kendimi tam toparladım derken yine en dibe vuruyorum...hayata farklı pencereden bakamıyorum yaşadığım olayları unutamıyorum.ailem arkamda evet ama bu yetmiyor.yaşadığım olayları nceki konularımda açmıştım çok sevdim,nişanlandım,7 sene boyunca aldatıldım dayak yedim ve ayrıldım en kötüsü beni herkese rezil etti...neden çektim değil mi 2 DAMLA KAN..çevresindekilere ne anlatıyor bilmiyorum ama herkes onuda haklı görüyor...kendimle ilgili konuşmaktan yoruldum...son olay yıprattı beni beni istemeyi düşünen insanlara BİZİM ARTIĞIMIZI MI ALACAKSINIZ...ve bunun üzerine herşey yerin dibine girdi.ben artık oldum onların gözünde..yaşamak için hiç bi sebebim yok...
canım yapma kendini bu şekilde yıpratma. birileri seni yeterince aşağılamaya çalışıyor ama sen kendini kendi gözünde aşağılama...kendine değer ver. neden yaşamak için sebebin yokmuş.öncelikle işlediğin hata için tövbe et allaha eğer gerçekten bunun pişmanlığını yaşıyorsan.sonrada ayağa kalk ve hayatına doğru yolda devam et.Rabbim yüzünü güldürecektir inşallah.
damla kana güvenerekmi aldattı dövdü seni. keşke hiç bukadar çekmeseydin en baştan. ama olan olmuş iyiki ayrılmışsın kurtulduğuna sevin bence.... ve herşeyi arkanda bırak kendine yeni tertemiz bir sayfa aç. o insanlada birdaha sakın muhattap olma inşallah...
"Bizim artığımızı mı alacaksınız" ne demek yahu!!
Terbiyesiz herifiyiki evlenmemişsin o adamla..
Kimin ne dediğini takmamaya çalış,sen kendini bildikten sonra gerisi saçmalık..
İki damla kanı alınca ADAM mı olmuş pislik!
Üzülme ne olur..şöyle düşün,bu bir sınav ve ben bu sınavı başarıyla vereceğim..
Karşına hayırlı bir insan çıkacak ve kim ne derse desin duymayacak inan bana.
kendimi tam toparladım derken yine en dibe vuruyorum...hayata farklı pencereden bakamıyorum yaşadığım olayları unutamıyorum.ailem arkamda evet ama bu yetmiyor.yaşadığım olayları nceki konularımda açmıştım çok sevdim,nişanlandım,7 sene boyunca aldatıldım dayak yedim ve ayrıldım en kötüsü beni herkese rezil etti...neden çektim değil mi 2 DAMLA KAN..çevresindekilere ne anlatıyor bilmiyorum ama herkes onuda haklı görüyor...kendimle ilgili konuşmaktan yoruldum...son olay yıprattı beni beni istemeyi düşünen insanlara BİZİM ARTIĞIMIZI MI ALACAKSINIZ...ve bunun üzerine herşey yerin dibine girdi.ben artık oldum onların gözünde..yaşamak için hiç bi sebebim yok...
onu diyen o şerefsiz ailesi...ben o sınavı doğduğumdan beri veriyom isyan etmiyom ama gücüm kalmadı benim...
tövbe ettim ama kaldıramaz oldum adam hayatına devam ediyor mutlu mesut...ailesi atıp tutuyor hakkımda biliyodum ben söleme ailene dedim ama amaç beni rezil etmekmiş...bunuda becerdi.evet 2 damla kan yüzüne duymadığım laf kalmadı ama bunlar çıksın inşallah ondan misli misli...
Böyle seviyesiz insanlardan kurtulduğun için sevin ve seni istemeye gelmekten böyle laflarla vazgeçtiyse bir aile, onların seviyesizliğine ortak olduysa onların gidişine de sevin. Hiiç kafana takma. Mümkünse biraz bu olanlardan uzaklaş. Kendine yeni bir hobi edin. Yeni insanlarla tanış. Kendini kötü hissedecek hiç bir şey yok.
tövbe ettim ama kaldıramaz oldum adam hayatına devam ediyor mutlu mesut...ailesi atıp tutuyor hakkımda biliyodum ben söleme ailene dedim ama amaç beni rezil etmekmiş...bunuda becerdi.evet 2 damla kan yüzüne duymadığım laf kalmadı ama bunlar çıksın inşallah ondan misli misli...
Kimsenin ettiği yanına kâr kalmaz. Sen Allah'a havale et hiç üzülme.. Bugün mutlu Mesut diyorsun ama yarın onun hale düşeceğini kimse bilmez. Bir kadının namusuna laf atıp orda burda onu küçük düşürmeyi hedef alan zat !! Acaba bakalım bugün bu hor görüp aşağıladığın kızdan kat ve kat iyisini mi bulucan?? karşına öyle bir kız çıkarır ki Allah; bu üzdüğün hakaret ettiğin,yüreğini incitttiğin kızın ayaklarının altına kurban olsaydım keşke dersin!!!
Hayat bu hiççççç belli olmaz !!!
Sen üzülme başını da dik tut! Elbet seni sen olduğun için çok sevip bağrına basacak hayırlı bir erkek çıkacak karşına Allah'ın izniyle...
o da bir başkasının artığı ile evlensin adi pislik...
canım geçecek bütün bunlar asıl şu zamanda güçlü olman gerekir
senin bu çökmüş halinden o pislikler haz duyar o mutlulugu onlara yaşatma
sabret, rabbim elbet görüyor...
Acaba onun payına kimin artığı düşecek adi herif !!! İnanılmaz gerildim şu lafa ya!
Ne haysiyetsiz,onursuz insanlar var ya.. Dilerim Rabbim seni böyle üzenlerin, senden kat ve kat üzüldüklerini, bulduğu başkasının artığı ile nasıl çaresizlik içinde kaldığını sana göstersin..!! Sen ise çok ama çok mutlu ol inşallah .. Sabır et o günler yakın..
onun için önemli değilmiş bunlar bakire olmasada olur diyor...benim içinde bitli baklanın kör alıcısı olur diyor ben bitli baklaymısım...düşündükçe çıkmazaa giriyorum.
Kimsenin ettiği yanına kâr kalmaz. Sen Allah'a havale et hiç üzülme.. Bugün mutlu Mesut diyorsun ama yarın onun hale düşeceğini kimse bilmez. Bir kadının namusuna laf atıp orda burda onu küçük düşürmeyi hedef alan zat !! Acaba bakalım bugün bu hor görüp aşağıladığın kızdan kat ve kat iyisini mi bulucan?? karşına öyle bir kız çıkarır ki Allah; bu üzdüğün hakaret ettiğin,yüreğini incitttiğin kızın ayaklarının altına kurban olsaydım keşke dersin!!!
Hayat bu hiççççç belli olmaz !!!
Sen üzülme başını da dik tut! Elbet seni sen olduğun için çok sevip bağrına basacak hayırlı bir erkek çıkacak karşına Allah'ın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?