hiç bir şekilde muhatap olmuyor
Selam hanımlar ben 3 ay önce ikinci evliligimi yaptım.ilk eşimden 6 yaşında bir kız cocucugum var bosandigimizdan beri babası bir kez bile görmeye gelmedi her neyse ikinci esim kızımı kabul etti ancak kızıma karşı çok mesafeli hiç bir şekilde muhatap olmuyor neden böyle yapiyosun dediğimde böylesi daha iyi yanımda büyüyecek fazla yüz göz olmak istemiyorum diyor o mu haklı ben mi
Hayır inanmıyorum‘Babalık’ yapmak zorunda değil, herşeyiyle ilgilenmek zorunda değil, bence bunu vurgulamak ve sizin bu beklentilere girmemeniz için yapıyor.
Hiç mi konuşmuyo? Kızınız üzülüp kendini değersiz hissetmez mi? Çok üzüldüm :/
Kızınızı sevdiğine inanıyor musunuz?
Selam hanımlar ben 3 ay önce ikinci evliligimi yaptım.ilk eşimden 6 yaşında bir kız cocucugum var bosandigimizdan beri babası bir kez bile görmeye gelmedi her neyse ikinci esim kızımı kabul etti ancak kızıma karşı çok mesafeli hiç bir şekilde muhatap olmuyor neden böyle yapiyosun dediğimde böylesi daha iyi yanımda büyüyecek fazla yüz göz olmak istemiyorum diyor o mu haklı ben mi
Ne kadar süre flört ettiniz eşinizle? O dönemde çocuğunuzla birlikte bir şeyler paylaşmadınız mı? Yemeğe gittiniz mi? Nasıl davranıyordu? Çocuk parkına götürdünüz mü beraber? Arada hediye alıyor muydu? Evinize sizi ziyarete geldiğinde çikolata, gofret vs alıyor muydu?
Şu anda çocuğunuzun masraflarınıkim karşılıyor? Kıyafet, ayakkabı vs. ???
Bana garip geldi eşinizin tavrı. Biz kendi çocuklarımızla samimi olunca yüz göz mü olmuş oluyoruz??? Bunun ne gibi sakıncaları olabilir ki?
Maddi anlamda her ihtiyacını karşılıyor bir dediğini iki etmiyorNe kadar süre flört ettiniz eşinizle? O dönemde çocuğunuzla birlikte bir şeyler paylaşmadınız mı? Yemeğe gittiniz mi? Nasıl davranıyordu? Çocuk parkına götürdünüz mü beraber? Arada hediye alıyor muydu? Evinize sizi ziyarete geldiğinde çikolata, gofret vs alıyor muydu?
Şu anda çocuğunuzun masraflarınıkim karşılıyor? Kıyafet, ayakkabı vs. ???
Bana garip geldi eşinizin tavrı. Biz kendi çocuklarımızla samimi olunca yüz göz mü olmuş oluyoruz??? Bunun ne gibi sakıncaları olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?