6 yıldır bir insan var hayatımda. Çok sevdiğim ayrılık deyince nefesimin kesildiği, her gün ona kavuşmak için dua ettiğim.. Ben memur, o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermiyor haliyle. Çok sorun yaşadık kopmadık. O da zorladı bişeyleri. Uzman erbaşlığa başvurdu. Bekçiliğe başvurdu. Ama artık ümitlerimiz tükendi. Neden her şey bu kadar zor. En son geçen Mart ayından bu yana bekçilik sınavına hazırlandı. O kadar çalıştı o kadar emek verdi ki. Ve ümidimiz çok fazla vardı. Güzel geçmişti. Taaa ki dün sonuçlar açıklanana kadar. 50 kişi alımda 28. Yedek olmus. Tüm hayallerimiz tüm ümitlerimiz yıkıldı. Yerle bir olduk. O da ben de. Çünkü artık onsuz nefes alamıyorum. Ailemi de silemem. Dünden beri araştırıyorum ediyorum yaştan dolayı uzman erbaşlığa da başvuramıyor. Sanki elimizi nereye atsak orası kuruyor. Sanki sürekli birileri önümüze taş koyuyor
ikimiz de 27 yaşındayız şubatta 28 olucam. Yaşım da geçiyor ailem de laf ediyor bana. Onla olmamı istemiyorlar. Artık ölmek istiyorum. Ne yapsak da bu iş olmayacak gibi. Dua edin bizim için ne olur
ölmek istiyorum
Düzenleme: herkes ailenin karşısında dik dur sen bir bireysin diye seyler yazmıs. Benim ablam eniştem düzenli bir iste çalışmıyor diye boşandı. Ve direndi de dayanırım diye ama olmadı. Kendi ailem onu geçindirdi yeri geldi. Anneme konuyu açarken lise mezunu demem annem icin sorun olmadı. Belki ondan yanlış anladınız. Sadece lise mezunu olması değil ki öyle olsa yine aklı basında bir insanım lise mezunu der hic iliskiye bile başlamazdım. Annem ne iş yapıyor diye sorduğunda pek bisey diyemedim cünkü düzenli bir işi yoktu. Bu yüzden istemiyorum sorun yaşarsınız ilerde evlenirsen seni silerim beni unut , ablanı da mı görmüyorsun dedi. Burda cok konu okudum. Kendisi memur Esi özel sektörde çalışıyor veya işsiz olduğu icin boşanma esiğine gelen konuları. Nişanlısı işsiz diye ayrıl diyenleri de cok gördüm. Yani burda ne yazsak mutlaka bir muhalefet oluyor. İlerde sorun olacağını düşünmüyor değilim ben de . Ha düzenli bir işi bir aileyi geçindirecek bir maasi, sonradan kendisinin de üzülmeyeceğini bilsem kimseyi karıştırmazdım bu konuya. Ama malesef ki durum cok Farklı. Lütfen ona göre yorum yapın...