Öyle şeyler giyilmez.

Nefret ederim gelinler/anneler şöyler giyer/şöyle giymez muhabbetlerinden
Nişanlandıktan sonra banada kv bu tarz bişeyler söylemişti o gün verdim cevabını daha da bişey diyemedi 15 sene oldu
ben kimsenin kıyafetine karışmiyorum kimseninde kendimkine karıştırmam, buna eşimde dahildir.
37 yaşındayım ben nerde ne giyeceğimi biliyorum, kimsenin aklına ihtiyacım yok.
Yırtık kotda giyerim, tayt da giyerim, yeri gelir uzun elbise, kalem etekde giyerim.

Buna katılıyorum bence de mesele nerede ne giyeceğini bilmek. Mor anneler giymezmiş mesela neden ne oldu mora garip düşünceler ve anlamak güç. Bebeklerimin peşinden mini ile koşacak değilim zaten ama öyle bir tablo çiziyor ki anneler giymez yani nr giyer diyor insan

mor enerjisi en yüksek renktir
o yüzden kendimi biraz kötü hissetsem o gün özellikle mor rengi seçerim,bana enerji verir. Anneyimde aynı zamanda. Demeki anneler mor giyebiliyormuş
hayır bebeklerin peşinden mini ile de koşabilirsinizki bu kimseyi bağlamaz siz rahat hissetikten sonra. Tabii zor oluyor biraz ama gayetde oluyor yani, kadin isterse yapar
görümceniz istemiyorsa o giymesin, karalara bürünsün anne olduğu için kimseyi ilgilendirmez kimse neden renkli giymiyorsun demeye hakkı yoksa onunda kimseye laf söyleme hakkı yok, izin vermeyin lütfen. O kim yani
Değişik değişik insanlar var çok ilginçler, evli kadınlar eşofmanla dışarı çıkmaz ayıpmışı duydu bu kulaklar

Ben anne olunca kendiligimden kaldirdim kisa eteklerimi, beli acilan dusuk belleri filan.
7 yil once yuksek bel moda degildi, ben annemden kalan yuksek belleri giymeye baslamistim egilip dogrulurken sirtim acilmasin diye, rahat edemiyordum cunku, kisa etek keza oyle..
Bana sunu giyme bu renk olmaz diyen olmadan ben kendim eledim cok goze gorunen kiyafetleri.
Zaten ustume siyah ve gri taytim yapismis durumda
Biri sunu giyme dese inadina giyerdim sanirim

3 çocuklu olduğuma kimse inanmıştı,bekar sanan çok oluyo, çünkü ben hala tarz giyinmeye, renkli, converse ve tul etek giymeye devam edip, takip tanıştırma konusunda da gayet iyiyim,merak etme hiç birşey olmuyo

Valla ben bebegimin peşinden mini etekle koşuyorum , kendim içinde rahat ettikten sonra kimseyi ilgilendirmez ne giydiğim
Size bir laf ettiğinde verin cevabını geçin

Bir yaşıma daha girdim yahu.
Anne giysisi nedir ki? İlk kez duydum bunu.
Ayrıca ona ne ? O kim ki sizin neyi giyip neyi giyemeyeceğinize karar veriyor.
2 çocuğum var,hala sırt çantası takıp sneakers giyiyorum,yazin hala tiril tiril elbiseler giyiyorum çocuklarım olmadan önceki gibi. Tek kıstasım rahat eğilip kalkabilmek,onun dışında eskiden ne giyiyorsam hala onu giyiyorum. Zaten genelde anneler böyle giyiniyor. Ne giyecekmişsiniz ki inanın anlamadım.
Sacmalamış.

Yaa eşofman mı şimdi duydum bende bakın bunu Bende taytı kötü kadınlar giyer diye duydum hatta tayt giyiyorum gördünüz mü bir oyaşıklığımı dedim şaşırdılar bazı insanlar karantinaya alınmalı düşünceleri ile zehirlerlee yoksa

Bende de o var işte inat bende inadına dar ve açık giyiyorum ama buna fiziğim müsait doğum yaptım ama bedenim normale döndü ve sorun yok olsa belki dar giymem mini şuan bende giymiyorum dikkat edemwyebilirim

Olması gereken zaten sizin yaptığınız çünkü anne olunca insan her şeyden vazgeçmek zorunda değil. Kendinden ödün vermeden devam etmeli. Çünkü zaten bebeklerle hayat çok farklı bir hal alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…