- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
- Konu Sahibi Derindeniz18
-
Bence eşiniz sizi ve bebeğinizi düşünüp en alttan başlaması gerekiyor. Daha sonra daha iyi işler arayabilir ama şu an önce asgari ihtiyaçlarını karşılamak için bi yere girsin...Merhaba kk nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Cok yorgunum çok üzgünüm anlatacak kimsem yok,çünkü insanlar kötü,çünkü insanlar acımasız, çünkü sizin derdinizle mutlu olacak çok insan var...18 yaşımda okulumu bitirdim atandım ve çalışmaya başladım.23 yasimda eşim le tanıştım çok mutluydum o dünyanın en iyi en merhametli insanıydı.hala da öyle 25 yasinda evlendik ama gelin görün ki iş konusunda bir dikiş tutturamadik. Çesitli işlerde çalıştı girdi cıktı olmadi.Defalarca iyi yerlerde iş yapma sözü aldı fakat hepsi yalan cıktı hepsine inanıp güvenip arkasına düştü.Esim üni mezunu fakat alımı çok az olan bir bölüm olduğu için atanamiyor.simdi de evimizi yurdumuzu bırakıp farklı bir şehre geldik yine bir iş olacak vesilesiyle...Ben yine inanmadım güvenmedim ama eşim in yanında olmak zorundaydım ve sanırım yine hüsran olacak çünkü o söz verenler yine oyalamalara başladılar küçük bebeğim var şu an izindeyim hiç bir gelirimiz yok nasıl yapıcaz ne yapicam bilmiyorum eşimi çok seviyorum çok iyi bir insan çok iyi bir baba ama bu iş konusu çok canımı sıkıyor artık sizce ne yapayım lütfen fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var güzel biseyler duymaya
Coğrafya öğretmeni eşim evet çok haklısınız bende hayatta hep boyleyimdir garanti olmadan hiç bir işe girişmem ama eşime güvendim o da ona söz verenlere güvendi ailelerimiz çok uzak şehirde yaşıyor kızım 8 aylik daha çok küçük 1 yaşına kadar çalışmayı düşünmüyorum çalışamam da zaten onu bırakamam...garantisi olmadan nasıl evinizi yurdunuzu bırakıp şehir değiştiniz ki.. ev taşımak kolay mı..
ne mezunu eşiniz ?
kendi alanında bi iş bulana kadar asgari ücretli bi iş bile olsa girsin bi yerde çalışsın..
bu devirde kendi işimi yapayım lüksü yok maalesef, bi yandan da iş arar..
sizin çocuğunuza anne kayınvalide bakma durumu yok mu siz geri işe dönseniz ?
Evet hep iyi niyetinden herkesi kendisi gibi sanıyor ama ben çok yoruldum artık.eşiniz tembel olsa çok daha kötüydü, çalışıyor deniyor ama olamıyor.
nacizane tavsiyem eşinizin sürekli denediği yoldan vazgeçmesi. yani hep işe yapacak diye birilerinin gazıyla maceralara dalıyor anladığım kadarıyla. iyi niyetli olduğu için de sıkıntı yaşıyor.
ilk adım olarak bu gibi heveslerini kenara bırakıp stabil bir iş bulmaya çalışsın derim.
Eşim aslında kendi alanında bakmıyor farklı bir iş bu ama defalarca yanıldık bu konuda.inşallah güzel günler kapıdadır. eşiniz her türlü işe bakıyor mu yoksa illa kendi alanı üzerine mi arıyor. biliyorsunuz artık devir eskisi gibi değil her yer üniversite herkes okullu, etraf boş mühendis kaynıyor. iş alanı ne olursa olsun dikiş tutturabileceği bi yer illa ki vardır. Allah yardımcınız olsun
Merhaba kk nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Cok yorgunum çok üzgünüm anlatacak kimsem yok,çünkü insanlar kötü,çünkü insanlar acımasız, çünkü sizin derdinizle mutlu olacak çok insan var...18 yaşımda okulumu bitirdim atandım ve çalışmaya başladım.23 yasimda eşim le tanıştım çok mutluydum o dünyanın en iyi en merhametli insanıydı.hala da öyle 25 yasinda evlendik ama gelin görün ki iş konusunda bir dikiş tutturamadik. Çesitli işlerde çalıştı girdi cıktı olmadi.Defalarca iyi yerlerde iş yapma sözü aldı fakat hepsi yalan cıktı hepsine inanıp güvenip arkasına düştü.Esim üni mezunu fakat alımı çok az olan bir bölüm olduğu için atanamiyor.simdi de evimizi yurdumuzu bırakıp farklı bir şehre geldik yine bir iş olacak vesilesiyle...Ben yine inanmadım güvenmedim ama eşim in yanında olmak zorundaydım ve sanırım yine hüsran olacak çünkü o söz verenler yine oyalamalara başladılar küçük bebeğim var şu an izindeyim hiç bir gelirimiz yok nasıl yapıcaz ne yapicam bilmiyorum eşimi çok seviyorum çok iyi bir insan çok iyi bir baba ama bu iş konusu çok canımı sıkıyor artık sizce ne yapayım lütfen fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var güzel biseyler duymaya
Çünkü bize kesin denildi hatta tarih verilmişti şu tarihte gelin başlayın diye o yüzden taşındıkİşin tamam olmadan neden taşıdınız ki, eşin gidip Bi ay pansiyonda kalıp işin durumuna bakarak taşınablirdiniz
dönüp dönüp aynı şeyi denemek ve sonucun farklı olacağını sanmak ....... einstein'ın çok sevdiğim bir sözüdür. tamamını eşinize söylerseniz belki aklı başına gelir.Evet hep iyi niyetinden herkesi kendisi gibi sanıyor ama ben çok yoruldum artık.
Çünkü bize kesin denildi hatta tarih verilmişti şu tarihte gelin başlayın diye o yüzden taşındıkİşin tamam olmadan neden taşıdınız ki, eşin gidip Bi ay pansiyonda kalıp işin durumuna bakarak taşınablirdiniz
Eşim de ben de kurumsal firmalarda çalışıyoruz eşim şehir dışı iş bulduğunda sözleşme imzalayıp gittiğinde dahi 1,2 ay orda durdu anlaşabiliyor mu baktı sonra evi taşıdık. Her iş denildiğinde ev taşırsanız çok sıkıntı çekersinizÇünkü bize kesin denildi hatta tarih verilmişti şu tarihte gelin başlayın diye o yüzden taşındık
Hiç öyle bir insan değilim dediğim gibi tarih verildi bize o yüzden geldik..Birilerinin sozuyle hemen sehir degistirmeniz cok garip geldi nasil isinizi garantiye almadan hemen gidiyorsunuz anlamis degilim esiniz onceden gidp duzeni kurup sonra sizi cagirmaliydi. Plansiz yasiyorsunuz gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?