oynatmaya az kaldı Anneler yardım

AHahaha anne kiz pek tatlisiniz demek ki ayakkabi vurmaya baslayinca degistirir insallah. Allah omurler versin

ah bir gorseniz
milletin cocugu nasil mutlu ayakkabi aliniyor diye bizimki kendini yerlere atiyor eski ayakkabisini alip ters duz giymeye calisiyor
Ben bi kez mağazaya götürdüm oğlumu, sanırsam hah 22 ay civarıydı.
Gitti en alakasız ayakksbıları begendi, kendş ayakkabıları güzelmiş öyle dedi. Dedim kış geliyor, bunlarla üşürsün. İkna edip giydirememiştim. Ortalığı birbirine katmıştj. Ben de en sonunda tek kolumda bebe diğer elimde bu adidaslarla kasaya gitmiştim. Hala ağlıyordu istemiyorum diye. Ama ayakları büyüyüpde diğer ayakkabı olmayınca durumu kabullendi. Ogün bugündür de aynı ayakkabı
Haben bu sana küçük geliyo ama taktiğini bezde de kullandım. Yıkama bez kullanıyoduk biz. Artık bana daral bastı, bigün yine çişi taştı. Dedim ki bu bezler sana küçük, napalım anne diye sordu. Dedim don giyelim. Çişi kakayı wc ye yapalım. Ogün bugündür wc deyiz. Hala da anlatıyor. Bana bezler küçük geldi artık tuvalete yapıyorum diye
Bizde de bez konusunda öyle bi manyaklığı vardı. Yok dondurmalı olan bezi takacakmış.
Haa bi de bazen yuvaya pijamayla gidiyor, kıyameti koparıyor, gücüm yetmiyor öyle bırakıyorum yıvaya. Sonra da yuvaya anlatıyormuş, bu benim pijamam annem değiştirmedi diye
Daha neler görcez yarebbim

doğduğundan beri uyurken tırnak kesiyorum. bi tek onun taktiğini verebilirim:) kolay gelsin size tam bir kül yutmaz sanırım oğlunuz

Benimki de giydirtmiyor giydiği bedenin bir büyüğünü alıyorum yahut evde olan bir tişörtünü yanıma alıp ölçüp ondan biraz büyüğünü alıyorum

bizimkide tirnak kestirmiyordu sadece benim tirnagimi kestigim tirnak makasi var su pedilurdede kullanilan makas gibi olan benimkinin aynisjndan aldim onla sorunsuz kestiriyo

Benimki de giydirtmiyor giydiği bedenin bir büyüğünü alıyorum yahut evde olan bir tişörtünü yanıma alıp ölçüp ondan biraz büyüğünü alıyorum
en buyuk sorunum ayakkabi suan kiyafeti buyuk alir katlar giydidirim bir sekilde ama ayakkabiyi denetmedigi gibi kendi ayakkabisi disinda baska ayakkabiyida giymiyor

korkma iyi bir annesin kitabında okumuştum. Çocuklar tanıdık gelen eşya,oyuncak, kıyafetlere bir dönem bağımlı oluyormuş. vazgeçmiyormuş ama geçici bir süre için diyordu.

en buyuk sorunum ayakkabi suan kiyafeti buyuk alir katlar giydidirim bir sekilde ama ayakkabiyi denetmedigi gibi kendi ayakkabisi disinda baska ayakkabiyida giymiyor
Ayakkabıyı ben bağırış çığrış mağazada denedik babet tarzı ayakkabı alacaktım hep spor hep spor yok giymicekmiş bir çığrınmak öyle yapıp böyle yapıp giydirdim 26 aylık bizimki de giyinmek soyunmak çok zor biizm için

ah bir gorseniz
milletin cocugu nasil mutlu ayakkabi aliniyor diye bizimki kendini yerlere atiyor eski ayakkabisini alip ters duz giymeye calisiyor
Eski ayakkabilarini o uyurken ortadan kaldirsaniz, yeni ayakkabiyi da degistirme fisiyle denemeden alsaniz, ortada eski ayakkabi olmayinca belki aglaya aglaya da olsa yeniyi giymek zorunda kalabilir.
Bilemedim ya. Huysuz cocuk da cok zor. Isiniz zor gercekten. Huysuzluk olunca bunlarin sendromu da bitmez ki.
Oglum cok sakin, dunyayla barisik bir cocuktu bebekken. Hic beni zorlamamisti. Dogru durust agladigini bile hatirlamiyorum. Cocuklukta ve bebeklikte yasamadigim problemleri simdi ergenlikte yasiyorum. Sizi ergenlikte dusunemiyorum bile. Kolay gelsin.

doğduğundan beri uyurken tırnak kesiyorum. bi tek onun taktiğini verebilirim:) kolay gelsin size tam bir kül yutmaz sanırım oğlunuz
İşte yine aynı öneri
Benim oğlum doğdugundan beri temiz ilk 14 ay uyumamanın uyutmamanın kitabını yazmış bi canlı. 30 dakka mememde takılı hizada uyurdu, o pozisyonda da tırnak kesmeyi deneme şansım dahi yoktu. Yatağında yatıyorsa odasına üsr örtmeye girmeyi bırakın, alt kattaki wc nin sifonunı dahi çekmezdik.
Bize az travma yaşatmadı.
Aha bakın şuan uyudu, kocaman oldu, o günler geride kaldı ama hala odasından cıkamadım.
Bi akşam girip bakayım dedim, bi anda oturdu uykusunda ağlamaya başladı. İnanın önce uyandırmam gerekti krizi durdurmak için, sonra da sabaha kadar döt kadar yatakta ikibüklüm yatmıştım.
Donsa da sabah düşünürüz konuyu diyorum.
Millet gece çişe çocuk kaldırıyomuş iki üç defa.
Ben yataga 2 alez 5 çarsaf alarak konuya hazırlanmıştım bez bırakma döneminde
Çok şükür gerek olmadı ama

allahim bazen sabrim tukeniyor cidden
bugun elinden tuttum sinirli sinirli magazadan ciktim sana artik bir tek oyuncak bile almayacagim istedigin hic bir seyi almayacagim dedim siritarak suratima bakip anne anne bop (top) diyor bide yalakalik ogrenmis yani

Ben 3 açık ayakkabı aldım üçünü de denetemedik bile. Aynen kardese giyileceklere kaldıruldı.

düsündum bunu aslinda ama bizimki bazen uykusundan uyanip ayakkabim ayakkabim diye agliyo bence artik ayakkabisinin basina geleceklerin farkinda kabus yaşıyo cocuk resmen psikolojisinode bozmak istemiyorum bir ayakkabi icin ama kış geliyor artik

Ben en son işte 22 aylıkken bi mağazaya oğlumla gttim. Çoğunluk ben dikiyprum. Ben diktiysem herseyi giyiyor çok şükür.

Internetten aliyorum ben. Oglum 2 yasinda 3-4 yas aliyorum. Benimki ne giydirirsem giyer, sadece rahat etmedigi kiyafetleri cikartmak ister. Mesela kalinsa, bogazi darsa falan

bak aklıma ne geldi canım:)

sen şimdi bi oyuncak bebek alsan. ayakkabiyi giydirebilecek kadar ayaklari olsa. sonra sen bi çift ayakkabıyı alıp sanki senin küçüklük ayakkabinmis da sen saklamissin gibi ona versen. anlatsan böyle masal gibi. sen de artık küçük ayakkabılarını bu bebek için sakla annecim. bunları ben senin saklamistim çok küçükken falan diye.

arasında bağ kurduğu için birakmak istemiyodur. oyuncak bebeğe giydirip istediğin her yere sevdigin ayakkabılari götürebilirsin dersin.

bı sure idare eder belki ha ne dersin bag kurduğu şeyden kopmamak için ne kadar ugrasiyo baksana kiyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…