Oynatmama az kaldı

Tabii kim olsa bozulur.. Onun için de zor.. Gelmeyin diyemez siz de olsanız diyemezdiniz.. Suç gelip onu da sizi de zor durumda bırakanda..

Siz yine de yapıcı olun lütfen.. Onun kalbini kırmadan, ama sıkıntınızı olabildiğince anlatarak devam ettirmeye çalışın süreci..

Sinirlendiğinde ortamdan uzaklaşacak, kırıp dökmeyi tercih etmeyecek kadar size değer veren, medeni, insancıl bir eşe sahipsiniz..

Ve bence hiçbir evlilik üçüncü kişi"ler" yüzünden bozulmayı hak etmiyor..

Zamanla düzelir bakılır çaresine.. Siz ağzınızın tadını bozmayın.. Ben sizi çok iyi anlıyorum. Ama önemli olan eşinizle huzurunuz..

Baktınız ki bu kavga bile gereken mesajı veremedi onlara, siz de pazar günleri eşinizle beraber sabahın köründe çıkıp gece yarısı dönersiniz evinize.. Gelince de açmayın kapıyı. Ya da kalkıp siz onlara gidin onlar size gelmeden..

Ve yine;
Haber beklediğimizi unutmayın lütfen Allah yardımcınız olsun.. Kalben yanınızdayım..

Sabah ola hayrola artik konusurken esim yanimdaydi zaten tek bir saygisiz hakaret edici cumle kurmadim bende istemezdim boyle olsun ama sabrim bitti gece 1 e kadar ustumde pantolonla gece yatiyorum pijamayla sortla yatmayi ozlermi bir insan
Özlemez mi canım ya ,sen başta tavrını koyman lazımdı .

Esime asik olmasam bu kadar katlanmam sanki gozunde perde var bir anda iniyor esim boga burcu tam ev kedisi disari cikarmak mumkun degil iki dk bosluk bulsun uyur uzanir keyif adami beni evlerine kabul etmiyorlar sebebide kv psikolojisi bozuk misafir sevmiyormus gelene kufur ediyormus bayramda el opmeye gittim kapidan kovdular korkuyorum benim sonumda kv gibi olmasin diye

Acik acik soyleyin pazarlari ben dinlenmek istiyorum. Misafir cagrirsan cikar gezmeye giderim diyin. Tepkinizi gosterin cunki kocaniz anlayissiz bir okuz Kusura bakmayin ama oyle!!

Boylelerine iyilik yaramaz ki. Siz senenin 364 gunu hizmet yapin, bir gun yapmasaniz hemen kotu olursunuz. Yapipta kotu olacaginiza en azindan yapmazsaniz kendinizi de yormamis olursunuz.

Oha o ne be öyle. Biri benim odama girecek de çekmecelerimi kesemi falan karıştıracak. Bu sırada akrabaya telefonda naklen yayın yapacak. Tok yatağı dağınıktı yok odası şöyle yemekler böyle diye
Üstüne hapımı falan saklayacak.
büyük konuşmayım ama yollarım saçını başını. Densizlik be....

Üzgünüm ama çok büyük ihtimalle seninki de böyle olacak gibi geldi bana Çünkü kalabalık ailede yaşayanlar kolay kolay 2 kişilik bi hayata alışamazlar sessiz gelir sıkıcı gelir. Ya sürekli gidelim der yada onları çağırır

Yok artık diyorum... Eşiniz ayıp olur diyor ama gelenler 'bu çift yeni evli, ayıp olur mu' diye düşünmüyor. Olmaz bacım olmaz, ayıp falan olmaz. Siz böyle güzel hizmet etmeye devam ettikçe, bir pazar rahatca dinlenemezsiniz. Hem siz yeni evlisiniz hemde çalışan insanlarsınız, kardeşi neden gelip size kalıcak? Bence eşinizi karşınıza alın güzelce konuşun. Biz yeni evliyiz, evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum, dinlenmek istiyorum diyin. Eğer eşiniz, 'bu hafta müsait değiliz, haftaya buyrun' diyemiyorsa siz söyleyin. Biz eşimle en başta anlaştık, birbirimize sorup onay almadan misafir davet etmeyecektik. İnsanlarda alıştılar, ChocolateMilk'e sorayım müsait mi diye söyleyince birşey diyemiyorlar, ayıp falanda olmuyor. Çünkü bu evin kuralı bu. Ben yeni evliyken yatılı misafir istemediğimide söyledim, 'gencim güzelim duygularım var, yan odada senin akrabaların uyurken rahat davranamam, evde misafir var diye duygularımı dizginleyemem, başına işler açarım haberin olsun' dedim.

Misafir almak güzeldir fln ama bu kadar zamanda işin suyunu cıkarmışlar.

Daha cok yeni evlisiniz, evliliğe adapte olmaya calısıyorsunuz, eve gelip kalmak fln nedir Allah aşkına?

Eğer bu işin önünü alamazsanız eşiniz cok başınızı ağrıtır....

Yok artık, şaşkınlıklar içindeyim.... Daha yeni gördüm yazdığınızı. Ben olsam bir daha asla eve sokmam, eşiniz ne diyor bu duruma ya... Terbiyesizliğin daniskası. Sizin aileniz ses çıkarmıyor mu hiç? Çekilir dert değil. Ne özeliniz kalmış ne mahreminiz. Resti çekin eşinize, ne kadar süre böyle devam edecek??

Ben aileme hic anlatmam ama mevlut gunu anneme senin kizini ben daha fazla goruyorum diyince annem bombayi patlatti evinden cikmiyorsunuz ki kizim bana sira gelsin

Acik acik soyleyin pazarlari ben dinlenmek istiyorum. Misafir cagrirsan cikar gezmeye giderim diyin. Tepkinizi gosterin cunki kocaniz anlayissiz bir okuz Kusura bakmayin ama oyle!!
Okuzlugunu kabul ediyor aksam herkes yattiktan sonra sen cok ozelsin ben okuzum diyor donup sirtimi yatiyorum havaya konussun

Son durum ya iyi yaptim kp aramakla yada kotu

Esimin kendinden buyuk 4 abisi var 2. Numarali olan evli anadolu yakasinda oturuyor ayrica esimin patronu benimde eski patronun esimle orda calisirken tanistik arkadasligimiz ilerleyince etik olmaz diye ben isi biraktim
Cok mesafelidir bayramda ararsam acar diger gunler ararsak acmaz eside oyle bayramda bir kere bize geldiler hepsi o

Bugun beni aradi bir abi olarak konusucam seninle kardesimlede konustum babam aradi kardeslerimin gelmesinden rahatsiz olmussun babam uzulmus zaten yasli insan kalp kirma dedi
Peki o zaman ben ne yapayim bende kiriliyorum ozel hayatim kalmadi evimde rahat edemiyorum dedim bunaldim artik boyle devam edecekse ayrilmak istiyorum dedim
Bak benim ailem cahil hala koyde yasiyorlar gibi herkes birlikte oturacak saniyor ben neden anadolu yakasinda oturuyorum saniyorsun hergun avrupa yakasinda is yerine geliyorum sence garip degilmi 4 senelik evliyim bir kere bile kardeslerimi kabul etmedim senin yasadigini bende yasayacaktim telefonlarinizi bile acmiyorum samimiyete gerek yok herkes yasamina baksin cok akraba cok skinti demek bosver sen annen babanla kardeslerinle bile mesafeli ol babami bayramdan bayrama ara yeterli istekleri bitmez fatura odeyemedik yemeklik birsey yok diye para istemeye baslarlar yakinda beni oyle somurduler 260 binliraya ev aldim bankaya borcunu oduyorum karimi arayip beni sikayet ediyorlar artik kimseye guvenim kalmadi sen akilli kizdin nasil bu hale geldin sasirdim onlara benzeme ben esinlede babamlada konustum zirt pirt gelip kalma yok cok ozluyorlarsa cumartesi alirim giderim evlerine herkes gorur cumartesi isinden izin al size iki gunluk tatil ayarlayalim yakin bir yere gidin dinlenin dedi

Gercekten beni anlamasini beklemiyordum abisi resmen cozmus olayi tatil icin tesekkur ettim evimde dinlenmek bana daha iyi gelecektir

Esimde aradi aksam disarida yiyelim yemegi dedi yorulma

Yasli bir babanin kalbini kirdim pismanim ama galiba yapmasaydim ben cok cekecektim

Kimsenin kalbi kırılmasa iyi de, peki ya sizin kırılan kalbiniz? Bence durumu güzel idare etmişsiniz. Eşinde ne güzel dışarda yiyelim demiş. Bence tadını çıkarın. Resmiyet her zaman iyidir

Kimsenin kalbi kırılmasa iyi de, peki ya sizin kırılan kalbiniz? Bence durumu güzel idare etmişsiniz. Eşinde ne güzel dışarda yiyelim demiş. Bence tadını çıkarın. Resmiyet her zaman iyidir
Abisi sagolsun esime guzelce anlatmis kendiside yasamis sonucta aksam ben ona guzel yemekler yaparim birde film guzel bir gece yasatayim anlasin kimse olmayinca nasil seyler yaptigimi

Abisi sagolsun esime guzelce anlatmis kendiside yasamis sonucta aksam ben ona guzel yemekler yaparim birde film guzel bir gece yasatayim anlasin kimse olmayinca nasil seyler yaptigimi

Aynen aynen :) Güzelce giyin süslen püslen :) Yanınızda birileri varken yapamayacağın ne kadar çok şey varsa yap, eşinin başını döndür. Sonra zaten çok misafiri oda istemez

Aynen aynen :) Güzelce giyin süslen püslen :) Yanınızda birileri varken yapamayacağın ne kadar çok şey varsa yap, eşinin başını döndür. Sonra zaten çok misafiri oda istemez
Bende oyle dusundum azcik agzi kulaklarina varsin daha kimseyi istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…