Öyle şeyler giyilmez.

Sadece kisa saca katiliyorum. Hakkaten uzun sac yikamaya taramaya kurutmaya vakit olmuyor
Sahsen kisa sac kalp ben yani. Yika cik. Mis.

Saça karışma deyince aklıma geldi bir yerde okumuştum da Kate Middleton'un kayınvalidesi saç uzunluğuna laf söylüyormuş, gelinliğini beğenmemiş sorun düğün öncesi sorun çıkartmış. Okuyunca vay be Kraliyet Ailesinde bile kaynanalık var diye düşünmüştüm

Devamli peşinizde dolaştirdiginiz bir bakiciniz yoksa ve cocuk kucukse belinin, gogsunun acilacagi, devamli cekiştirelecek kiyafetler hem rahat olmaz hem hoş durmayabilir. Saclari da pratiklik olarak soylemiş olabilir.

Ama siz 10cm topuklu ve mini etekle devamli cocuk pesinde kosabilirseniz sikinti olmaz heralde

Ama bunu evlenmeden anlamıyorsun bazen aşkın gözü kör de değil bu insanlar bazen saklıyor kendisini

Üşengeçlik cidden aslında en önemli sebepte bu bence. Bende şuan saçlar toplu parfüm yok ama diğer her türlü iyiyim yani olması gerektiği gibi kendimim ve böylesi daha güzel

Esas sorun görümceye kim bu kadar yüz verdi de ,bunları söyleyebiliyor size?

Ya geçen dedim ki anneme "kalem etek aldım üzerine gömlek altına da stiletto alayım öyle sağa sola acil gitmek gerekir evde kombin dursun"
Anneö güldü ' ay maydanozsuyu seni de anne gibi gördüm ya... " dedi.

Bohem elbise ve etekler giyerim, topuklu giymem vs. Her zaman yaraydı içinde bu durum. ( zaten dışarıda tesettürlüyüm. Ferace eşarp peçe şeklinde)

Sen ne zaman hanım hanım olacan diye söylenir dururdu. Bak eltim nasıl hanım giyiniyor sen yine görümcene o elbiselerden giydin demeler falan...
Ve evet 5 aydır artık annesin biraz daha hanım olsan der.
Varmış yani anne gibi giyinmek.

Anne bluzu anne eteği anne yeleği....

He evet buda yanlış ama mesela fizik müsaitse yüksek ve dar pantolon giymek çok mu yanlış bence değil. Fizik müsait olduğu sürece dar giysiler giyilebilir bence. Ama açılması hoş değil tabi

İsteyen istediğini giyer.İsteyen mini etek göğüs dekolteli giyer isteyen çarşaf giyer kime ne?Görümcenize lütfen 21.ci yüzyılda olduğumuzu söyleyin.

Kaynana ve görümce her yerde aynı dil din kraliçe dinlemez,

Öyle de koşamam tabi zaten tarzım değil ama ona göre mor giyemez anne mesela ya da yüksek bel dar kot giymemeli yoksa mini ben zaten çok giymem,,

Benimde bizzat kuzenim ki kendisi yaşça benden küçük ve öğretmen çok da sevdiğin birisi
Bir gün bana dedi ki “artık kısa saçlı olmalısın, ben bile diyorum ki bu sene de dursun seneye kestiririm daha da uzatmam”
“Neden ki “dedim
E çünkü yaş ilerleyince olmuyormuş uzun saç
Ama ben çok seviyorum
Tamam kızlarım boyuma geldi yaş da 40 a bir şey kalmadı ama doğal sarışınım saçlarım belimde hep uzun istedim hep uzun sevdim bir defa bile kuzenim gibi düşünmemiştim
O halen de aynı düşünür
Kulak hizasında kestirdi öyle kullanıyor

Ay bunu diyen anneniz, babanız veya eşiniz olsa neyse diyeceğim de görümce ne Allahaşkına ya? Ne kadar gereksiz bir ünvandır. O kendi doğrularını kendi üzerinde uygulayadursun, siz de kendi yaşamınızın tadını çıkartın.

Yani bazı şeyler zevk ve tarz meselesi bence. Bende yıllarca uzun kullanıyorum baya belde hatta çünkü beni mutlu eden bu. Sanırım bir düşünceye göre insanlar doğum yapınca ve yalı 40 üstünde ise bitkisel yaşamalı

Ya görümce ama eşimin yanında diyor mesela eşim bazen bakıyor uzun uzun acaba mı diye. Yok eşim millet lafına bakmaz ama adamda bir acaba yapıyır gibi geldi bana. Karışmayan eşim laf söylerse gör işi

Görümcelerin her konuda bir fikri muhakkak vardır. Öyle ki anne baba konuşmaz onlar konuşur çoğu zaman. Sen öyle yaparsın diyip geçin gitsin konuşmak için konuşmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…