• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oynatmaya Az Kaldı!

felicitaaa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
13
3
16
Tam bir sene evvel başka bir kadın için beni bırakıp giden eski sevgilim ki bir zamanlar onu sevdiğim için bile utanıyorum kendimden, bir haftadır bana mesaj üstüne mesaj atıyor. Telefonlarını engelledim, ama iş çıkışlarımda kapılarda bekliyor. "İstemiyorum seni sen o uğruna beni bıraktığın kadına git. Defol hayatımdan bir senedir aklın neredeydi şerefsiz herif." diye bas bas bağırmaya başladım dün gece sokağın ortasında. Gözü dönmüş gibiydi beni arabaya bindirmeye çalıştı. Zor kurtuldum elinden. Arkamdan "Sen benimsin benden başkasının olamazsın. " diye bağırıp durdu hayvan herif. :KK43: Bütün bu eziyeti çekmiyormuş gibi davranmaya çalışıyorum ama olmuyor. Günlük hayatımda sokağa ekmek almaya çıkarken bile korkmaya başladım.

Şikayet edeceğimi de söyledim. İstediğin yere et korkmuyorum bu ülkede vekil tanıdığı olup da hapis yatan gördün mü sen diyor bana :( Ama ben şikayet edeceğim. Allah'tan başka yardım edecek kimsem yokmuş gibi hissediyorum. :(

Şikayet edeceğimi de söyledim. İstediğin yere et korkmuyorum bu ülkede vekil tanıdığı olup da hapis yatan gördün mü sen diyor bana :KK43: Ama ben şikayet edeceğim. Allah'tan başka yardım edecek kimsem yokmuş gibi hissediyorum. :KK43:
Dinleme sen onu
Gerekirse ailen ile paylaş bu durumu
Sonrada git şikayetçi ol
Seni sindirmesine izin verme

Şikayet Et öncelikle ..ailenden sakın çekinme ..haberleri izliyor musun bilmiyorum ama rezalet ! Sen de konu olmak istemiyorsan tedbirini al ..

Bu arada havlayan köpek isirmaz, sen içini ferah tut ..

Back
X