- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Arkadaslar mrb bnm ocakta 4 yasina girecek bir oglum var nasil anlatayim bilmiyorum o yuzden biraz karisik yazabilirim benim oglum cok hareketli ve ben artik cigrimdan ciktim ona vurmamak icin kapi duvar yumrukluyorum sıkmaktan dis kalmadi sabah kalkar aciktm der kahvaltisini yapar biraz oyun oynar yarim saat sonra aciktim der kapinjn onunune cikariz geliriz aciktim der birseyler yer aradan 1 saat gecer gecmez anne aciktim der dolabin kapagini acar dolaba cikip oyle bakar oglum sunu yermisin yok bunu yermisin yok domates dogra der dograrim bir parca alir daha yemiyorm der gecerim uzanirim 10 dk sonra anne aciktim der elma soydurur bir dilim yer yuzune bakmaz esyalara zarar verir kucagima gelmeye calisir bacaklariyla bacaklarimi kitler oglum kucagima geleceksen duzgun aliyim derim biraktrmaya calisirim aglar ya tam anlatamiyorum iste hic hayrdan anlamaz kendimi sikmaktan artik kemiklerim agriyo ne yapcam ben dayanamiyorum psikolojimi bozdu bu cocuk benm gozumun icine baka baka yapacagini yapar kizacagimi bildiginden saniyesinde anne bir daha yapmam der gecenlerde kafama kitapla vurdu kitap hala elinde ben arkami donmeden anne bir daha yapmam gun icinde soyledikleri bir daha yapmam aciktim..