Oynatmama az kaldı

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
nefes alamıyorum artık daraldım pazartesinde cumartesiye kadar çalışıyorum 1 pazar gunu ıznım var onuda temızlık yemek ve dınlenerek gecırmek ıstıyorum artık dısarı cıkıp gezeyım degısıklık olsundan da vazgeçtim. Sorunum şu 3 aydır her pazar misafirimiz var balayından donduk eşimin iş arkadaşı eşiyle geldi bir heves hazırlandım temizligi yemegi diye sonraki hafta başka bir arkadaşı sonraki hafta başkası eşim 8 kardeş birde onlar gelip kalıyor cumartesiden kuzenleri derken her pazar evde asker gibi hizmet ediyorum eşime kırk kere söyledim bir pazar dinleneyim ayaklarımı uzatıp tv izliyim insanlıktan çıkıcam yoruldum diye 'ayıp olur' san başka birşey demiyor bu akşamda küçük kardeşi gelecekmiş pazara kadar bizde kalacakmış annem memlekette kız kardeşim tek kalıyor bende onun yanına giderim sende kardeşinle ne yaparsan yap dedim yine aradı evde yemek yok ne yemek yapsan diyor bana çok sinirlendim ben ne yapayım artık nasıl izah edeyim

sende pazarları kendıne göre plan yap,cık gez..

sen evde olmayınca kımse gelemez..

Onu çağırmadan önce düşünseydin de ve kardeşinin yanına git.. Yada o plan yapıp birilerini davet etmeden sen çık bırak evi de 1 hafta temizlemeyiver bir şey olmaz. Sen yokken gelecek değiller.Eşin de tuhafmış insan karısıyla yalnız kalmak ister ama bu huyu sanırım kalabalık aileden gelmesinden kaynaklanıyor

Bir de yeni evlimisiniz?

Anlaşıyışsızlıkta son nokta...pess...izin var mı yakında? Tek başınıza bir tatil yapsanınız 10-15 gün. Gelen gideni de beyefendi ağırlasın.

Ya da çalışmıyacağım, hem işe hem senin misafirlerine yetişemiyorum de, bakalım ne tepki verecek?

Allahtan yeni evlisiniz ya,hic düşünce yok mu acaba gelenlerde programim var deyin kabul etmeyin Eşiniz de her pazar misafir cagiiyorsa bir pazar da bir bayana temizletsin evi sizde bir dinlenin canim bu nasil is

Hiç bir öneri gelmedi aklıma ama Allah yardımcınız olsun demek istedim. Umarım eşiniz vicdana gelir.

bence bi pazar günü de eşinizin hoşlanmıyacağı birisini birilerini davet edin eşinizede bi kaç işiniz düşüversin bişilerden ödünvermesini gerektiren cinsten belki az cok sizi anlar ...bide evdeki işleri tek basınıza yapmayım misafirler gidince vurdun duymaz olun bi kac gün ortalığı toplamak zorunda bırakın onu bidakine o istemez misafir

Yine bir anlayışsız koca davası! Bu adamlar evlenmeden hiç belli etmiyorlar mı renklerini anlamıyorum ki? Evlendikten sonra balayı dönüşü sorunlar başlıyor

Bu aksam kardesime gidicem dedim hala olmaz ne isin var orda evlendin sen diyor yahu sende evlisin kardeslerinin cumbur cemaat ne isi var diyorum ne olcakki kucuk cocukmus

Kucuk dedigide 17 yasinda

Yine bir anlayışsız koca davası! Bu adamlar evlenmeden hiç belli etmiyorlar mı renklerini anlamıyorum ki? Evlendikten sonra balayı dönüşü sorunlar başlıyor
Evlenmeden once 1 dk yanimdan ayrilmazdi hatta ailesini bile terk etmisti ama simdi kiymete bindiler kardestir candir diyorum ama 8 kardes mubarek

Kiz kardesimi gelmisti bir kere rahatsiz olup gitti valla istifini hic bozmuyorlar daginikliga dayanabilsem guzel bir ders vericem ama ben dayanamiyorum ki esimin elinden hic bir is gelmez alismis hep hazira

İznim yok malesef olsaydi annemle memlekete gidecektim orda findik toplamak bile bana daha guzel geliyor

Allahtan yeni evlisiniz ya,hic düşünce yok mu acaba gelenlerde programim var deyin kabul etmeyin Eşiniz de her pazar misafir cagiiyorsa bir pazar da bir bayana temizletsin evi sizde bir dinlenin canim bu nasil is
Gelenler anlayissiz gram dusunce yok hala is arkadaslari bizi bir aksam yemege cagir diyorlarmis istemiyorum diyorum gelmesinler normalde yeni evlileri cagirirlar millet bize gelmek icin can atiyor yemeginde cayinda degilim ama bu sicak havalarda sortla evde dinlenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…