Oynamaya hala devam

Eşinizin cinsel tercihini insanlara aciklamaniz doğru olmaz ama esinize bunu bildiginizi bilsin .şimdi ozurler falan diler ama geri donmeyecehiniz kesinleşince cirkinlesir eğer tehditlere vs başlarsa ailesine söylersiniz

Ama burda mağdur edilmiş bir kadın var. Adam resmen millete karşı "bakın ben gayet normal ve sağlıklı bir erkeğim" imajı verebilmek için cinsel tercihine rağmen bu kadını paravan olarak kullanmış. Onun duygularını, hislerini, cinsel isteğini hiçe saymış. Bu durumda ben olsam o adamı ifşa ederdim ki bir kez daha birinin başını yakmasın, yakamasın.

Ama burda mağdur edilmiş bir kadın var. Adam resmen millete karşı "bakın ben gayet normal ve sağlıklı bir erkeğim" imajı verebilmek için cinsel tercihine rağmen bu kadını paravan olarak kullanmış. Onun duygularını, hislerini, cinsel isteğini hiçe saymış. Bu durumda ben olsam o adamı ifşa ederdim ki bir kez daha birinin başını yakmasın, yakamasın.
O açıdan da tabiki haklılık payınız var ama ne biliyim yine de böyle bi konuyu yaymak pek doğru gelmiyor eğer karşı taraf cirkinlesmezse ben anlatmazdim

Merhaba burda yazıp rahatladığım için gelişmeleri size yazıyorum.

Bugün pisikologa gittim ve onun düzelmeyeceğini hatta biseksuel olabileceğini söyledi. Bugün doktorla konuştuktan sonra çok ama çok daha iyiyim. Kafam net. Kararlıyım. Telefonum ablamda olduğu için mesajlara bakamamıştım ve adı lazım değil o insanın dün ve bugün mesaj attığını gördüm. Hayretler içerisindeyim. Annesinin yazdığı bariz ortada onun kullanacağı laflar asla değil.

Bana bi kere (hatalı olduğunda bastırmak için seviyorum diyordu) seni çok seviyorum demeyen adam şimdi seni çok seviyorum diyor. Bi kere bile eve geldiğimde yüzüme direk gülmeyen adam eve gelince beni arıyormuş gözleri. Sinirden patlıyorum şuan. Şaka gibi ya. Hayatımı alt üst et ve hala vazgeçme.

İlk mesaj:
s.a x....., biliyorum çok zor bir durum ikimiz icinde, icimde söylemek istediğim bişeyler var, onları söyleyim, sana yazmayıp aramayıp sormam aklına bişey getirmesin, şuan kötü durumdasın ve baban sana yazmamı aramamı istemiyor, kötü şeyler olmasın dedi üstü kapalı tehdit etti ama önemli değil, onlarda haklı onlar icinde çok zor bir durum,malesef onlar kafalarında herşeyi bitirmiş bunu acıkca dile getirdiler, benin icin kimin ne düşündüğü ve istediği önemli değil umrumda da değil, benim icin tek önemli olan şey sensin ve senin kararın, benim senin ağzından olumlu veya olumsuz bir cevap duymadan kimsenin söylediğine itibar etmeyeceğim, isterse tüm dünya buna karşı çıksın, bukadar kararlıyım, biz herşeyin üstedinden geleceğimizi biliyorum zaman gelir herşey bu kötü zamanlar unutlur, ben dört elle sarıldım işime gücüme sırf senin benim icin, benim icinde çok zor eve girip seni görememek, orası seninde evin inanıyorum en kısa zamanda tekrar evine döneceksin, ve biz eskisinden daha iyi bir hayat süreceğiz seninle tertemiz, benim gözüm yollarda ve seni beklicem vazgecmicem, o kapı sana herzaman acık orası senin evin, bunlar benim düşüncelerim, özetleyecek olursak, ben senin ağzından duymadan hiç kimsenin dediğine itibar etmicem, insan hayında bikere evlenmek ister ve bikere sevmek ister, ben seni çok seviyorum, senden ricam kimsenin dediğine değil kalbinden gelerek kararını ver, en kısa zamanda yuvana dönmen dileği ile selametle

2. Mesaj:
s.a x.... ben seninle yüz yüze görüşmek istiyorum lütfen bana bu sanşı tanı, fazla zamanını almicam söz saat 3 de seni herşeyin başladığı o cafede bekliyor olacam inşallah gelirsin bu dünyada konuşmadan halledilmeyecek hic birşey yok, kendimi ifade etmeme izin ver bu benim icin çok önemli, inşallah gelirsin ben bekliyor olacam selametle
Biseksüel olması size arzu duyamaz,sizi aldatabilir manasına gelmez. Yüzyüze bir konuşun. Onun da yönelimini hastalık gibi yüzüne çarpmadan ben bundan bundan rahatsız oldum senin cinsel yöneliminin farklı olduğunu düşünüyorum diyin. Kızmadan cevabını bekleyin. Üzerine giderseniz cevaptan kaçacaktır. O yüzden homofobik davranmamaya çalışın. Sormadan bilemezsiniz bunu

bu zor durumdan ne kadar az hasar alırsanız o kadar iyi . Bu nedenle sakın ama sakın tek başınıza görüşmeyin ve mesajlarına cevap yazmayın .

bu zor durumdan ne kadar az hasar alırsanız o kadar iyi . Bu nedenle sakın ama sakın tek başınıza görüşmeyin ve mesajlarına cevap yazmayın .
tek sıkıntı eski eşinizin cinsel seçimi değil bunu da unutmayın .

Biseksüel olması size arzu duyamaz,sizi aldatabilir manasına gelmez. Yüzyüze bir konuşun. Onun da yönelimini hastalık gibi yüzüne çarpmadan ben bundan bundan rahatsız oldum senin cinsel yöneliminin farklı olduğunu düşünüyorum diyin. Kızmadan cevabını bekleyin. Üzerine giderseniz cevaptan kaçacaktır. O yüzden homofobik davranmamaya çalışın. Sormadan bilemezsiniz bunu
Bunu 9 ay içerisinde söyleyebilirdi, bana kötü davranması kumar oynaması hiç birini düzeltmiyor bunların. Bana yaptıklarına bakip çok azda olsa ümit olsun isterdim içimde ki başta vardı yalan değil ama gün geçtikçe beni kullandığını düşündükçe iğreniyorum

Bunu 9 ay içerisinde söyleyebilirdi, bana kötü davranması kumar oynaması hiç birini düzeltmiyor bunların. Bana yaptıklarına bakip çok azda olsa ümit olsun isterdim içimde ki başta vardı yalan değil ama gün geçtikçe beni kullandığını düşündükçe iğreniyorum
Korkmasaydı size söyler boşanırdı,korkmasaydı evlenmezdi. Ama kumar oynuyordu eşiniz önceki konunuzu hatırladım. Bence arkasında olun boşanma davanızın. Siz genç bir insansınız,bağımlı bir insanın bebek bakıcı değil

Korkmasaydı size söyler boşanırdı,korkmasaydı evlenmezdi. Ama kumar oynuyordu eşiniz önceki konunuzu hatırladım. Bence arkasında olun boşanma davanızın. Siz genç bir insansınız,bağımlı bir insanın bebek bakıcı değil
Zaten hiç bi zaman ne karışı gibi hissettim kendimi nede karısı oldum. Hep ya annesiydim ya ablası. 9 ay içerisinde tam olarak sevildiğimi hiç anlamadım. Bana bu zamana kadar çiçek almayan insan sevgililer gününe hayatımda ilk defa çiçek aldı. Demek ki göz boyamak içinmiş.

Kabus gibi bir evlilik, tamamen paravansın, mesajları bile zorlama yalan duygusuz, sadece adı evli adam kalsın bir daha evlenmekle uğraşmasın diye atmış olabilir o mesajları ya da boşandığınızda kendini aklamak için önden hazırlıklar baban onu dedi bunu dedi sen de onaylarsan kanıt olarak kullanacak. Aman diyim düşman başına böyle evlilik.

Zaten hiç bi zaman ne karışı gibi hissettim kendimi nede karısı oldum. Hep ya annesiydim ya ablası. 9 ay içerisinde tam olarak sevildiğimi hiç anlamadım. Bana bu zamana kadar çiçek almayan insan sevgililer gününe hayatımda ilk defa çiçek aldı. Demek ki göz boyamak içinmiş.
Ya anneye de çiçek alınıyo öğretmene de. ordan anlaşılmaz ki. Ben lgbt bireylerine saygılı bir insanım. Ama paravan evliliklerini anlayamıyorum. Mesela Aseksüellik diye bir cinsel yönelim var. Onlar da evleniyor. Eşleri bu durumdan mutsuz oluyor. Böyle şeyler olmamalı. Genç bir kadınsınız bunu konu dışı tutsak bile neden bir insanın kumar borcunu sırtlanıyorsunuz. Ben güzel bir hanım olduğunuza da,naif biri olduğunuza da inanıyorum. Yolunuz açık olsun

Ya anneye de çiçek alınıyo öğretmene de. ordan anlaşılmaz ki. Ben lgbt bireylerine saygılı bir insanım. Ama paravan evliliklerini anlayamıyorum. Mesela Aseksüellik diye bir cinsel yönelim var. Onlar da evleniyor. Eşleri bu durumdan mutsuz oluyor. Böyle şeyler olmamalı. Genç bir kadınsınız bunu konu dışı tutsak bile neden bir insanın kumar borcunu sırtlanıyorsunuz. Ben güzel bir hanım olduğunuza da,naif biri olduğunuza da inanıyorum. Yolunuz açık olsun
Çok teşekkür ediyorum kendi iş yerim var, 20 yaşımdan beri kendi paramı kendim kazanıyorum çevremden sürekli başarılarım, dış görünüşüm iyi niyetliliğimle alakalı övgü alan bi insanım, pisikologum bile kendi ayakları üzerindede durupta bu yaşıma rağmen bunlara nasıl katlandığıma hayret etti. Zaten kumar bağımlılığı tedavisi olucak desem cinsel problemi var, hadi oda diyelim aslında erkeksel bi problemi vardı desek Yani gay vesayre değil desek kumarı var, hafi bunların hepsi düzelir desek adam beni sevmiyor bana gram açıma duygusu merhameti Yok. Nerden tutarsam tutayım kayıp gidiyor. Şuan hissettiğim tek şey nefret, acı, intikam.

Back
X