Öyle şeyler giyilmez.

Valla ben bebegimin peşinden mini etekle koşuyorum , kendim içinde rahat ettikten sonra kimseyi ilgilendirmez ne giydiğim
Size bir laf ettiğinde verin cevabını geçin
Şok oluyorum ben cevap veremiyorum o sırada çok şaşırıyorum mesela neden diyorlar aaa garip insan derken konu kapanıyor

Bende cidden anlamadığım için sordum ama annemin eskiden giydiği penyeker vardı sanırım onları diyor şimdi bir yorum görünce aklıma geldi. Annecimin onu giymeyi bırakığı penyelerden pullu payetli bol

görümce hanım kendisinin giyemediği şeyleri sizin üzerinizde görünce kıskanıyor olabilir mi?
anne giysisi ne yahu
Bence de hatta bana yaaa yanlış yapıyorsun sen diyet falan yapma kilo verirsen sütün olmaz diyor halbuki diyet yapmıyorum Bünyem böyle kilo almıyorum hamilelikte ve hemen veriyorum az aldıklarımı da ama o 30 kilo almış yediremiyor bana süt olmaz bak yapma öyle diyor

Bence ikinci çocuktan sonra kendini dağıtır nasıl olsa diye susmuş şimdiye kadar baktıki olmadı böyle sindirmeye çalışıyor sizi hep kıskançlık hep haset daha çok giyerim ben olsam

Pullu payetli balon kollar,vatkali kollar geri donuyor yalniz zaranin yeni sezonu full pul payet karpuz vatkali balon vb kollardan olusuyor
Yipranmamislari attirmayin valla, bikac sene sonra giyilir
Ben kayinvalidenin jilelerine sulandim, sagolsun verdi cok severim sandik dibi kiyafetlerini

Ula 2 senedir görümceyim ne giydigine ne yediğine laf ettim daha sadece annemde bizden hizmet beklemesi gözüme batıyor ona da daha tek kelam etmedim

Vizyonunu da alsın gitsin güzel giyinmek, güzel görünmek, güzel hissetmek kimsenin tekelinde değil. 7den 70e herkes kendini en iyi hissettiği haline ulaşmak için her türlü estetik ve kozmetik tercihi yapmakta özgür. Aksini iddia etmek fikir özgürlüğü kapsamında olmakla beraber kural haline getirip görümcelik kisvesi altında dayatmak ise düpedüz çapsızlık. Görümcenizin fikirlerini bir kötü bir moda yarışması klasiği ile ugurlayın, bızımle deyilsın deyin geçin

Benim annem giymiyor,gözümde canlandıramadım,kadın kac yaşında hala basic tisört kot giyiyor, kayinvalidem annemden yaşlı,tayt giyiyor,sırt cantası,spor ayakkabi takılıyor.
Kendi giysin cok meraklıysa ve biliyorsa ne olduğunu,deli mi ne?

Yaaa birkaç yıl sonra anne giysileri moda mı olur yani demek görümcemin bir bildiği var

Benim annemde artık giymiyor mesela o giysileri kendisi de gitmiyor hatta iyi giyinir sadece kapalı kendisi o yüzden sınırları var benide o sınırlar kapsamında görmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…