Öyle şeyler giyilmez.

☺☺☺ Bir benim görümcemin dikkat ettiği bir durum bence bu çevreme diyorum anne giysisi ne diye hamile giysisi herhalde diyor demek ki bir o biliyor

Az bir birikmişim vardı. Görümcenizle görüşsem de bu sektöre atılsak diyorum. Anlaşılan büyük bir ihtiyaç var

4 yasında kızım var belımde saclarım var ne alaka sac taramak kac dk alıyor kı kısa sacı sekıllendırmek daha zor bence uzun olunca topluyorsun hemen daha pratık neyınıze karısacagını sasırmıs sac kıyafet ohoo ısınız var bu kadınla

Evet ben de anneanneme almıştım. Ama onlar anneanneler için. Böyle genç anne olmuşlara göre kıyafet olmalı ki anne oldukları belli olsun. Ne o öyle genç kız gibi ortalarda süzülmeler?

Siz de girumce gibi giyin gorumceler boyle giymez deyin

Valla yakışıyorsa giyin benim gorumcem yok ama kaynanam tam tersi oldukca dar kisa tabi göbeği acik giyinmez ama 65 yasinda giyinisi 25 dersin
Sende ona bir gun anne tsortu al ver sen giyersin ama ben boyle seyleri giyemem tarzim degil de

Gorumce demisler bunaaaa dediklerini umursama
ya bende gorumceyım
ama burda acılan konuları hayretle okuyorum bu bazı gorumceler gelıne bakıp sımdı ne seytanlık yapsam dıye mı dusunuyorlar ne yapıyorlar anlamıyorum o zehır zembelek fıkırlerını kendılerıne saklasalar keske

ınsanın aklına boyle seyler nasıl gelır kı ben gelın hanımla bır araya gelınce oyle bır sohbete dalıyoruz kı bırbırımızın ustune basına bakmaya fırsat kalmıyor ne gıydıgını hatırlamıyorum bıle son gorustugumuzde

Diğer kızımda da kızımla ilgili şeylere karıştı yollarımızı ayırdık. Şimdi nasıl olduysa başladı bir şeyler demeye yakındır yol ayrımı

Her evet bu tipler birde anne olduğunda bir şey oldu sanıyor yani ne oldu neden değişmeli bir şeyler ☺
Hint kadinlarinin evlenince alninin ortasına nokta dövmesi yaptırması gibi senin görümcenin yaşadığı kafa aksine bir kadin anne olduktan sonra kendine daha çok bakmalı daha cok kendine zaman ayirmaya çalışmalı, anne olup saçı süpürge, ömrü perisan etmemeli..

Aynen. Bosanmalar da bu yuzden artiyor zaten. Sacini supurge eden kadinin bir degeri kalmiyor.

Aynen. Bosanmalar da bu yuzden artiyor zaten. Sacini supurge eden kadinin bir degeri kalmiyor.
Evet kesinlikle doğru... erkekler beyaz atletleri kıllı koca göbekleriyle, kendilerini görmeden eslerini beğenmez hale geliyorlar ve utanmadan bi de bazıları aldatıyorlar...
Valla kadın her daim sadece ve sadece kendi ruhunu oksamak için kendine bakmalı..

Yaa yemek temizlik yapan anne candır, gerisini boşver
Mor giyilmez de çok değişik kafa valla.
Beyaz giyme toz olur, siyah giyme söz olur, mor giyme ne olur

Bir daha sefere fosforlu yeşil falan giy kız

İşte öyle bir giysi var mı mesela anneler ne giyer nasıl bir şey de bu bana diyor

Anne olunca bazi seyler kisitlaniyor tabi. Topuklu giyilemiyor, etekle zor hareket ediliyor falan. Ama anne bluzu ustune yelek giyecek halimiz yok. Modayi takip ederim ben de alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…