Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim canım cips çekiyor ama bilmiyorum
Bu arada bebek gelince ayar falan çekemezsin. Eksik bitmiyor....

Sana katılmayı çok isterdim gönülden isterdim ve hatta geç bile kaldığımızı düşünüyorum ama tuvalet kağıdına gelen zammı haber yapanlara isyan edip deden baban zamanında tuvalet kağıdı mı vardı bunda haber yapacak birşey yok diyen adamı izledikten sonra iflah olmayacağımızı kabul ettim. O kadar cahilleştirilmişiz ki bununla mücadele edemeyiz

İki gün önce peynir ve margarin almaya gittim sinirlendim almadan çıktım margarinin en kötüsü olmuş 10 lira süzme peynir bile 30 olmuş ya ped ya ped kıcımıza taktığımız şey 30 lira olur mu ya içinde 12 tane var altıüstü ben anlamıyorum ya cidden çok zor bi dönemle sınanıyoruz. Sınayanın Yüce Rabbim olmadığını düşünüyorum daha çok kinleniyorum.

Valla almadım epeydir ama 7,50 galiba Cem Uzan’ın dağıttığı da 18,50 olmuş

Benim canım cips çekiyor ama bilmiyorum
Bu arada bebek gelince ayar falan çekemezsin. Eksik bitmiyor....
Eksikler alınacak mecburen de neyi azaltabilir farklı alternatifler bulabiliriz ona bakacağım. Yoksa eksik bitmiyor daha da çoğalacak bebişle.
Ben de sadece sade olanlardan yiyorum da onu da canım istemiyor. Diğerleri de çok katkılı diye yemeyeyim dedim. Kesin onlara da zam gelmiştir

Bugün mısır aldım 4,50’ye napim mısır patlatırım ben de hem ekonomik hem daha hafif (1 kg tuzla yedi)
Ben de almıştım eşime diyeyim de bir ara yapsın iyice ödem yapıp patlayayım
Neyse ucuzundan gideriz en azından.
Gerçi bir belediye mezar fiyatlarını da 20 bin mi ne yapmış.
Ölmek bile pahalı ırmağının akışına öldüğümde

Bugün mısır aldım 4,50’ye napim mısır patlatırım ben de hem ekonomik hem daha hafif (1 kg tuzla yedi)
Ay o değil de bunu iyi aklıma getirdin sağolasın cidden kendime çubuk kraker dışında tuzlu bir sey arıyordum gram aklıma gelmemişti mısır

Dun 1300 tl geldi biryerden. Ayni gun gitti nereye gitti belli degil. Bir iki bebegime bez bir iki mutfak gidası aldim bitti cidden. Para pul oldu. Aclik siniri 7 bin falan dir en az şuan

Onlar da anlayacaklar sadece henüz canları yanmadı. Onlarin canı yanana kadar biz daha çok eriyeceğiz kabul ettim bunu ama olacak arkadaşlar buna inanın. Pollannacılık değil yaptigim sadece bir yerinden tutunmaya çalışıyoruz umut da etmeyeceksek ayakta durmaya dermanimiz kalmaz akıl sağligimiz kalmaz

En iyisi köye gömülmek ,en son ücret almiyorlardi orada

Ben ped fiyatlarin nerdeyse 50 liraya ciktigini internette gördüm. Yani ne deseniz haklisiniz. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Ben de öyle görmüştüm ama geçen orkid gece aldim market farkı olabilir 18 tl ye aldi. Valla 3 paket aldim. Böyle de kendimi stokcu gibi hissediyorum ama 3 ay anca yeter.

Hele ki şey diyenlere ne demeli? 'senin dolarla ne işin var?'

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…