- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Şok oluyorum ben cevap veremiyorum o sıradaValla ben bebegimin peşinden mini etekle koşuyorum , kendim içinde rahat ettikten sonra kimseyi ilgilendirmez ne giydiğim
Size bir laf ettiğinde verin cevabını geçin
Bende cidden anlamadığım için sordum ama annemin eskiden giydiği penyeker vardı sanırım onları diyor şimdi bir yorum görünce aklıma geldi. Annecimin onu giymeyi bırakığı penyelerden pullu payetli bolBir yaşıma daha girdim yahu.
Anne giysisi nedir ki? İlk kez duydum bunu.
Ayrıca ona ne ? O kim ki sizin neyi giyip neyi giyemeyeceğinize karar veriyor.
2 çocuğum var,hala sırt çantası takıp sneakers giyiyorum,yazin hala tiril tiril elbiseler giyiyorum çocuklarım olmadan önceki gibi. Tek kıstasım rahat eğilip kalkabilmek,onun dışında eskiden ne giyiyorsam hala onu giyiyorum. Zaten genelde anneler böyle giyiniyor. Ne giyecekmişsiniz ki inanın anlamadım.
Sacmalamış.
Bence de hatta bana yaaa yanlış yapıyorsun sen diyet falan yapma kilo verirsen sütün olmaz diyorgörümce hanım kendisinin giyemediği şeyleri sizin üzerinizde görünce kıskanıyor olabilir mi?
anne giysisi ne yahu
İnsan tamda öyle bağırmak istiyorBariz kadının kadına uyguladığı mobbing bence. Çok güzel bir kelime var ve yeterli SANANE . Kendi istediğini yapsın. Nefret ediyorum her şeye burnunu sokan insanlardan.
Bence ikinci çocuktan sonra kendini dağıtır nasıl olsa diye susmuş şimdiye kadar baktıki olmadı böyle sindirmeye çalışıyor sizi hep kıskançlık hep haset daha çok giyerim ben olsamKızlar 1,5 ay oldu doğum yaptım. Bebeğim ikici kızım. Bu aralar hep şunu duyuyorum görümce kişisinden. Anne olunca öyle beli açık giyilmez. Anne olunca öyle dar olmaz. Anne olunca anne giysisi giyilir( bu nedir bilen söylese) anne olunca saçlar kesilir yıkamak zor olur çünkü,. Anne olunca tarz giysi giyilmez standart olmalı gibi gibi. Yahu ben şimdi anne olmadım ki daha öncede anne oldum şimdi ne değişti. Şimdi ben yüksek bel giyince ne oldu mesela ya da hafifi kısa giydim ya mesela ne oldu. Ay bir kızdım ben sanki. Kızlar giyer öyle giysiler birde bu varanneler nasıl giyinirmiş dedim rahatladım ☺
Bende cidden anlamadığım için sordum ama annemin eskiden giydiği penyeker vardı sanırım onları diyor şimdi bir yorum görünce aklıma geldi. Annecimin onu giymeyi bırakığı penyelerden pullu payetli bol
Vizyonunu da alsın gitsinKızlar 1,5 ay oldu doğum yaptım. Bebeğim ikici kızım. Bu aralar hep şunu duyuyorum görümce kişisinden. Anne olunca öyle beli açık giyilmez. Anne olunca öyle dar olmaz. Anne olunca anne giysisi giyilir( bu nedir bilen söylese) anne olunca saçlar kesilir yıkamak zor olur çünkü,. Anne olunca tarz giysi giyilmez standart olmalı gibi gibi. Yahu ben şimdi anne olmadım ki daha öncede anne oldum şimdi ne değişti. Şimdi ben yüksek bel giyince ne oldu mesela ya da hafifi kısa giydim ya mesela ne oldu. Ay bir kızdım ben sanki. Kızlar giyer öyle giysiler birde bu varanneler nasıl giyinirmiş dedim rahatladım ☺
Benim annem giymiyor,gözümde canlandıramadım,kadın kac yaşında hala basic tisört kot giyiyor, kayinvalidem annemden yaşlı,tayt giyiyor,sırt cantası,spor ayakkabi takılıyor.Bende cidden anlamadığım için sordum ama annemin eskiden giydiği penyeker vardı sanırım onları diyor şimdi bir yorum görünce aklıma geldi. Annecimin onu giymeyi bırakığı penyelerden pullu payetli bol
Aslında öyle yapmak lazım böyleleri onu hakediyorBence ikinci çocuktan sonra kendini dağıtır nasıl olsa diye susmuş şimdiye kadar baktıki olmadı böyle sindirmeye çalışıyor sizi hep kıskançlık hep haset daha çok giyerim ben olsam
Yaaa birkaç yıl sonra anne giysileri moda mı olur yani demek görümcemin bir bildiği varPullu payetli balon kollar,vatkali kollar geri donuyor yalnizzaranin yeni sezonu full pul payet karpuz vatkali balon vb kollardan olusuyor
Yipranmamislari attirmayin valla, bikac sene sonra giyilir
Ben kayinvalidenin jilelerine sulandim, sagolsun verdicok severim sandik dibi kiyafetlerini
Konu basitte amacım karar durumu değil kızgınlık paylaşmak konu açmak için illa çok büyük bir sorunum olmadı gerekmezBu kadar basit bir şey için neden konu açtığınız doğru dusundugunu dusunuyorsaniz giymeyin dusunmuyorsaniz giyin ne diyelim
Gelinlere dokunmayınUla 2 senedir görümceyim ne giydigine ne yediğine laf ettim daha sadece annemde bizden hizmet beklemesi gözüme batıyor ona da daha tek kelam etmedim
Vizyonunu da alsın gitsingüzel giyinmek, güzel görünmek, güzel hissetmek kimsenin tekelinde değil. 7den 70e herkes kendini en iyi hissettiği haline ulaşmak için her türlü estetik ve kozmetik tercihi yapmakta özgür. Aksini iddia etmek fikir özgürlüğü kapsamında olmakla beraber kural haline getirip görümcelik kisvesi altında dayatmak ise düpedüz çapsızlık. Görümcenizin fikirlerini bir kötü bir moda yarışması klasiği ile ugurlayın, bızımle deyilsın deyin geçin
Benim annemde artık giymiyor mesela o giysileriBenim annem giymiyor,gözümde canlandıramadım,kadın kac yaşında hala basic tisört kot giyiyor, kayinvalidem annemden yaşlı,tayt giyiyor,sırt cantası,spor ayakkabi takılıyor.
Kendi giysin cok meraklıysa ve biliyorsa ne olduğunu,deli mi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?