Oynatmama az kaldı

bende çalışırken misafiri sevmezdim gelip hizmet beklediklerinde ölürdüm. kalk birlikte yapalım gelen kişilerde eşimin arkadaşları olurdu eşleri otururdu eylül yapılacak bişey var mı diye sorarlarlardı. şuan çalışmıyorum kimsede gelmiyor tee allahım ya

Ben bu aksam bir kriz patlatayim kardesinin yaninda alip cantami kardesime gideyim en iyisi ama kp
Ve gorumce kina yakarlar
sen öncelikle sakin ol ve kardeşi gittikten sonra eşinle güzelce anlıcağı dilden konuş! artık dinlenmek istiyorum bir süre misafir yok pilim bitti de işte :) yolunu bulursun sen.

tmm artık geri çark etme iyi olmuşşşş

Bu isler yasliya gence bakmiyor bazen..onu kirma bunu kirma kendin kirim kirim kiriliyorsun bazen…

Abisi bosuna oyle degilmis demekki…kaldiki ben esinede hak verdim ama gelenlerin anlayissizligi…gelene nasil gelmeyin desin…heleki 6 gun calisiyorsan ve 1 gun izinliysen hangisine yetiseceksin…calisanin halinden calisan anlar harbiden…cok zordur…birde esin cagiriyorsa kardeslerini filan…kendi dusunsun ne yedirecegini bi zahmet…

Esinlede zaten konusarak anlasirsiniz diye dusunuyorum..bu boyle gitmez..ya isi birakacagini filan soyle ya da bu isin boyle yurumeyecegini…yani kabus gibi..en guzel gunlerinizi millet yuzunden harap ediyorsunuz.

Esim iyi niyetli bana yapilan haksizliklari hep affettim ailesi beni universite mezunuyum diye namussuz olmakla sucladi sehir disinda okumus her halti yemistir ben bunlari yuttum esimin babasi ya o ya biz dedi esim beni secti oyle oluncada vazgecmedim
Simdi bu gelip gitmeleri aile olduk iyi geciniyoruz olarak yansittilar esimi dusunmeler ama isin asli oyle degil
Abisi konusunca bir guzel anladi
Nisanda emanet 2 bilezik taktilar nisan bitti eve giderken istediler geri amcasi ceyrek takti su faturasini odeyememisler suyu kesilmis kp benden ceyregi istedi vermedim hala bilezik alacaklar :) baskasi olsa o bileziklerin 10 katini aldirir ben orali bile olmadim

İsi biraktim daha once ufak bir sirkette calisiyordum biraz dinleneyim hemde simdiki calistigim firmaya basvurmustum olumlu gecmisti gel basla diyeceklerini bildigim icin 1 hafta ara verdim o bir hafta burnumdan geldi biz tum taki esya dugun masrafini ortak ve kredi ile yaptik onun ailesi elini cebine atmayinca bende aileme birsey aldirmadim sadece ailem dugun icin taki aldirlar esimin ailesi aldigi takiyida bizim krediden vermis oda bize yansidi odemeler gecikecek diye burnumdan getirdi borclar bitene kadar calismam lazim

sen öncelikle sakin ol ve kardeşi gittikten sonra eşinle güzelce anlıcağı dilden konuş! artık dinlenmek istiyorum bir süre misafir yok pilim bitti de işte :) yolunu bulursun sen.
Aksam gitti kardesiyle daha 17 yasinda benimde o yasta erkek kardesim var git evime gelme desem nasil uzulur bana cok duskun onada kiyamadim guzelce sordum neden her hafta geliyorsun evde sorun mu var olur ya kavga eder delikanli cocuk kotu aliskanlik edinip sokaklarda arkadaslarinda kalmasinda gelsin kalsin sahip cikarim ama oyle birsey yok ablasi yolluyormus abin acmi yengen yemek yapiyormu kontrol et diye bunu bana soyleyecek kadar saf bir cocuk :) yanaklarini mincirdim esim bozuldu tabi denetlenmeye ihtiyacimiz yok ki bende babasinini aradim zaten bugun abisi de konusmus oda beni takdir etti sabrimdan dolayi yuz vermememi rica etti sagolsun kotu niyetli olsaydi daha farkli olurdu sonuclar cok sukur simdi eve gidiyorum bu gece guzel olacak :) :)

Takdir ettim seni.
Cirkeflesmeden sorunu hallettin.
Kalbi kirilmissa kirilmis. Bakiyorum da anlattiklarina, seni daha cok kirmislar.
Abisi de farkinda demek ki herseyin. Cok medenice yaklasmis olaya.
Sen en dogrusunu yaptin.

Takdir ettim seni.
Cirkeflesmeden sorunu hallettin.
Kalbi kirilmissa kirilmis. Bakiyorum da anlattiklarina, seni daha cok kirmislar.
Abisi de farkinda demek ki herseyin. Cok medenice yaklasmis olaya.
Sen en dogrusunu yaptin.
Abisi benim eski patronum cok yuz goz olmadik hatta bana kardesinin esi gibi degil hep calisani gibi davrandi iskolik bir insan ama benim sessizligimi olaylara karsi durusumu takdir ederdi
Asil mesele cok kotu ve igrenc ama ben yine sessiz kaldim muhattap olmadim kimseyle esimle sevgiliydik ayrilalim ben bunu kaldiramam dedigimde o benim icin ailesini sildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…