- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Tabii kim olsa bozulur.. Onun için de zor.. Gelmeyin diyemez siz de olsanız diyemezdiniz.. Suç gelip onu da sizi de zor durumda bırakanda..Sa
sabah ola hayrola diyorum dua ediyorum bol bol incittiysem affetsin insallah dogru yapmisimdir vicdanim rahat birakmiyor ki iphone telefonu nerde oldugunu goruyorum ama kavgami ettilerde acmiyor yoksa bana mi kizdi muamma giderken birsey belli etmedi bozulmustu ama o kadar olur kim olsa bozulur
Özlemez mi canım ya ,sen başta tavrını koyman lazımdı .Sabah ola hayrola artik konusurken esim yanimdaydi zaten tek bir saygisiz hakaret edici cumle kurmadim bende istemezdim boyle olsun ama sabrim bitti gece 1 e kadar ustumde pantolonla gece yatiyorum pijamayla sortla yatmayi ozlermi bir insan
Esime asik olmasam bu kadar katlanmam sanki gozunde perde var bir anda iniyor esim boga burcu tam ev kedisi disari cikarmak mumkun degil iki dk bosluk bulsun uyur uzanir keyif adami beni evlerine kabul etmiyorlar sebebide kv psikolojisi bozuk misafir sevmiyormus gelene kufur ediyormus bayramda el opmeye gittim kapidan kovdular korkuyorum benim sonumda kv gibi olmasin diyeTabii kim olsa bozulur.. Onun için de zor.. Gelmeyin diyemez siz de olsanız diyemezdiniz.. Suç gelip onu da sizi de zor durumda bırakanda..
Siz yine de yapıcı olun lütfen.. Onun kalbini kırmadan, ama sıkıntınızı olabildiğince anlatarak devam ettirmeye çalışın süreci..
Sinirlendiğinde ortamdan uzaklaşacak, kırıp dökmeyi tercih etmeyecek kadar size değer veren, medeni, insancıl bir eşe sahipsiniz..
Ve bence hiçbir evlilik üçüncü kişi"ler" yüzünden bozulmayı hak etmiyor..
Zamanla düzelir bakılır çaresine.. Siz ağzınızın tadını bozmayın.. Ben sizi çok iyi anlıyorum. Ama önemli olan eşinizle huzurunuz..
Baktınız ki bu kavga bile gereken mesajı veremedi onlara, siz de pazar günleri eşinizle beraber sabahın köründe çıkıp gece yarısı dönersiniz evinize.. Gelince de açmayın kapıyı. Ya da kalkıp siz onlara gidin onlar size gelmeden..
Ve yine;
Haber beklediğimizi unutmayın lütfenAllah yardımcınız olsun.. Kalben yanınızdayım..
Bu gece giydim sortumu koca yatakta serin yer ariyorum oh be dunya varmisÖzlemez mi canım ya ,sen başta tavrını koyman lazımdı .
Ben cahilligine veriyorum aslinda ama yaptiklari cahilligi gecti art niyetli dusunuyorum mevlut yaptik eski konum illaki gozune carpmistir okumussundur bir insan babasini arayip yaptigim yemekleri yatagimin daginikligini anlatirmi dogum kontrol hapi kullaniyorum onu bile soyledi gozumun icine baka baka babasina benim dedikodumu yapti altinlari satmistik onu bile soyluyor kesesi bos diye dogum kontrol hapimi saklamis babasi torun istiyormus
benimki de böyle mi olacak acaba yaaa??? 11 kardeşler.... şimdi herkes evli,kendi evinde ama yazın 3-4 kardeş çocuklarla baba evinde bi toplaşıolar... yaz boyu evde en az 15 kişi yaşıo..... sıkılmıo musun? ben daralrım evde o kadar insanla diorum.. yoooo ne güzel işte kalabalık aile dioben de mi böyle olcam acaba
nefes alamıyorum artık daraldım pazartesinde cumartesiye kadar çalışıyorum 1 pazar gunu ıznım var onuda temızlık yemek ve dınlenerek gecırmek ıstıyorum artık dısarı cıkıp gezeyım degısıklık olsundan da vazgeçtim. Sorunum şu 3 aydır her pazar misafirimiz var balayından donduk eşimin iş arkadaşı eşiyle geldi bir heves hazırlandım temizligi yemegi diye sonraki hafta başka bir arkadaşı sonraki hafta başkası eşim 8 kardeş birde onlar gelip kalıyor cumartesiden kuzenleri derken her pazar evde asker gibi hizmet ediyorum eşime kırk kere söyledim bir pazar dinleneyim ayaklarımı uzatıp tv izliyim insanlıktan çıkıcam yoruldum diye 'ayıp olur' san başka birşey demiyor bu akşamda küçük kardeşi gelecekmiş pazara kadar bizde kalacakmış annem memlekette kız kardeşim tek kalıyor bende onun yanına giderim sende kardeşinle ne yaparsan yap dedim yine aradı evde yemek yok ne yemek yapsan diyor bana çok sinirlendim ben ne yapayım artık nasıl izah edeyim
nefes alamıyorum artık daraldım pazartesinde cumartesiye kadar çalışıyorum 1 pazar gunu ıznım var onuda temızlık yemek ve dınlenerek gecırmek ıstıyorum artık dısarı cıkıp gezeyım degısıklık olsundan da vazgeçtim. Sorunum şu 3 aydır her pazar misafirimiz var balayından donduk eşimin iş arkadaşı eşiyle geldi bir heves hazırlandım temizligi yemegi diye sonraki hafta başka bir arkadaşı sonraki hafta başkası eşim 8 kardeş birde onlar gelip kalıyor cumartesiden kuzenleri derken her pazar evde asker gibi hizmet ediyorum eşime kırk kere söyledim bir pazar dinleneyim ayaklarımı uzatıp tv izliyim insanlıktan çıkıcam yoruldum diye 'ayıp olur' san başka birşey demiyor bu akşamda küçük kardeşi gelecekmiş pazara kadar bizde kalacakmış annem memlekette kız kardeşim tek kalıyor bende onun yanına giderim sende kardeşinle ne yaparsan yap dedim yine aradı evde yemek yok ne yemek yapsan diyor bana çok sinirlendim ben ne yapayım artık nasıl izah edeyim
Ben cahilligine veriyorum aslinda ama yaptiklari cahilligi gecti art niyetli dusunuyorum mevlut yaptik eski konum illaki gozune carpmistir okumussundur bir insan babasini arayip yaptigim yemekleri yatagimin daginikligini anlatirmi dogum kontrol hapi kullaniyorum onu bile soyledi gozumun icine baka baka babasina benim dedikodumu yapti altinlari satmistik onu bile soyluyor kesesi bos diye dogum kontrol hapimi saklamis babasi torun istiyormus
Ben aileme hic anlatmam ama mevlut gunu anneme senin kizini ben daha fazla goruyorum diyince annem bombayi patlatti evinden cikmiyorsunuz ki kizim bana sira gelsinYok artık, şaşkınlıklar içindeyim.... Daha yeni gördüm yazdığınızı. Ben olsam bir daha asla eve sokmam, eşiniz ne diyor bu duruma ya... Terbiyesizliğin daniskası. Sizin aileniz ses çıkarmıyor mu hiç? Çekilir dert değil. Ne özeliniz kalmış ne mahreminiz. Resti çekin eşinize, ne kadar süre böyle devam edecek??
Okuzlugunu kabul ediyor aksam herkes yattiktan sonra sen cok ozelsin ben okuzum diyor donup sirtimi yatiyorum havaya konussunAcik acik soyleyin pazarlari ben dinlenmek istiyorum. Misafir cagrirsan cikar gezmeye giderim diyin. Tepkinizi gosterin cunki kocaniz anlayissiz bir okuz Kusura bakmayin ama oyle!!
Abisi sagolsun esime guzelce anlatmis kendiside yasamis sonucta aksam ben ona guzel yemekler yaparim birde film guzel bir gece yasatayim anlasin kimse olmayinca nasil seyler yaptigimiKimsenin kalbi kırılmasa iyi de, peki ya sizin kırılan kalbiniz? Bence durumu güzel idare etmişsiniz. Eşinde ne güzel dışarda yiyelim demiş. Bence tadını çıkarın. Resmiyet her zaman iyidir
Abisi sagolsun esime guzelce anlatmis kendiside yasamis sonucta aksam ben ona guzel yemekler yaparim birde film guzel bir gece yasatayim anlasin kimse olmayinca nasil seyler yaptigimi
Bende oyle dusundum azcik agzi kulaklarina varsin daha kimseyi istemezAynen aynen :) Güzelce giyin süslen püslen :) Yanınızda birileri varken yapamayacağın ne kadar çok şey varsa yap, eşinin başını döndür. Sonra zaten çok misafiri oda istemez
Ge
Gelirler canim gittigim yerden elli kere arar burnumdan getirir
Evlenmeden once 1 dk yanimdan ayrilmazdi hatta ailesini bile terk etmisti ama simdi kiymete bindiler kardestir candir diyorum ama 8 kardes mubarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?