Son durum ya iyi yaptim kp aramakla yada kotu
Esimin kendinden buyuk 4 abisi var 2. Numarali olan evli anadolu yakasinda oturuyor ayrica esimin patronu benimde eski patronun esimle orda calisirken tanistik arkadasligimiz ilerleyince etik olmaz diye ben isi biraktim
Cok mesafelidir bayramda ararsam acar diger gunler ararsak acmaz eside oyle bayramda bir kere bize geldiler hepsi o
Bugun beni aradi bir abi olarak konusucam seninle kardesimlede konustum babam aradi kardeslerimin gelmesinden rahatsiz olmussun babam uzulmus zaten yasli insan kalp kirma dedi
Peki o zaman ben ne yapayim bende kiriliyorum ozel hayatim kalmadi evimde rahat edemiyorum dedim bunaldim artik boyle devam edecekse ayrilmak istiyorum dedim
Bak benim ailem cahil hala koyde yasiyorlar gibi herkes birlikte oturacak saniyor ben neden anadolu yakasinda oturuyorum saniyorsun hergun avrupa yakasinda is yerine geliyorum sence garip degilmi 4 senelik evliyim bir kere bile kardeslerimi kabul etmedim senin yasadigini bende yasayacaktim telefonlarinizi bile acmiyorum samimiyete gerek yok herkes yasamina baksin cok akraba cok skinti demek bosver sen annen babanla kardeslerinle bile mesafeli ol babami bayramdan bayrama ara yeterli istekleri bitmez fatura odeyemedik yemeklik birsey yok diye para istemeye baslarlar yakinda beni oyle somurduler 260 binliraya ev aldim bankaya borcunu oduyorum karimi arayip beni sikayet ediyorlar artik kimseye guvenim kalmadi sen akilli kizdin nasil bu hale geldin sasirdim onlara benzeme ben esinlede babamlada konustum zirt pirt gelip kalma yok cok ozluyorlarsa cumartesi alirim giderim evlerine herkes gorur cumartesi isinden izin al size iki gunluk tatil ayarlayalim yakin bir yere gidin dinlenin dedi
Gercekten beni anlamasini beklemiyordum abisi resmen cozmus olayi tatil icin tesekkur ettim evimde dinlenmek bana daha iyi gelecektir
Esimde aradi aksam disarida yiyelim yemegi dedi yorulma
Yasli bir babanin kalbini kirdim pismanim ama galiba yapmasaydim ben cok cekecektim