- Konu Sahibi Love_your_life
-
☺☺☺ Bir benim görümcemin dikkat ettiği bir durum bence bu çevreme diyorum anne giysisi ne diye hamile giysisi herhalde diyordemek ki bir o biliyor
Kendisi de anne ama giymiyor mesela ben neden giyeceğim anlamadımOna neymiş? Kendi annesi gibi anne bluzları mı giymen gerekiyormuş? Yanlış anlaşılmasın benim annem de giyer ama ben 70 yaşıma gelsem giymem tarzım değil.
4 yasında kızım var belımde saclarım var ne alaka sac taramak kac dk alıyor kı kısa sacı sekıllendırmek daha zor bence uzun olunca topluyorsun hemen daha pratık neyınıze karısacagını sasırmıs sac kıyafet ohoo ısınız var bu kadınlaAnne giysisi üreten ve görümcem kafasında birileri var yanş şaşırtıcı. Bana diyor ki Ayyy o saçları nasıl tarıcaksın kestirirsin bak göristersem evet ama anne oldum diye değil ki ben anne olalı çok oldu 1 ay önce değil 21 aylık bir bebeğim daha var bir şeyler değişse o zamanda değişirdi sanırım
Evet ben de anneanneme almıştım. Ama onlar anneanneler için. Böyle genç anne olmuşlara göre kıyafet olmalı ki anne oldukları belli olsun. Ne o öyle genç kız gibi ortalarda süzülmeler?Var ama anneler için anne bluzları, içli dışlı takımlar. Ben anneme alıyorum çok da şık oluyorlar, işlemeli, boncuklu falan. Anne bluzu diye geçiyor. Boyner’de bile var ben anneler gününde alıyorum.
Siz de girumce gibi giyin gorumceler boyle giymez deyinBence bu kreasyon benim görümceme özgü kimse bilmiyor bir o biliyorgenelde pek konuşturmam kendisini hatta görüşmeyiz ama buara nedense hayatımıza girdi nasıl oldu anlamadım ama çıkma zamanı geldi bence
Her evet bu tipler birde anne olduğunda bir şey oldu sanıyorAnne oldum diye senin gibi basma entari dizlik pazen don giymeyecegim ben tangamdan memnunum de... her dogum sonrası donu 5 cm uzayan tipleri anlayamıyorum bi türlü...
Bence de. Iki cocuk dogurmus ama hala taş gibi diye icinden gecirip icin icin kiskaniyordur. Kocakari gibi giydirip aklinca kiskancligini koreltecek.Tarzını kıskanmıştır
ya bende gorumceyımGorumce demisler bunaaaadediklerini umursama
Cok guldum ya. Siz cok yasayin emi.Anne oldum diye senin gibi basma entari dizlik pazen don giymeyecegim ben tangamdan memnunum de... her dogum sonrası donu 5 cm uzayan tipleri anlayamıyorum bi türlü...
Diğer kızımda da kızımla ilgili şeylere karıştı yollarımızı ayırdık. Şimdi nasıl olduysa başladı bir şeyler demeye yakındır yol ayrımı4 yasında kızım var belımde saclarım var ne alaka sac taramak kac dk alıyor kı kısa sacı sekıllendırmek daha zor bence uzun olunca topluyorsun hemen daha pratık neyınıze karısacagını sasırmıs sac kıyafet ohoo ısınız var bu kadınla
Hint kadinlarinin evlenince alninin ortasına nokta dövmesi yaptırması gibi senin görümcenin yaşadığı kafaHer evet bu tipler birde anne olduğunda bir şey oldu sanıyoryani ne oldu neden değişmeli bir şeyler ☺
Aynen. Bosanmalar da bu yuzden artiyor zaten. Sacini supurge eden kadinin bir degeri kalmiyor.Hint kadinlarinin evlenince alninin ortasına nokta dövmesi yaptırması gibi senin görümcenin yaşadığı kafaaksine bir kadin anne olduktan sonra kendine daha çok bakmalı daha cok kendine zaman ayirmaya çalışmalı, anne olup saçı süpürge, ömrü perisan etmemeli..
Evet kesinlikle doğru... erkekler beyaz atletleri kıllı koca göbekleriyle, kendilerini görmeden eslerini beğenmez hale geliyorlar ve utanmadan bi de bazıları aldatıyorlar...Aynen. Bosanmalar da bu yuzden artiyor zaten. Sacini supurge eden kadinin bir degeri kalmiyor.
Yaa yemek temizlik yapan anne candır, gerisini boşverHeh evet işte aslında bu yani rahatsa insan açık dar dikkat çekici giyebilir. Mesela geçen dedim ki ayyyy mor bir kazak alacaktım böyle payetli ama bedeni yoktu dedim ay mor mu artık öyle dikkat çekici giyilmez dedi ama başında mor eşarp vardı o sırada o da bir anne
Annem bizi bırakıp gittiama gündüz hep geliyor gece kalmıyor sadece bu en azından güzel oldu yemek temizlik yapıp gidiyor ben kızlarla takılıyorum ☺ öperimmm
İşte öyle bir giysi var mı mesela anneler ne giyer nasıl bir şey de bu bana diyorValla yakışıyorsa giyin benim gorumcem yok ama kaynanam tam tersi oldukca dar kisa tabi göbeği acik giyinmez ama 65 yasinda giyinisi 25 dersin
Sende ona bir gun anne tsortu al ver sen giyersin ama ben boyle seyleri giyemem tarzim degil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?