• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öylesine bir soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynısı, kaynım... Kaynımda yaşadık bunu, içinize kurt düşürmek gibi olmasın da.
Eski eltimle (Dikkatinizi çekerim eski diyorum) çok yakın bir arkadaşı evde böyle oturuyorlar, kaynım geliyor sonra. Onun da motoru var, sukutır. "Ben bırakırım" diyor arkadaşını, ama gelin görün ki bir daha bırakamıyor.

Motorda hızlı hızlı gitmişler, kadın bir sarılmış kaynıma, 30 yıldır görmediği evladına Müge Anlı'da kavuşan ana gibi, öyle bir bağra basış. Tabi yollar engebeli, titreşe titreşe giderlerken oracıkta akraba oluvermişler.
Kaynım eve dönünce o eski halinden eser yokmuş, motoruna takma isim takmalar, gizli gizli telefonda birilerini aramalar derken, o zamanki eski eltim, kaderi size benzemesin, kıllanmış ve kendine bir sukutır motor da o alıp, kaynımın peşine düşmüş, derken motorcu çetesine katılmış. Eski eltim, düğününde takılan altın zinciri beline eline dolayıp çetelerle birlikte zincirle adam dövmeye başlayınca işte kaynım da boşadı artık baş edemedi... Bu da böyle bir hikaye.

Eski eltimle (Dikkatinizi çekerim eski diyorum) çok yakın bir arkadaşı evde böyle oturuyorlar, kaynım geliyor sonra. Onun da motoru var, sukutır. "Ben bırakırım" diyor arkadaşını, ama gelin görün ki bir daha bırakamıyor.

Motorda hızlı hızlı gitmişler, kadın bir sarılmış kaynıma, 30 yıldır görmediği evladına Müge Anlı'da kavuşan ana gibi, öyle bir bağra basış. Tabi yollar engebeli, titreşe titreşe giderlerken oracıkta akraba oluvermişler.
Kaynım eve dönünce o eski halinden eser yokmuş, motoruna takma isim takmalar, gizli gizli telefonda birilerini aramalar derken, o zamanki eski eltim, kaderi size benzemesin, kıllanmış ve kendine bir sukutır motor da o alıp, kaynımın peşine düşmüş, derken motorcu çetesine katılmış. Eski eltim, düğününde takılan altın zinciri beline eline dolayıp çetelerle birlikte zincirle adam dövmeye başlayınca işte kaynım da boşadı artık baş edemedi... Bu da böyle bir hikaye.
Ahahah kaynını çok özlemiştik strobe 😂

Merhabalar,

Şöyle bir durum düşünün. Çok eski en yakın arkadaşınız evinize ziyarete gelmiş. Sonradan eşiniz de geliyor. Eşiniz arkadaşınızı eve motoruyla bırakmayı teklif ediyor. O da kabul ediyor ve bırakıyor evine. Eşinize de arkadaşınıza da sonsuz güveniyorsunuz, o konuda bir problem yok. Ama durumun pek şık olmadığını düşünüp az da olsa rahatsız olur muydunuz? Rahatsız oluyorsanız, bunu eşinize veya arkadaşınıza söyler miydiniz?
Şık mık bir tarafa bırakın da birinden birine güvenmiyorsunuz işte arkadaşınız motorla gitti diye gözü kayacak tipse arkadaşlığınızı kesin eşiniz motoda kendisine tutunacak kadına aklı kayacak tipteyse kocanızı boşayın ikisi de değilse sıkıntı yoktur durumda ha arabayla bırakmış ha motor ha durağa kadar eşlik etmiş eşim kibar biri diye düşünürüm

Kusura bakmayin ama ben asla böyle biseyi kabul edemezdim, güvenle alakalida degil bikere, nasil esim beni baskasinin motoruna binmemi istemiyosa ayni sekilde bende istemem kiskanirim❤️
Merakımdan soruyorum eşiniz niye başkasının motoruna binmenizi istemiyor? Hani ne olacağını düşünüyor da size bunu söyleyebiliyor ? Hadi diyelim söyledi siz bunu ne düşünceyle kabul edebiliyorsunuz ? Cidden merak ettim

Sukutır🤣🤣🤣🤣

Hayır güvenmiyorsunuz bu 1
Arkadaşınıza söyleyip arkadaşınızı kaybedebilirsiniz bu pek önemli gibi değil bence sizin için
Eşinize söyleyip kıskanç durumuna düşmek istemiyorsunuz
Ben o arkadaşın yerinde olsam motorla eve götürme teklifini kabul etmezdim ne işime yani ortalık fesat arkadaş dolu kendim giderdim eve

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X