Öylece duruyorum

Bir iş bulmalısın. Ancak öyle çözülür gibi..

deneyimin varsa iş bulman zor olmaz başvurulara başla iş kur, kariyer net vs den

deneyimin varsa iş bulman zor olmaz başvurulara başla iş kur, kariyer net vs den

2 senelik deneyimim var fazla değil. Yine de yarından itibaren güzel bünyemi kaldıracağım. Elimde hep telefon var sürekli başvuru yapıyorum internetten ama hiç dönüş olmadı. Kapılarına gitmem gerek tek tek galiba.

Bu noktaya bir gunde gelmedim. Bir gunde de cikmam. Cikmak da istemiyorum zaten. En azindan film izlemekten zevk aliyorsan senin icin hala umut var demektir.

Yaşadıklarınızı bilemem. Umarım siz de bir şeylerden zevk alırsınız çünkü hak ediyorsunuz bunu. Bir tane hayatımız var kendimize bunları yapmasak, kilit nokta kendimize değer vermek bence. Ama vermiyoruz nedense. Sanki bu hayatın bir yedeği daha varmış gibi.

Yok ya oyle deger vermemek filan degil benimki. Baska seyler cok baska...

2 yıllık deneym az değil aslında canım. inşallah gönlüne göre bir iş bulursun rabbim hepimize gönlümüze göre hayırlısıyla iş versin

İnşallah. Para istemek çok zorlamaya başladı utanıyorum artık.
o bende de var canım. hani 20 lira çok birşey değil belki ama harcarken 10 kere düşünüyorum ne kadr saçma birşey almışsın diye düşünürler mi acaba evdekiler diye ki asla düşünmezler. babam mesela öyle her yerde çalışacağına düzgün yer olmayacaksa otur evde diyen biri.

Anneler babalar öyle ama açıkçası benim artık çalışmamı istiyorlar, hasta olurum bunalıma girerim diye korktuklarını söylediler.
Tamam onlar bir şey demiyor ama mesela telefon faturamı bile bekletiyorum istemekten utandığım için.
Ekstra istemeye utanıyorum onlar verirlerse mecburen alıyorum.

instagramdan vs satış yapsan az az olsa da ? ya da çeviri işi filan yapsan varsa dilin? -geçici olarak-

İşsizlik maaşı alamıyor musunuz?

Yds ne için? siz zaten yabancı dil öğretmeni değil miydiniz? Hem havalar güzel, hem de hazır boş vaktim var diye, en azından gün aşırı evden çıkın. 1-2 saat yürüyün, ondan sonra iş başvuruları, kurs vs ne varsa planınızda onu yapın.

2 yıl çalıştığınız halde hiç birikiminiz yoksa, eve katkınız çok olmuştur. Temel ihtiyaçlarınız için aileden para istemeye çekinmeyin.

inşallah en kısa zamanda tüm işsizler hayırlısı ile iş buluruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…