Öyle kötüyüm ki ölsem keşke..

Haklısınız. Allah büyük elbet

Reactions: 000
Onlar da haksız değil aslında. İşsiz olunca da evlilik yürütmek zor gerçekten. Evlilik zaten kolay bir kurum değil. Bu durum onun da psikolojisini etkiler sizin şu an toz pembe ilişkiniz o zaman başka olabilir. Siz de bu evliliği maddi manevi yüklenmekten yorulabilirsiniz bir süre sonra. Sınavla olmuyorsa da özel sektör de ne iş olursa bir yerden başlayabilir. En azından bir maaşı ve çevresi olur. Zamanla daha iyi konumlara gelebilir

Bunun için ölünür mü peki? Kavusamiyorum diye öldugunuz adam arkadan bi başkasıyla oluverir.Şimdi size öyle gelmez ama,hayat bunun canli örnekleriyle dolu.Bi işe girsin düzenli.Sebat etsin.

Yıllardır bekliyoruz. Bu memurluk icin ümidimiz çok vardı. Ama olmadı yine. O kadar hayal kurduk ki
Direkt ayrılın konuşun memur olmayanlar ölüyor çünkü.
Insan çalışkansa sorumlulugunu bilir evine bakar..Önemli nokta bu..guvenmiyorsaniz tembelse veya kötü alışkanlığı varsa terk edin.

Evlenirken karşı tarafın işinin sağlamlığını arayanlar cidden hayretle okuyorum.Pardonda özel sektörde çalışanlar insan değil mi! Bu ülkede 2001 lerde çıkan krizden sonra bir memur sevdası başladı herkeste anlamak mümkün değil.Önceden memura kız vermezlerdi maaşı düşük diye,şimdi memur olsun çamurdan olsun.Özelde bir yere girer adam gibi çalışır nedir yani. Bu kişilik meselesi.İşine sadık bir insan ekmeğini taştan çıkarır.

Ablanızdan dolayı acı tecrübeler yaşadığınız için ailenizin yoğurdu üfleyerek yeme isteği çok normal. Tr nin ekonomisi kötü şuanda bu bir gerçek. Değme üni. mezunları iş bulamıyor. Asgari ücret de olsa bir markete vs girse düzenli geliri olsa, ileride daha iyi işi olur şuan kimse iş bulamıyor diye ailenizi ikna edebilir misiniz ki?

Reactions: 000
Sorun orda zaten böyle bir işi ypk ve evlenelim diyor

asgari ücretle dunya geçinen ınsan var.işini duzgun yapanı kovmazlar.
aılenede hak verıyorum bu devırde zor.evlatlarını düşünuyorlar.
ıkı ucu b... değnek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…