- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Ben de geçen gün ulan bu kahveyi geçen sene 3.5 liraya almıyor muyduk biz diye soruyordum. Cidden avuç kadar kahve yav, o ne öyleAz bile kalmadı oynattım. İsmi lazım değil efendi Türk kahvesi 7.90’dan 13.90’a çıkmıştik geldi yemin ediyorum kaşım gözüm seğiriyor. Bir sene evvel endişeliyim diye açtığım konu yabancı (Alamancı yaah) sabotesiyle kapanmıştı o zamanlar endişe değilmiş yaşadığım(ız).
Çırılçıplak soyunmalı deliricem imdaaaaaatne yiycez, ne içicez, ne yapıcaz bilmiyorum. Herşey hayal oldu ve ben hayallerimden de utanıyorum. İnsanlar evine ekmek götüremezken çok utanıyorum yazmaya ama tüm tatil hayallerim bitti. Aslına bakarsanız genel olarak hayallerim bitti. Bir yandan şükrediyorum diğer yandan deliriyorum ülke dengemi bozdu.
Türk kahvesi zamlanmasa bu kadar delirmezdim ama kahve kırmızı çizgim dayanamadım.
Ben de geçen gün ulan bu kahveyi geçen sene 3.5 liraya almıyor muyduk biz diye soruyordum. Cidden avuç kadar kahve yav, o ne öyle
Ben ped fiyatlarin nerdeyse 50 liraya ciktigini internette gördüm. Yani ne deseniz haklisiniz. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Benim için kahve olmasa da olur hatta 3-4 ay once aldığımız kahveyi daha iki gün once açtım o da misafire yaptım. Keşke kahveye yatırım yapsaymisim
1-2 gun once marketin sitesinden baktim aldigim pirinc 1kg 35 liraydi bugun markete gittim bir baktim pirinc 49,90 olmuş neyse aldim eve geldim tekrar actim baktim siteden orda da 49,90. Acaba yanliş pirince mi bakmistim diye kendimi sorguladim artik cunku 2 gun YALNİZCA iki gun onceydi...
Ben de kahve sevmiyorum :) kırk yıl içmesem aklıma gelmez. Ama çay tiryakisiyim. Çaysız yapamamBenim için kahve olmasa da olur hatta 3-4 ay once aldığımız kahveyi daha iki gün once açtım o da misafire yaptım. Keşke kahveye yatırım yapsaymisim
Peddon ya da menstural cup alabilirsiniz. Hem 0 atık hem 5-10 yıl arası kullanım ömrü. 1 yıl dolmadan parasını da çıkarıyor hem.Ben ped fiyatlarin nerdeyse 50 liraya ciktigini internette gördüm. Yani ne deseniz haklisiniz. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Ben de kahve sevmiyorum :) kırk yıl içmesem aklıma gelmez. Ama çay tiryakisiyim. Çaysız yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?