Oynatmaya Az Kaldı (Kv Evi)

Aynen öyle ama neden bilmiyorum büyük bir gerginlik var şu anda.
Takılacak bir durum değil ki abartıyorsn bence... Yatırım yapıyorum aynı zamanda anneni rahata erdiriyorum ve ayrıca ilerde bir gün evladıma kalır bundan iyisi mı var de.

Onların derdi anne babasının parasın da onların hakkı var, onlar da yardım edecek sizin eviniz olacak. Takmayın hukuki her türlü güvencenizi sağlayın.

Anne babası sadece 10.000 tl civarı bilezik verecek peşinat için. Kalan peşinatı ablam ödeyecek. Biz eve 350.000 ödeyeceğiz.

Peşinatın 10.000 liralık kısmını kv bilezik verecek. Kalan kısmına ablam destek oluyor. Aylık ödemelere ise kesinlikle kimseden 1 kuruş alınmayacak.

Peşinatın 10.000 liralık kısmını kv bilezik verecek. Kalan kısmına ablam destek oluyor. Aylık ödemelere ise kesinlikle kimseden 1 kuruş alınmayacak.
Ben çok garanticiyimdir.Tapuda bedelli intifa hakkı kurulması gerek hukuki güvence için. Kullanım bedeli olduğu belli olur, sonra tüyle topakla uğraşmak zorunda kalırsanız dava kazandırabilir size.

İlk kez duyuyorum
Sizin ölünceye kadar otursunlar düşüncenizin hukuki dili. Hem mülk sahibini hem intifa hakkı sahibini korur. Ev için verilen 10.000-TL nin oturum, kullanım için verildiği belli olur. İntifa biraz karışık bulunduğunuz şehirde bir avukata danışın ille yapmak zorunda değilsiniz, bilgi alın kafanızda şekillenir ne yapacağınız.

Çok teşekkür ederim öneriniz için. Bir iyilik yapalım dedik ama dertsiz başımıza dert alıyoruz sanırım.

Kendi ev ve araba kredisi öderken kayınvalide bunalımdan çıksın diye krediye on yıl borçlanan,hemde ablasının desteğiyle,bu günleride gördük yarabbiŞahsen kardeşlerimin kayınvalidelerinin bunalımlarına çare aramadığım için kendimden utanıyorum.
Yılın gelini odülünü hakettin.İşiniz ne canım,aylık kazancınız nedir çok özel olmazsa...

Eşim de aileme karşı çok iyidir. Annesinden çok eşimin hatrı var benim ailemde. Meslek belirtmeyeyim ama şöyle söyleyebilirim bizim ev ve araba borcumuz bitene kadar yaklaşık 3 yıl çok zorlanacağız.

Anne babası sadece 10.000 tl civarı bilezik verecek peşinat için. Kalan peşinatı ablam ödeyecek. Biz eve 350.000 ödeyeceğiz.
350yi verebileceksin ama peşinatı denkleştiremiyorsun,bir cami önüne mendil sermediğin kalmış,ablanda senin gibi yüce gönüllü anlaşılan.Enişten ne diyor bu işe,baldızın kaynanasının bunalımından banane demiyor mu?Allahım numunelik aileyi de tanıdım,sana şükürler olsun

Eşim de aileme karşı çok iyidir. Annesinden çok eşimin hatrı var benim ailemde. Meslek belirtmeyeyim ama şöyle söyleyebilirim bizim ev ve araba borcumuz bitene kadar yaklaşık 3 yıl çok zorlanacağız.
O zaman bu borçta ekleninceKim için,kaynana...Yılın iyi gelin oskarına adaylığını mı koyacaksınHele KKdan kesin alırsın.Malum buralarda gözler böyle geline alışık değil.Ama kk nabzını iyi tutmuşsun,bamteli konusu seçmişsin her zamanki gibi

Ben kaynanasıyla oturan bir gelin daha konu açtı zannettim. Neyse değilmiş.

Size inandırıcı gelmemiş olabilir ama konu da ben de gerçeğim. Evet 350 bini 10 yılda ödeyeceğiz ve evet peşinatımız için abkam yardım edecek.

Size inandırıcı gelmemiş olabilir ama konu da ben de gerçeğim. Evet 350 bini 10 yılda ödeyeceğiz ve evet peşinatımız için abkam yardım edecek.
Evet,hemde hiç inandırıcı bulmadım,dİğer yorum yazacaklara konun hayırlı mübarek olsun.Herşeyi tolere etmişsin de,eltinin tepkilerine takılmışsın ya,hikayen işte burada zayıfladı.Biraz daha gayret et,kompozisyon becerin genişler.

kıskanmışlar sizi...sende o evde biz oturmayacağız kira da almayacağız annenizin mutluluğu için borçlanıyoruz deseydin.

Davranış makul değil

Maddi olarak sıkışınca neden onlara ev aldık borçlandık diye pişman olup bunalabilirsiniz

Evlerini kiraya verip başka yere kiraya çıksınlar

Siz de yatırım için ev alacaksanız da bütçeyi sarsmayan daha uygun ev alın

Çok haklısınız. Şimdiden pişman oldum bile ama artık çok geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…