- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
- Konu Sahibi Derindeniz18
Merhaba kk nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Cok yorgunum çok üzgünüm anlatacak kimsem yok,çünkü insanlar kötü,çünkü insanlar acımasız, çünkü sizin derdinizle mutlu olacak çok insan var...18 yaşımda okulumu bitirdim atandım ve çalışmaya başladım.23 yasimda eşim le tanıştım çok mutluydum o dünyanın en iyi en merhametli insanıydı.hala da öyle 25 yasinda evlendik ama gelin görün ki iş konusunda bir dikiş tutturamadik. Çesitli işlerde çalıştı girdi cıktı olmadi.Defalarca iyi yerlerde iş yapma sözü aldı fakat hepsi yalan cıktı hepsine inanıp güvenip arkasına düştü.Esim üni mezunu fakat alımı çok az olan bir bölüm olduğu için atanamiyor.simdi de evimizi yurdumuzu bırakıp farklı bir şehre geldik yine bir iş olacak vesilesiyle...Ben yine inanmadım güvenmedim ama eşim in yanında olmak zorundaydım ve sanırım yine hüsran olacak çünkü o söz verenler yine oyalamalara başladılar küçük bebeğim var şu an izindeyim hiç bir gelirimiz yok nasıl yapıcaz ne yapicam bilmiyorum eşimi çok seviyorum çok iyi bir insan çok iyi bir baba ama bu iş konusu çok canımı sıkıyor artık sizce ne yapayım lütfen fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var güzel biseyler duymaya