Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peddon ya da menstural cup alabilirsiniz. Hem 0 atık hem 5-10 yıl arası kullanım ömrü. 1 yıl dolmadan parasını da çıkarıyor hem.
Yıkanabilir kadın pedi mi, ben onlardan kullanıyorum hem rahat, hem sağlıklı, hem de tasarruf etmiş oluyorum baya :)

Kaçak çaymişke kurbanişke Öyle begamot aroma falan yok, dümdüz kaçak çay içeceğiz.
Kaçak çay içiyorum ben de doğudayım, kilosu 100 ₺ idi en son.
Hatta kilo muydu hatırlamıyorum yarım kilo da olabilir

Peddon ya da menstural cup alabilirsiniz. Hem 0 atık hem 5-10 yıl arası kullanım ömrü. 1 yıl dolmadan parasını da çıkarıyor hem.

Kullanabilir miyim emin değilim, tampon da beceremem kullanmayı. Yoksa epeydir aklımda ama cesaret edemedim.

Evet onlardan. Sorusu olan varsa da cevaplarım. Hem bizim hem dünya için çok sağlıklı bir seçenek.
Kesinlikle. Harika bir şey, çok rahat hem de
Adet sancılarını da azaltıyor, 2.ayda sancılarım bitti diyen arkadaşlarım da var :)

Ben hamileliğim bir bitsin sağlıkla ayaklanayım da o zaman ev ekonomisine bir ayar çekeceğim. Adım adım eriyoruz.
Pedin donunu mu dikerim, pambık mı tıkarım bir çare bulacağım.
Ulan bunların ücretsiz olması gereken yerde birde zam geliyor ya gel de delirme!

Cipslerde son durum ne bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…