Öyle şeyler giyilmez.

Bu dayatmaların farklı versiyonları var.
Evli kadın kıyafeti
Anne kıyafeti
35 yaş üzeriyseniz orta yaşlı kadın kıyafeti
50 üzeri yaş için kayınvalide kıyafeti

İstediğiniz yaşta istediğiniz kıyafeti giyin, çevreyi boşverin :)

Takma bu hayat senin hayatın kendi yapamadıgı şeyleri senınde yapmanı istemiyor altan altan kskanma var emınıö bunada anne topuklu giyip mini giyp alır cocugunu kucagına saçını yapıp heryere gider bu hangi kanunda varmış şu geri kafalı milattan önce kalmış ınsanlara snir oluyorum ya vala benım arkadaşlarm 2 cocugu var yolda görsen bu çocuklar onun demezsin oyle genç ve cok güzel fiziği var gayette evde bile bakımlı makyajlı kadın

Bence de. Iki cocuk dogurmus ama hala taş gibi diye icinden gecirip icin icin kiskaniyordur. Kocakari gibi giydirip aklinca kiskancligini koreltecek.
Kaç kere emziriyorsun ye ye kilo düşünme annesin sen olacak o kadar eski formun olmayacak tabi de dedi anlamam lazımdı ki süt yapan her şeyi yiyorum içiyorum ama anlamıyor

Kaç kere emziriyorsun ye ye kilo düşünme annesin sen olacak o kadar eski formun olmayacak tabi de dedi anlamam lazımdı ki süt yapan her şeyi yiyorum içiyorum ama anlamıyor
Doktor bana kizim simdi herkes sana akil verecrk. Sunu ye sunu ic sut yapar diyecek. Ihtiyacin olan tek sey su demisti. Sen emzirdikce vucudunda depolanan yaglar sute donusecek. Bol bol emzir cocuk emdikce sen de zayiflayacaksin demisti. Ben 2 ay sonra eski kiloma donmustum.

Yani klasik bir kesime göre anne sürwkli ev işi çoluk çocuk yemek vs yapan kişidir ben öyle olmayınca kendisine çekmeye çalışıyor sanırım

Yaa yemek temizlik yapan anne candır, gerisini boşver
Mor giyilmez de çok değişik kafa valla.
Beyaz giyme toz olur, siyah giyme söz olur, mor giyme ne olur

Bir daha sefere fosforlu yeşil falan giy kız
Kesinlikle öyle. He bazı sorunlar var mesela yoruldu sanırım ve kızıma bağırıyor kızımda hırçın olmaya başladı bu da beni üzüyor eşimde hatta sesi çok yüksek annenin biz kızımıza bağırmıyoruz söyle ona yoksa ben söylerim dedi ama bakalım bunu da aşarız umarım. Mor giyme ama ben giyerim kafası ondaki

Ya ben anne giysisi anneler giymez falan olunca harbi daha önce duymadıpımdan şaşırdım ama neler varmış daha ki birde ikinci bebeğimi aldım kucağıma belkide belli bir kesime göre ikinci bebekten sonra anene oluyoruz

Ne mutlu onlara bende katılıyorum mesela ruh sürsen anneler o kadar iddialı ruj sürmemeli diyorlar yani anneler standart olmalı saçı toplu üstü özensiz yüzü bakımsız

Bende su su dereotu hurma bunlarla gidiyorum şuan ve 40 günde eski kiloma döndüm he amacım diyet değildi ama iki çocukla zor oluyor zaten yemek yemek ihtiyacım olmayanı yemiyorum bunda dikkat çekiyor

Ne mutlu onlara bende katılıyorum mesela ruh sürsen anneler o kadar iddialı ruj sürmemeli diyorlar yani anneler standart olmalı saçı toplu üstü özensiz yüzü bakımsız
41 yaşındayım saclarim kızıl boyalı belime kadar, hergun dus alır üsenmeden saçımı kurutup duzlestiririm.. kırmızı ruj kendi dudağım gibi oldu artık.. makyajsiz gezmem... topuklu giymeden dışarı çıkmam.. evde de 2 çocuk.. ya acaba ben anne olamadım mı

Ama şimfi böyle anne olmaz anne toplu saç özensizliklr olur siz şimdi bilemedim ya olmadı bu
Ayakta alkışlıyorum kendi için yaşamalı insan

Bakınız lingen 41 yaşında görümcenizin anne konseptine uymuyor
Ben 48 yaşındayım, avatarımda da yer alan kuru kafa kullandığım buff, kolyelerimde de mevcuttur, tayt, kot şort, bazen kamuflaj giyerim, sırt çantamı takar, müziği son ses açar bisikletle turlarım, görümcenizin kriterlerine uymuyorum ama anneyim

Abla sen bisikletle turluyorsun Bende evde polar pijamalarimla oturup televizyon izliyorum galiba ben anne versiyonu olmusum yas 21 hayat 50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…