- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Kayınvalidem uzakta anneme de bırakıp çıkıyoruz ama böyle şeyleri hep ben düşünüyorum eşime kalsa hep evde kalıp uyuyalım yoksazaten genelde kızımı ve annemi alıp gezerim fırsat bulursam.sorunum fırsat bulamamak birde annem yaşlandı eskiden biz onunla fiti fiti tüm Türkiyeyi talan etmişimdir zamanında ama onuda peşimde yormak istemiyorum artık ona da yazık.Bebegi annenize ya da kayinvalidenize biraksaniz kari koca basbasa ciksaniz
Yok niye yanlış anlayayım bende bu sorunun cevabını arıyorum ama şu bir gerçek evlenmeden önce bu kadar da mutsuz bir insan değildim evet biraz melankolik bir yanım var. Boşanmak istemiyorum inanın neden bilmiyorum. Seviyorum diyemiyorum,kızım için asla katlanmam Dediğiniz gibi belkide hayatla mücadele etmekten korktuğum için boşanmıyorum. Çünkü bunları düşünecek ne fırsatım ne de zamanım oluyor.hele minnak cadımla.bir uzman olabilsem belki daha rahatlayacam.Siz eşinizle mutlu degilsiniz hic...butun konularinizdan cok belli...bosanmiyosunuz da...acaba daha mutsuz olmaktan mi korkuyosunuz..ya da kendi icinizde mi mutsuzsunuz...sizin kendinizi analiz etmeniz icin yazdım bunları yanlış anlamayın...zira ben de aynı yollardan gecmis biri olarak kendimi sorguluyorum...
Kayınvalidem uzakta anneme de bırakıp çıkıyoruz ama böyle şeyleri hep ben düşünüyorum eşime kalsa hep evde kalıp uyuyalım yoksazaten genelde kızımı ve annemi alıp gezerim fırsat bulursam.sorunum fırsat bulamamak birde annem yaşlandı eskiden biz onunla fiti fiti tüm Türkiyeyi talan etmişimdir zamanında ama onuda peşimde yormak istemiyorum artık ona da yazık.
Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle haklı olduğunuz çok fazla nokta var varda bende yapacak istek,güç ve zaman yok. Bende farkındayım durumun ben iyi olursam eşimde bana iyi ben mutsuzsam eşimde bana kötü davranır. O isterdi her yerde eşim bana böyle yardımcı eşim şöyle iyi bir insan diye anlatsın ister ama benim başarılarımdan bir kere gurur duyduğunu duymadım ondan zaten hep der keşke bir ev hanımı ile evlenseydim diye. Üç buçuk evliyiz yontuldu aynı şekilde bende ama şimdide bu yıl sonuna kadar düzelen olmazsa seni boşayacam diyor artık umrumda da değik sadece bunca zamanlık emeğime yanarım. Çok acayip bir ilişki kesinlikle normal değil dışarıda herkes bizi ayrı ayrı sever onu komutanları beni hocalarım hatta bir hocamla ona olan sevgisi yüzünden kavga bile ettim.yav ne diyeyim saçma salak bir du Rum BizimkisiDoktorcuğum, biraz önce konularına göz attım da; ben ne kocana "öküz" diyebileceğim ne de sana " sorunlu" . Siz ikiniz de dik başlısınız. Mesela eşin evden çıkarken "uykusuzum" dediğinde verdiğin ters cevap olmuş kavgayı ateşleyen, kalem mevzusunda eşinin gereksiz parlaması olmuş sizi tutuşturan. Siz birbirinize karşı çok dolmuşsunuz. Senin biraz daha kadın olduğunu haturlayıp yumuşaman, onun ise karşısında bir kadın olduğunu hatırlayıp herşeyi ciddiye almamayı öğrenmesi lazım. Ortada zıvamadam çıkmış, küçücük bir kıvılcımda ortalığı ateşe vermeye hazır iki insan var. Sizi hiç tanımayan birine, oturup uzuuun uzun anlatmalısınız herşeyi. Hem rahatlamaya hem tüm bu olayları öbürü nasıl bir pencereden görmüş bunu öğrenmeye ihtiyacınız var. Ne sen onu yontabilmişsin ne o seni. " yontmak" tabirini çok özür dileyerek ve yanlış anlamamanı umarak kullanıyorum. Benim çok sivri köşelerim vardı eşimin yontup düzelttiği. Eşimin çok aykırı davranışları vardı keza , zamanla düzelen. Evlilikte karşındaki değiştirmeye çalışmak hata evet ama şekillenmek kaçınılmaz. Siz bu şekillenmeye mukavemet göstermişsiniz. Eşiniz düşündüğünüz kadar hatalı değil doktorcuğum. Lütfen biraz daha yumuşak bir kadın olmayı deneyin, ben bu değişime eşinizin cevapsız kalmayacağından eminim. Bu şekilde lafınıza getireceğinize de inanıyorum. Sizi kırmak , yükünüze yük eklemek ne isteğim ne de haddim. Allah kolaylık versin size ve eşinize. İyi olur inşallah herşey sizin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?