öyle mutsuzum ki...

O adamla evlenmediğin için şükretmelisin bence tatlım.
Allah büyük, ettiklerini bir gün elbet görürler...

ailemin yanımda olması en büyük şansım ama gücü kalmıyor insanın kimseyi görmek istemiyor bazen...tutunacak bi dal arıyorum ama annem dışında hayata bağlayan hiç bişey yok beni.

aslında beni üzen konu hep karşıma çıkacak olması...evlenincede çıkacak bu insanlar susmuyacak allahtan korkuları yok çünkü...

insanlar hep konusur takmamayi ogrenmelisin canim sen rabbimden af dile yaptigin gunah icin
insanlarida onemseme ben ayrildim canim herkes konustu senin eski nisanlinin ailesi konusmus benim oz halam konustu asla affetmiycem onu
ama ne oldu ben rabbime sigindim rabbim 5sene sonra esimi karsima cikardi 2tanede cocugum oldu tabiki sorunlar oluyor ama mutlu mesut yasiyoruz emin ol rabbim senin karsinada Dogru duzgun birini cikartir o gunleri unutursun
bide ben Yurt disina gelin geldim hic kimseyi duymuyorum suan arad hala hakkimda konustuklari kulagima geliyor ama umursamiyorum seninde oyle olmiycagi ne belli rabbim iyilerle karsilastirsin

simdi benim hakkimda mutsuzmusum ben yapamazmisim [esimin ilk evliliginden 2kizi var annelerinde duruyolar ama arada bende kaliyolar]onu kastediyolar gibi birsuru konusup duruyolarmis bunu yapanda kendi ailem dedigim insanlar oyuzden annem hep diyor aman kizim kucuk seyleri buyutup milleti sevindirme
bunlarida kuzenimden duydum Hayat boyunca biz iyide olsak kotude olsak insanlar hakkimizda konusurlar sen nekadar guclu olursan onlarin laflari okadar kuculur yaparlar yaparlar bu kiza zarar veremiyoruz derler susarlar sonunda

surec zor canim biliyorum ama Basaran biri olarak emin ol geciyor rabbim yardimcin olsun

yaşadıkların gerçekten zor
bunlar birer imtihan
karşına çok kötü birisi çıkmış
ben inanıyorum sana bunları unutturacak
çok düzgün seni mutlu eden birisi çıkacak Allahın izniyle
en kötü şey bile aynı kalmaz
herşey değişir
bunlar da geçecek

benimde aynı annemin teyzesi konuştu arkamadan ama dediğin gibi allahım kimsenin yanına bırakmaz senin adına sevindim canım inşallah evliliğin hep güzel devam eder...

inan ümidimi yitirdim tam 10 ay oldu bu olaylar olalı...ben her gece ağlıyorum değişen hiç bişey yok..kuzenimin filan düğün alısverişine gidiyoz ona belli etmemeye çalışıyom ama eve gelince sinir krizlerine giriyom...yanlış anlaşılmasın kıskanmıyorum inşallah hep mutlu olur ama benim gücüm kalmadı...

Ya canım bak bence önce ondan haber almayı arkandan söylediklerini öğrenmeyi falan bırak bi kenara çekil kendi kendine kal onun hakkında konuşmak istediklerinde sustur ben allaha havale ettim de geç bak arkadaşların çok doğru söylediği birşey var kimsenin ahı yerde kalmaz öyle bir gün gelir ki o kendi derdine düşer zaten seni unutur sen de bol bol dua et Allahım sana sığındım bu insanın şerrinden sen koru diye en önemlisi de başkaları ne düşünürse düşünsün her zaamn dik durması gereken sensin emin ol bu dünyada kendinden başka dostun yok ve şimdi yıkılırsan bu kadar çökersen toplayamayabilirsin ağla sızla bağır çağır ve sonra bu sayfayı kapat yeni bir sayfa aç dimdik dur kim ne derse desin, isterse arkanda kimse olmasın önemli değil sen dik durduktan sonra Allah yardım eder lütfen güven ve kendini bırak bu kadar üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…