Oysa çok hoşlanmıştım :(

Svdlav

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
26
28
3
Herkese merhaba arkadaşlar biraz içimi dökeceğim. 25 yaşındayım yaklaşık bir hafta önce sosyal medyada bir çocukla karşılaştım ve sanki yıllardır tanışıyormuş gibi konuşmaya başladık sohbeti muhabbeti öyle güzeldi ki. 3 gün önce yüz yüze görüşelim dedik orda da gayet güzel sohbet ettik, beni arabasıyla eve kadar bıraktı. Ama o görüşmeden sonra attığı mesajlar azaldı çok seyrek yazmaya başladı. Soğukluk yoktu ama seyrek yazıyordu. Bugün instagrama bir baktım aynı gün içinde 3 tane kızı eklemiş ve hepsi yaşadığımız şehirde yaşıyor. Bu kadar tesadüf olabilir mi dedim sordum. Onlar beni ekledi ben de tanıyor olabilir miyim diye bakmak için geri ekledim dedi inanmadım. Çünkü beni de aynı şekilde ekledi sonuçta. Konuyu karakterimiz uyuşmadı uzatmayalıma getirdi, ben de bitirdim ama düşünmeden edemiyorum etkilenmiştim bir kere. Böylesinden olmaz çapkın bu diyorum ama umarım ben fazla abartmamışımdır.

Bunlarin nedeni kizlar . Kizlar hep evlenelim diye bakiyor. Onlar da bir havaya giriyorlar. En iyisi hic arama sorma . Ilgini de belli etme bir daha.
Kendisi ben ciddi şeyler istiyorum artık hayatımda diye geldi bana bir de kafayı yemiş bu erkekler cidden

Arabayı binmen başlamadan herşeyi bitirmiş
Hanımlar beyenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum ama yazdığım cümlede bir düşünün bakalim altında çok anlamlı cümleler yatıyor heleki iki günlük adamın arabasına binip eve bırakması nedir böyle ucuz erkekler aaa arabama bindi bundan kiz arkadaş olmaz gözüyle bakiyorlar böyle ucuz insanların arabasına binipte kendinizi küçük düşürmeyin o sizin pesinizde koşsun

Kadınların en büyük hatasıdır bence hoşlandığını belli etmek.. Evet insan olarak duyguyu olduğu gibi göstermek güzel ancak erkekler yaradılış itibariyle bunu egosunun tatmin olmasına dolayısıyla doyuma çabuk ulaşmalarına neden oluyor.. Evet kaçan kovalanır bu genelde böyle olur. Siz kaçın onlar değil!

Biz kadınlar böylelerine kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirdikçe onlar da olmayan tipleriyle Tom Cruise edasıyla dolaşacaklar ortada .

Hanımlar beyenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum ama yazdığım cümlede bir düşünün bakalim altında çok anlamlı cümleler yatıyor heleki iki günlük adamın arabasına binip eve bırakması nedir böyle ucuz erkekler aaa arabama bindi bundan kiz arkadaş olmaz gözüyle bakiyorlar böyle ucuz insanların arabasına binipte kendinizi küçük düşürmeyin o sizin pesinizde koşsun
Arabada ne gibi bir olay yaşadınız daha önce bilmiyorum ama abartmayın hangi devirde yaşıyoruz

O sizden sizin ondan hoşlandığınız kadar hoşlanmamış.
Sonra da zamanınızı almamak için klasik bir bahane ile ilişkinizi kesmiş.
Ama iyi yönden zamanınızı almamış.
Israr etmeyin.
Incelmis kopmuş diye bakın.

Hakkınızda çok daha iyisi olsun..

Arabada ne gibi bir olay yaşadınız daha önce bilmiyorum ama abartmayın hangi devirde yaşıyoruz
Arabaya binmende bir sey yok ama o beyinsiz oldugu icin bahse girerim soyle dusunuyor:

Bu kiz herkesin arabasina biniyor .

Bu kiz herkesten hoslaniyor.

Son derece ilkel kafa yapisi ve bu tip erkeklerden nefret ediyorum. O yuzden basta kacmak ise yariyor. Surundureceksin.

Son düzenleme:
Arabaya binmende bir sey yok ama o beyinsiz oldugu icin bahse girerim soyle dusunuyor:

Son derece ilkel kafa yapisi ve bu tip erkeklerden nefret ediyorum. O yuzden basta kacmak ise yariyor. Surundureceksin.
Eklediği kızlardan biri psikologmuş. Onu ona havale ediyorum 😂

Yazdığın cümlenin altında hiç anlamlı cümleler yatmıyorki . Hiç bişi yatmıyor .

E ne güzel işte bu kafa yapısına sahip birini elemiş olursunuz böylece. Böyle gerzek adamları süründürüp ne yapacaksınız ki?

Back
X