuyabilirsin statü farkıyla evlenmiş binlerce kadın var. Kimisi mutlu kimisi mutsuz kimisi ayrılmış, boşanmış. Kısaca binlerce kadın var.
Fakat şahsi fikrimi soracak olursanız ben statü farkınızdan ziyade kurduğunuz cümlelere takıldım onsuz yapamamanız, nefes alamamanız, ölmeniz vs bana çok çok yanlış geliyor. 6 yıllık bir ilişki var, emek var, anılar var elbette. Nice aşklar, sevdalar bitiyor kimler nelere alışıyor kimler kimlersiz yapıyor, kimler kimlersiz hayatını sürdürüyor. İnsan nelere alışıyor, insan neler yaşıyor zamanın denen şey öyle bir canavar ki aldığını geri vermiyor biliyor musunuz?
Hayal kurmayın mesela, kurmamaya özen gösterin. Hayata çok olumlu bakmamak lazım olumsuzluklar yakaladığında çok üzülür ve mutsuz olursunuz.
Merhaba öncelikle sana şunu söylemek isterim bende 27 yaşındayım evliyim eşimlede çok şükür iyiyiz Ama inanki hiç kimse için onsuz nefes alamam ölmek istiyorum diye düşünemezsin. Şuan senin psıkolojık durumundan bu cümleler dökülmüş yazıya belli. Sen bide annesi babası ölmüş insanlara sor derim nefessiz kalmak nasılmış. Ailen daha önce bu tecrübeyi ablanda tatmış sende aynı durumda olma diye sende aynı acıları çekme diye onaylamıyordu belliki. Olmuyorsa da şimdi değil ama ilerde görecegin bi hayır mutlaka vardır. Unutma herkesten herşeyden cok sen degerlisin.6 yıldır bir insan var hayatımda. Çok sevdiğim ayrılık deyince nefesimin kesildiği, her gün ona kavuşmak için dua ettiğim.. Ben memur, o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermiyor haliyle. Çok sorun yaşadık kopmadık. O da zorladı bişeyleri. Uzman erbaşlığa başvurdu. Bekçiliğe başvurdu. Ama artık ümitlerimiz tükendi. Neden her şey bu kadar zor. En son geçen Mart ayından bu yana bekçilik sınavına hazırlandı. O kadar çalıştı o kadar emek verdi ki. Ve ümidimiz çok fazla vardı. Güzel geçmişti. Taaa ki dün sonuçlar açıklanana kadar. 50 kişi alımda 28. Yedek olmus. Tüm hayallerimiz tüm ümitlerimiz yıkıldı. Yerle bir olduk. O da ben de. Çünkü artık onsuz nefes alamıyorum. Ailemi de silemem. Dünden beri araştırıyorum ediyorum yaştan dolayı uzman erbaşlığa da başvuramıyor. Sanki elimizi nereye atsak orası kuruyor. Sanki sürekli birileri önümüze taş koyuyorikimiz de 27 yaşındayız şubatta 28 olucam. Yaşım da geçiyor ailem de laf ediyor bana. Onla olmamı istemiyorlar. Artık ölmek istiyorum. Ne yapsak da bu iş olmayacak gibi. Dua edin bizim için ne olur ölmek istiyorum
Düzenleme: herkes ailenin karşısında dik dur sen bir bireysin diye seyler yazmıs. Benim ablam eniştem düzenli bir iste çalışmıyor diye boşandı. Ve direndi de dayanırım diye ama olmadı. Kendi ailem onu geçindirdi yeri geldi. Anneme konuyu açarken lise mezunu demem annem icin sorun olmadı. Belki ondan yanlış anladınız. Sadece lise mezunu olması değil ki öyle olsa yine aklı basında bir insanım lise mezunu der hic iliskiye bile başlamazdım. Annem ne iş yapıyor diye sorduğunda pek bisey diyemedim cünkü düzenli bir işi yoktu. Bu yüzden istemiyorum sorun yaşarsınız ilerde evlenirsen seni silerim beni unut , ablanı da mı görmüyorsun dedi. Burda cok konu okudum. Kendisi memur Esi özel sektörde çalışıyor veya işsiz olduğu icin boşanma esiğine gelen konuları. Nişanlısı işsiz diye ayrıl diyenleri de cok gördüm. Yani burda ne yazsak mutlaka bir muhalefet oluyor. İlerde sorun olacağını düşünmüyor değilim ben de . Ha düzenli bir işi bir aileyi geçindirecek bir maasi, sonradan kendisinin de üzülmeyeceğini bilsem kimseyi karıştırmazdım bu konuya. Ama malesef ki durum cok Farklı. Lütfen ona göre yorum yapın...
Canim yasina ne olmus biz erken evlensikts madalyami aldik her iste bir hayir vardir bak bende 30 gircem 10 evliyim 3 cocuk neler neler atlattim zaman hersey yoluna girer umarim biranda guzel bir haber alirsiniz6 yıldır bir insan var hayatımda. Çok sevdiğim ayrılık deyince nefesimin kesildiği, her gün ona kavuşmak için dua ettiğim.. Ben memur, o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermiyor haliyle. Çok sorun yaşadık kopmadık. O da zorladı bişeyleri. Uzman erbaşlığa başvurdu. Bekçiliğe başvurdu. Ama artık ümitlerimiz tükendi. Neden her şey bu kadar zor. En son geçen Mart ayından bu yana bekçilik sınavına hazırlandı. O kadar çalıştı o kadar emek verdi ki. Ve ümidimiz çok fazla vardı. Güzel geçmişti. Taaa ki dün sonuçlar açıklanana kadar. 50 kişi alımda 28. Yedek olmus. Tüm hayallerimiz tüm ümitlerimiz yıkıldı. Yerle bir olduk. O da ben de. Çünkü artık onsuz nefes alamıyorum. Ailemi de silemem. Dünden beri araştırıyorum ediyorum yaştan dolayı uzman erbaşlığa da başvuramıyor. Sanki elimizi nereye atsak orası kuruyor. Sanki sürekli birileri önümüze taş koyuyorikimiz de 27 yaşındayız şubatta 28 olucam. Yaşım da geçiyor ailem de laf ediyor bana. Onla olmamı istemiyorlar. Artık ölmek istiyorum. Ne yapsak da bu iş olmayacak gibi. Dua edin bizim için ne olur ölmek istiyorum
Çok sağolun. Duanızı eksik etmeyin ne olurCanim yasina ne olmus biz erken evlensikts madalyami aldik her iste bir hayir vardir bak bende 30 gircem 10 evliyim 3 cocuk neler neler atlattim zaman hersey yoluna girer umarim biranda guzel bir haber alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?