- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
Merhabalar arkadaşlar, en son konumu okuyanlar bilir. Bir kalem yüzünden birbirimize girmiştik.(evet saçma şekilde ben başlatmıştım ama ağır lafları ile karşı taraf çok saçma bir duruma girmişti)nerden baksanız üzerinden yirmi gün geçti bu yirmi günde tavrımı görsün diye zaruri haller haricinde hiç konuşmadım o da nasıl bir adamsa hiçbirşey yokmuş gibi davrandı sonunda çıldıran yine ben oldum. Gezmeyi çok severdim kızımdan önce hala da severim hele havalar şimdi düzrlmişken. Ama kızım azcık huysuz olduğu için kısıtlandı hareketlerimiz problem değil elbette ama eğer haftasonunu da evde oturarak geçirirsem resmen depresyona giriyorum öyle saatlerce dışarıda gezeyim değil olayım.yarım saatlik bir yürüyüşüde razıyım. Ama bir türlü fırsat bulamıyorum sabahın köründe kalk günün yemeği kızın kahvaltısı bizim kahvaltımız.....derken kızın uyku saati,sonra kalkınca Kızı yedir arada eşime kakalayabilirsem bir iki saat hafta içi yapacağım sunum.... Vb şeylere hazırlanırım kız yine uyur öyle böyle derken saat ilerleyip hava kararır ve tüm hafta sonları böyle geçippp duruyor mesela bugün hadi akşam üzeri çıkacaz dedik ama eşim geç kalktı kahvaltı etti ben yine herişi yoluna koydum azcık uyumak için içeri geçtim eşimde ben bakarım kıza dedi ama yok kız kapıyı tırmalıyor beni istiyor sinirlerim zıpladı kızı aldım uyuttum(ayakta sallanmaya alıştı indirirsek hemen uyanıyor) o ise şimdi koşuya gitti ben evde kızla bekliyorum. Hafta içi zaten yediden önce eve giremiyorum ki her akşam ders yazı çizim...............Bu iş nereye varacak ot gibi yaşamaktan bıktım.