• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
burdakiler okadar yüzsüz değilmiş heralde sokakda hala körü körüne savunanlar kadar ...belki şuan utanıyolardır biz nasıl savunduk bu adamı diye

Aklima erdogani yalarim diyen dayilar, karim kizim feda olsun, onun olsun diyen comarlar geldi.

Hap etkisinde falan bile bu kadar olmazdi ya🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Tucecim onlara göre hayat toz pembe nasılsa,sorsan ne zaman et yedin diye cevap veremez çünkü yok alamazlar .

Daha dun aksam birine denk geldik ve adam sunu savunuyor: bakin bakin restoranlar nasil da dolu, para o kadar cok ki insanlar artik evinde yemek bile yapmiyorlar.

Sogan alamayan, patates alamayan, halk ekmek kuyrugunda dahi soguk terler doken babam herhalde. Atakoyden ortakoye 80 lira aldi, onunla yag bile alamazken adam kendinden gecmis durumda hala savunuyor.

Biz neler okuduk burada varya söylesem diliniz tutulur.
Seçim zamanları kaynardı buralar.

bir zamanlarda hoca efendilerini korurlardı cumhuriyet düşmanı laiklik düşmanı dedikçe "dünyanın her tarafında bayrağımızı dalgalandırıyor 81 ilin toprağını öpüyo " diye vik vik öterlerdi ne oldu şimdi fetö oldu pis hain oldu reisleri de bi bakmışız tüh kaka olmuş

Aklima erdogani yalarim diyen dayilar, karim kizim feda olsun, onun olsun diyen comarlar geldi.

Hap etkisinde falan bile bu kadar olmazdi ya🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

g.t kılı teyzeden sonra ben hiç birine şaşırmadım ...benim için en aşşalayıcı,utanç verici şey o söz dü

Daha dun aksam birine denk geldik ve adam sunu savunuyor: bakin bakin restoranlar nasil da dolu, para o kadar cok ki insanlar artik evinde yemek bile yapmiyorlar.

Sogan alamayan, patates alamayan, halk ekmek kuyrugunda dahi soguk terler doken babam herhalde. Atakoyden ortakoye 80 lira aldi, onunla yag bile alamazken adam kendinden gecmis durumda hala savunuyor.
Onlar değilmi o meşhur patates soğan kuyruklarına giren dayılar,ne çabuk unuttular o günleri.
Dertleri eski türkiye taş düşsün kafalarına artık.

bir zamanlarda hoca efendilerini korurlardı cumhuriyet düşmanı laiklik düşmanı dedikçe "dünyanın her tarafında bayrağımızı dalgalandırıyor 81 ilin toprağını öpüyo " diye vik vik öterlerdi ne oldu şimdi fetö oldu pis hain oldu reisleri de bi bakmışız tüh kaka olmuş
Gel artık özledik deniyordu..
g.t kılı teyzeden sonra ben hiç birine şaşırmadım ...benim için en aşşalayıcı,utanç verici şey o söz dü
Siz bilmezsiniz belki siyyaset topiğinde bunu öyle demedi diyenler vardı,bizler yanlış duyuyormuşuz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X