Öylece duruyorum

Hepimizin hayatinda benzer donemler olur, dert etmeyin. Ben kac defa basa dondum aaah ah anlatsam surda millet sizi birakir kolonyayi kapar yanima gelir o derece
Sakasi bir yana guzel bir tatil belki iyi gelebilir,yeni baslangiclardan once nefes alirsiniz.

Tatile çıkacağım zaten rezervasyonumu yaptım bu sefer de sanki ne işe yarıyorum da neyin tatili diye dertleniyorum.
Kolonya süper olurdu aslında

Tatile çıkacağım zaten rezervasyonumu yaptım bu sefer de sanki ne işe yarıyorum da neyin tatili diye dertleniyorum.
Kolonya süper olurdu aslında
Oyle deme,nefes almak bile yorar bazen insani. Ben simdi tatile ciksam anca seneye gelmeliyim ki insana donusebileyim yeniden
Yuzun hep gulsun insallah,simdiden iyi tatiller mutlu baslangiclar

Biri benden bahsetmiş. Ben çalışıyorum sana ek olarak ama bütün hayatım o yani. Çalışmak-ev-sevgilim. Sevgilimle görüşeceğim zaman dışarı çıkıyorum haricinde evdeyim arkadaşlarım çay kahve içmeye çağırsa üşeniyorum. Evdeyken asla odamdan çıkmıyorum. Bütün gün bilgisayardayım ya oyun oynuyorum yada dizi izliyorum. Genel olarak da yatıyorum dizi izlerken bir tek sigara içmeye kalkıyorum yatağın her metrekaresini kullandım şu zamana kadar. Ve bunların hepsinin nedeni tam 1 yıl önce yaşadığım olumsuzluklar. Hala her şey aklımda ve çok mutsuzum. Unutmaya düzelmeye çalışıyorum sonra geri aklıma geliyor her şey. Napacağımı bende bilmiyorum konunu takip edeceğim

Günaydın. Birlikte atlatalım ne dersin? Çünkü böyle gitmez gibi. Kesinlikle aynı durumdaymışız. Çalışman çok büyük bir artı ama söyleyeyim.

Günaydın. Birlikte atlatalım ne dersin? Çünkü böyle gitmez gibi. Kesinlikle aynı durumdaymışız. Çalışman çok büyük bir artı ama söyleyeyim.

Evet bir artı belki ama o kadar yorgunum ki resmen hayat enerjim tükendi artık çalışırken bile mutlu değilim önceden çalışmak beni mutlu ederdi artık mutlu olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…