- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Katılıyorum. Karşısında güldüm baya ama sürekli söyleyince insan kızıyorAnne olunca kadınlığını unutangillerden demek ki :) anne olunca kadınlıktan çıkılmıyor. Erkeklere de o baskıyı yapsınlar madem baba oldun şöyle giyin şöyle davran bilmem ne diye. Geçinizzz!
Hemen aldım takibeYoo bal gibi de giyinilir. Valla 27 yaşındayım kimse de inanmaz yaşıma kesinlikle yaz kış demeden göbek dekolte sırt dekolte giyerim. Giyinmeyi seviyorum, kimseyi de düşünmüyorum. Spor yapıyorum arabayla turlayarak bağıra bağıra sarkı söylüyorumgerçekten anne oldugumu düşündüm de hic değismem.
Bak mesela instagramda takiplediğim cananvolkancetin ve simgesa var. Kadınlar 35 küsür yaşında çocukları var kombinler harika. Bal gibi de giyiniliyor... takmayın görümce kişisine ağzının payını verin.
Kızlar 1,5 ay oldu doğum yaptım. Bebeğim ikici kızım. Bu aralar hep şunu duyuyorum görümce kişisinden. Anne olunca öyle beli açık giyilmez. Anne olunca öyle dar olmaz. Anne olunca anne giysisi giyilir( bu nedir bilen söylese) anne olunca saçlar kesilir yıkamak zor olur çünkü,. Anne olunca tarz giysi giyilmez standart olmalı gibi gibi. Yahu ben şimdi anne olmadım ki daha öncede anne oldum şimdi ne değişti. Şimdi ben yüksek bel giyince ne oldu mesela ya da hafifi kısa giydim ya mesela ne oldu. Ay bir kızdım ben sanki. Kızlar giyer öyle giysiler birde bu varanneler nasıl giyinirmiş dedim rahatladım ☺
kendısı anne olunca ıstedıgı gıbı gıysın cok bilmiş şey yaKızlar 1,5 ay oldu doğum yaptım. Bebeğim ikici kızım. Bu aralar hep şunu duyuyorum görümce kişisinden. Anne olunca öyle beli açık giyilmez. Anne olunca öyle dar olmaz. Anne olunca anne giysisi giyilir( bu nedir bilen söylese) anne olunca saçlar kesilir yıkamak zor olur çünkü,. Anne olunca tarz giysi giyilmez standart olmalı gibi gibi. Yahu ben şimdi anne olmadım ki daha öncede anne oldum şimdi ne değişti. Şimdi ben yüksek bel giyince ne oldu mesela ya da hafifi kısa giydim ya mesela ne oldu. Ay bir kızdım ben sanki. Kızlar giyer öyle giysiler birde bu varanneler nasıl giyinirmiş dedim rahatladım ☺
Bence bu kreasyon benim görümceme özgü kimse bilmiyor bir o biliyorGorumce kisisi kaynanaliga cok merakli sanirim. Bunlari soykemedine musade etme. Anne giysisi de ilk defa duydum. Cocuk kreasyonu, genc kreasyonu var da anne kreasyonunu hic duymadim
Birlikte alışverişe çıkmayı teklif edin. Mağazaya girince anne reyonları olup olmadığını sorun. Yok derlerse hiç bakmadan çıkın. Tüm gün peşinizde gezsin. Vaktiniz yoksa internetten yapın bunu. Filtrelere baktırın anne kategorisi bulsun.
Madem anne olunca anne kıyafeti giyilir, koskoca tekstil sektörü bunu atlamış olamaz değil mi?
Gorumce demisler bunaaaaKızlar 1,5 ay oldu doğum yaptım. Bebeğim ikici kızım. Bu aralar hep şunu duyuyorum görümce kişisinden. Anne olunca öyle beli açık giyilmez. Anne olunca öyle dar olmaz. Anne olunca anne giysisi giyilir( bu nedir bilen söylese) anne olunca saçlar kesilir yıkamak zor olur çünkü,. Anne olunca tarz giysi giyilmez standart olmalı gibi gibi. Yahu ben şimdi anne olmadım ki daha öncede anne oldum şimdi ne değişti. Şimdi ben yüksek bel giyince ne oldu mesela ya da hafifi kısa giydim ya mesela ne oldu. Ay bir kızdım ben sanki. Kızlar giyer öyle giysiler birde bu varanneler nasıl giyinirmiş dedim rahatladım ☺
Heh evet işte aslında bu yani rahatsa insan açık dar dikkat çekici giyebilir. Mesela geçen dedim ki ayyyy mor bir kazak alacaktım böyle payetli ama bedeni yoktu dedim ay mor mu artık öyle dikkat çekici giyilmez dedi ama başında mor eşarp vardı o sırada o da bir anneBen giyiyorum canım, tamam kabul topukluyla çocuk peşinde kosturulmuyor, yada mini etekle çocuk arabasına eğilip kalkarken rahat olmuyor.
Ama rahat edebildiğim kıyafetleri gayet de giyiyorum.
Tayt, dar pantalon, içime sindigi derece dekolte, elbise uzunsa, ama en çok da sortt hem o mini de olabiliyor
Sen boşver gorumceyi, bebisler nasıl, onu anlat ☺
Annenle ne durumdasınız.
Op benim için melekleri
Kendisi anne aslında tek fark türbanlı ben değilim acaba bana kapan mı diyor dedimkendısı anne olunca ıstedıgı gıbı gıysın cok bilmiş şey ya
bosverın
Var ama anneler için anne bluzları, içli dışlı takımlar. Ben anneme alıyorum çok da şık oluyorlar, işlemeli, boncuklu falan. Anne bluzu diye geçiyor. Boyner’de bile var ben anneler gününde alıyorum.Birlikte alışverişe çıkmayı teklif edin. Mağazaya girince anne reyonları olup olmadığını sorun. Yok derlerse hiç bakmadan çıkın. Tüm gün peşinizde gezsin. Vaktiniz yoksa internetten yapın bunu. Filtrelere baktırın anne kategorisi bulsun.
Madem anne olunca anne kıyafeti giyilir, koskoca tekstil sektörü bunu atlamış olamaz değil mi?
Anne giysisi üreten ve görümcem kafasında birileri var yanş şaşırtıcı. Bana diyor ki Ayyy o saçları nasıl tarıcaksın kestirirsin bak görKisa saca pratiklik acisindan hak verebilirim ama bu da onun karisacagi bir durum degil tercih meselesi. Digerleri kulliyen sacma.
Ben de pazarda anne pijamasi diye bir sey duydum. Ne ozelligi vardir bilmem.
ısterse carsaflı olsun sıze karısmaya boyle yonlendırmeye hakkı yokKendisi anne aslında tek fark türbanlı ben değilim acaba bana kapan mı diyor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?