- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Katılıyorum yani amacı illa bir şeyler söylemek olduğu için nerden isterse tutuyorGörümcelerin her konuda bir fikri muhakkak vardır. Öyle ki anne baba konuşmaz onlar konuşur çoğu zaman. Sen öyle yaparsın diyip geçin gitsin konuşmak için konuşmuş.
Vurulsa yeri zatenGörümce kişisini duvarlara vurasım geldi nedense
Buna katılıyorum bence de mesele nerede ne giyeceğini bilmek. Mor anneler giymezmiş mesela neden ne oldu moraNefret ederim gelinler/anneler şöyler giyer/şöyle giymez muhabbetlerinden
Nişanlandıktan sonra banada kv bu tarz bişeyler söylemişti o gün verdim cevabını daha da bişey diyemedi 15 sene oldu
ben kimsenin kıyafetine karışmiyorum kimseninde kendimkine karıştırmam, buna eşimde dahildir.
37 yaşındayım ben nerde ne giyeceğimi biliyorum, kimsenin aklına ihtiyacım yok.
Yırtık kotda giyerim, tayt da giyerim, yeri gelir uzun elbise, kalem etekde giyerim.
Buna katılıyorum bence de mesele nerede ne giyeceğini bilmek. Mor anneler giymezmiş mesela neden ne oldu moragarip düşünceler ve anlamak güç. Bebeklerimin peşinden mini ile koşacak değilim zaten ama öyle bir tablo çiziyor ki anneler giymez yani nr giyer diyor insan ☺
Vurulsa yeri zatenilk kızımda kızımla vurdu beni şimdi bahane bulamayıp böyle yapıyır en iyisi onu duvarlara atalım
Buna katılıyorum bence de mesele nerede ne giyeceğini bilmek. Mor anneler giymezmiş mesela neden ne oldu moragarip düşünceler ve anlamak güç. Bebeklerimin peşinden mini ile koşacak değilim zaten ama öyle bir tablo çiziyor ki anneler giymez yani nr giyer diyor insan ☺
Yaa eşofman mı şimdi duydum bende bakın bunumor enerjisi en yüksek renktir
o yüzden kendimi biraz kötü hissetsem o gün özellikle mor rengi seçerim,bana enerji verir. Anneyimde aynı zamanda. Demeki anneler mor giyebiliyormuş
hayır bebeklerin peşinden mini ile de koşabilirsinizki bu kimseyi bağlamaz siz rahat hissetikten sonra. Tabii zor oluyor biraz ama gayetde oluyor yani, kadin isterse yapar
görümceniz istemiyorsa o giymesin, karalara bürünsün anne olduğu için kimseyi ilgilendirmez kimse neden renkli giymiyorsun demeye hakkı yoksa onunda kimseye laf söyleme hakkı yok, izin vermeyin lütfen. O kim yani
Değişik değişik insanlar var çok ilginçler, evli kadınlar eşofmanla dışarı çıkmaz ayıpmışı duydu bu kulaklar
Sanırım bu yaşımda neler içine sokacak beni annem giymiyor o penyelerdenAnne penyesi giymenizi mi istiyor acaba
Bence bunu ilk benim görümcemn görümce si ve kv si demiştr öngörüm bu.biri boyle mantiksiz konustugumda, ilk sunu derim.
"Kim diyor?"
Isvicreli bilim adamlari diyorsa e bi kulak veririm tabi ki.
Bende de o var işte inatBen anne olunca kendiligimden kaldirdim kisa eteklerimi, beli acilan dusuk belleri filan.
7 yil once yuksek bel moda degildi, ben annemden kalan yuksek belleri giymeye baslamistim egilip dogrulurken sirtim acilmasin diye, rahat edemiyordum cunku, kisa etek keza oyle..
Bana sunu giyme bu renk olmaz diyen olmadan ben kendim eledim cok goze gorunen kiyafetleri.
Zaten ustume siyah ve gri taytim yapismis durumda
Biri sunu giyme dese inadina giyerdim sanirim
Olması gereken zaten sizin yaptığınız çünkü anne olunca insan her şeyden vazgeçmek zorunda değil. Kendinden ödün vermeden devam etmeli. Çünkü zaten bebeklerle hayat çok farklı bir hal alıyor3 çocuklu olduğuma kimse inanmıştı,bekar sanan çok oluyo, çünkü ben hala tarz giyinmeye, renkli, converse ve tul etek giymeye devam edip, takip tanıştırma konusunda da gayet iyiyim,merak etme hiç birşey olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?