- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Diziler de sürükleyici ama artık annem bile kızmaya başladı bu yaptığının sonu yok diye. Çünkü yok. İşlerim öyle bir birikti ki. Liste falan yapayım bari. Arkadaşım da yok burada hiç o yüzden hiç değilse burada biraz konuşurum motive olurum dedim.yattıkça yatasın,dizi izledikçe izleyesin gelir her gün bir sebep bulup dışarı atsan kendini
Geçmiş olsun :) Ben de aynen öyleyim zaten duruyorum :)özür dilerim konu başlığını okuyunca aklıma güldür güldürdeki ibo geldi.duruyorum,tv izliyorum vs diyordu bir gülümsedim :)
o devirden ben de geçtim.üstüne giderek oluyor bazı şeyler. ben doktora gittim dahiliyeye, tiroid sıkıntım vardı. Doktor bana stresin çok etkili olduğunu, sorunum neyse üstüne gitmemi söyledi. öyle yapmaya gayret ediyorum. erken uyanmaya çalışıyordum, sıkı kahvaltı yapıyordum. bazen annemle çıkıyordum. havalar güzelleşti bolca dolaş iyi gelir.
Yeni is arayisina girin mecburen cikarsiniz disariya.
Bir de sanirim sizdiniz mahkeme olaylari vardi sknuc ne oldu umarim her sey yolundadir
Bunu sizin istemeniz gerekiyor..
Nasıl bir öneri istiyorsunuz ki..
Silkinip kendinize geleceksiniz..
Eve sakin alisma evden cikamazsin.
Is ara begenemzsen cikarsin sonucta nikahlanmayacaksin
Bilmem belki bir önerisi olan vardır. Belki de yalnız yaşıyor sayılırım sıkılmışımdır konuşmak istemişimdir. Arkadaşlarımı ve sevgilimi çok üzüyor bu halim keyfim yerine gelsin istedim. Teşekkür ederim yanıtınız için.
dizi konusunda hemfikirim yıllardır izlerim ama dönem dönem sapıtıyorum misal 17 bölümü bir gecede sabaha kadar bitirmek,iki üç diziyi aynı anda izlemek gibi vs herneyse annene katılıyorum sonu yok ve uzaktan kendine baktığında geçirdiğin zamana üzülüyorsun bir süre sonra .Liste iyi fikir olabilir en azından kendini birden mahrum edip daha kötü bunalıma girmemiş olursunDiziler de sürükleyici ama artık annem bile kızmaya başladı bu yaptığının sonu yok diye. Çünkü yok. İşlerim öyle bir birikti ki. Liste falan yapayım bari. Arkadaşım da yok burada hiç o yüzden hiç değilse burada biraz konuşurum motive olurum dedim.
Öyle ise onlardan konuşalım..
Ben boşandığımda çocuklarım mutlu olsun diye hiç üzüntümü belli etmedim..
Öyle öyle derken baktım ben gerçekten çok mutluyum..
AaaBaşlayacağın günü, kıyafet seçimini filan hatırlıyorum. Üzüldüm. Halbuki öğrencilerine faydalı olmak için uğraşıyordun. Buradan anlaşılıyordu ta. Kaybetmişler seni. İşe yaramaz hissetme, değilsin.
Ben de kavga dövüş çıktım işten okullar açıldıktan birkaç ay sonra, davalarla vs. Yeni evlenmiştim. Ev hanımı psikolojisine girdim. Eşimden para almak çok zoruma gidiyordu. Depresyona girdim. Kilocuklar aldım. Ağladım, zırladım. Kaldıramadım. Sonra baktım düzeleceği yok. Ben durdukça hayat durmuyor. Habire yeni olumsuzluklar, yeni dertler çıkıyor. Hangisine üzüleyim de kendimi magmanın derinliklerine atayım dedim.
Sabah yürüyüşlerine başladım. Hayvanseverler derneğine üye oldum vs. Bir rutine bindirdim her şeyi. Alışmış mutlu mesut yaşarken bir yere görüşmeye çağırdılar. İşe başladım yeniden.
Toparlanmak senin elinde. Seni incitmişler biraz ama hayat hep böyle bir şey. Ayakta durmadıkça bataklık gibi daha derinine çekiyor. Koşmak, yürümek gerekirse emeklemek, bebek adımlarıyla da olsa ilerlemek lazım.
Ben inanıyorum başarabileceğine. Bu durumdan sıyrılacaksın. Sabahları kalktığında güzel bir kahvaltı yap, eşofmanlarını giy sokağa çık, yürü, kulaklığını tak kulağına da. Her gün dışarı çıkmak insanı inanılmaz rahatlatıyor.
Helal olsun ne diyebilirim ki ama içinize de atmayın. Mutlu olmaya şartlanmak da güzel bir seçenek bunu ben de deneyebilirim. Şimdi iyisiniz değil mi?
Çok haklısınız ve çok sevindim gerçekten.Yok içime atmadım..
Onlarla eğlenmeyi öğrendim..
Çok iyiyim şükürler olsun..
Ve de çok huzurlu..
Hayata o kadar kısa ki..
seni üzen ne varsa önce onları çözmelisin kilit nokta burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?