- Konu Sahibi meredithgrey
-
Yıkanabilir kadın pedi mi, ben onlardan kullanıyorum hem rahat, hem sağlıklı, hem de tasarruf etmiş oluyorum baya :)Peddon ya da menstural cup alabilirsiniz. Hem 0 atık hem 5-10 yıl arası kullanım ömrü. 1 yıl dolmadan parasını da çıkarıyor hem.
Kaçak çay içiyorum ben de doğudayım, kilosu 100 ₺ idi en son.Kaçak çaymişke kurbanişkeÖyle begamot aroma falan yok, dümdüz kaçak çay içeceğiz.
Peddon ya da menstural cup alabilirsiniz. Hem 0 atık hem 5-10 yıl arası kullanım ömrü. 1 yıl dolmadan parasını da çıkarıyor hem.
Oha Alpler’den mi geliyor nasıl kaçak çay o :OKaçak çay içiyorum ben de doğudayım, kilosu 100 ₺ idi en son.
Evet onlardan. Sorusu olan varsa da cevaplarım. Hem bizim hem dünya için çok sağlıklı bir seçenek.Yıkanabilir kadın pedi mi, ben onlardan kullanıyorum hem rahat, hem sağlıklı, hem de tasarruf etmiş oluyorum baya :)
Peddon iç çamaşırı seklinde. İçinde özel emici kumaş var. Ona bakabilirsin belki.Kullanabilir miyim emin değilim, tampon da beceremem kullanmayı. Yoksa epeydir aklımda ama cesaret edemedim.
Ahahha valla hiç bilmiyorumOha Alpler’den mi geliyor nasıl kaçak çay o :O
Yıkanabilire sıcak baktım araştıracağımEvet onlardan. Sorusu olan varsa da cevaplarım. Hem bizim hem dünya için çok sağlıklı bir seçenek.
Meşhur 3-5 M’li sitenin baldosu güzel tavsiye ederim. Aslında zaten pirinç şeker yemesek daha iyi
Kesinlikle. Harika bir şey, çok rahat hem deEvet onlardan. Sorusu olan varsa da cevaplarım. Hem bizim hem dünya için çok sağlıklı bir seçenek.
Abooooooov elveda metro, metrobüs ve tüm toplu taşıma araçlarıİstanbulda suya %20 zam gelmiş heyyoooo
Yasmin mi? Onu ben de seviyorum özellikle tavuk yemeklerinin yanında garnitür olarak yapardım eskiden. Heyt günlerUzun taneli kullaniyorum ben. Seviyorum pirinci.
Onlar ne alakaAbooooooov elveda metro, metrobüs ve tüm toplu taşıma araçları
Yasmin mi? Onu ben de seviyorum özellikle tavuk yemeklerinin yanında garnitür olarak yapardım eskiden. Heyt günler
Onlar ne alaka
Yıkanmayan yikanmiyor bedava da olsa su...Yıkanmayan insan kokar yav :/
İstanbulda suya %20 zam gelmiş heyyoooo
HahaytHükümetten bir amca İstanbullular komşuyla duş yapsın dememiş miydi dsfdhfdgdgdgfd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?