Oysa çok hoşlanmıştım :(

Hanımlar beyenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum ama yazdığım cümlede bir düşünün bakalim altında çok anlamlı cümleler yatıyor heleki iki günlük adamın arabasına binip eve bırakması nedir böyle ucuz erkekler aaa arabama bindi bundan kiz arkadaş olmaz gözüyle bakiyorlar böyle ucuz insanların arabasına binipte kendinizi küçük düşürmeyin o sizin pesinizde koşsun
Öneriniz üzerine bi sn düşündüm ama yok 40 yıl da düşünülse anlamlı şeyler çıkmıyor malesef. Çok kıt bir düşünce

Hanımlar beyenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum ama yazdığım cümlede bir düşünün bakalim altında çok anlamlı cümleler yatıyor heleki iki günlük adamın arabasına binip eve bırakması nedir böyle ucuz erkekler aaa arabama bindi bundan kiz arkadaş olmaz gözüyle bakiyorlar böyle ucuz insanların arabasına binipte kendinizi küçük düşürmeyin o sizin pesinizde koşsun

Adam ucuzsa niye peşimizde koşturuyoruz? Allah aşkına biraz mantık, biraz medeniyet.

Ben de dun birine ilgimi belli ettim. Kendini Ingiltere krali sandi ama ben bu numaralari yer miyim yemem.:KK70:

Ozume dondum bugun. Bundan sonra gelse de artik farketmez.:KK50:
Cidden böyle bir gerçek var ya anında 180 derece değişiveriyorlar. Biz de saf kendimiz gibi sanıyoruz herkesi

Ciddi ciddi eklediği kişileri mi sordunuz?
Valla adam erkenden görmüş en azından ne geliyor ve karakterimiz uyuşmuyor diyerek bitirmekle en iyisini yapmış.
Kimleri eklediği görünüyor instagramda. Açık açık psikolog yazmış kız nesi tuhaf bunun. Okuma yazmamız var okuyoruz gözümüz var görüyoruz sormaya gerek mi var?

Yazdığın cümlenin altında hiç anlamlı cümleler yatmıyorki . Hiç bişi yatmıyor .
Anlatamıyorum heralde yada siz anlamak istemiyorsun öyle erkeklerin düşüncesinden bahsediyorum yanlış anlamayın bu kız benim arabama bindi demek ki herkesin arabasına biniyor diye düşünmüştür yanlış birşey söylemedim yanlış anlattiysam kusura bakmayın

Kimleri eklediği görünüyor instagramda. Açık açık psikolog yazmış kız nesi tuhaf bunun. Okuma yazmamız var okuyoruz gözümüz var görüyoruz sormaya gerek mi var?

Adama diyor, aranızda hiç bir şey yokken diyor, eklediği kişilerin hesabını mı sordunuz diyor, adam diyor, haklı diyor, kaçmakta diyor...

Ben de dun birine ilgimi belli ettim. Kendini Ingiltere krali sandi ama ben bu numaralari yer miyim yemem.:KK70:

Ozume dondum bugun. Bundan sonra gelse de artik farketmez.:KK50:
Konuya kaynak olacağım ama aklıma çıktığım biri geldi 😅 Biri vardı buluşmak için ölüp bitiyordu, güç bela buluştum güzel geçti neyse daha sonraki görüşmede öpüşmesi nasıl diye merak ettim diye “beni öpebilirsin” sinyali yolladım. Aynı gece bana mesaj attı “Biz şimdi öpüştük diye soğudum, ben psikolojik olarak sorunluyum kadınları elde edene kadar bütün hevesim, normalde bir şey yazmadan kaçardım ama sen çok iyi birisin o yüzden haber veriyorum” yazmıştı 😂

Anlatamıyorum heralde yada siz anlamak istemiyorsun öyle erkeklerin düşüncesinden bahsediyorum yanlış anlamayın bu kız benim arabama bindi demek ki herkesin arabasına biniyor diye düşünmüştür yanlış birşey söylemedim yanlış anlattiysam kusura bakmayın
Mantığa bak. O zaman evleneceğimiz kişi de şöyle mi düşünecek: bu kız benimle evleniyorsa herkesle evlenir

Psikolog kısmını yorum yazdıktan sonra gördüm. Daha flört bile ettiğiniz belli olmayan birine “sen bunu bunu mu ekledin?” diye sormanız anormal geldi zira adam da normal olanı yapıp görüşmeyi bitirmiş.

Arabaya binmende bir sey yok ama o beyinsiz oldugu icin bahse girerim soyle dusunuyor:

Bu kiz herkesin arabasina biniyor .

Bu kiz herkesten hoslaniyor.

Son derece ilkel kafa yapisi ve bu tip erkeklerden nefret ediyorum. O yuzden basta kacmak ise yariyor. Surundureceksin.
Bende aynen bunu anlatmaya çalışyorum

Konuya kaynak olacağım ama aklıma çıktığım biri geldi 😅 Biri vardı buluşmak için ölüp bitiyordu, güç bela buluştum güzel geçti neyse daha sonraki görüşmede öpüşmesi nasıl diye merak ettim diye “beni öpebilirsin” sinyali yolladım. Aynı gece bana mesaj attı “Biz şimdi öpüştük diye soğudum, ben psikolojik olarak sorunluyum kadınları elde edene kadar bütün hevesim, normalde bir şey yazmadan kaçardım ama sen çok iyi birisin o yüzden haber veriyorum” yazmıştı 😂
Zahmet etmeseydin haspam deseydin. :KK70:

Ben boyle kacma kovalamacali isleri sevmiyorum. Kimseyi ne kovalarim ne de kacarim ama kim ne yapiyor farkediyorum. Sonra da is isten gecmis oluyor.

Mantığa bak. O zaman evleneceğimiz kişi de şöyle mi düşünecek: bu kız benimle evleniyorsa herkesle evlenir
O konuyla bu konu aynı degil bence daha uzatmayalım iş başka yere doğru gidiyor

Yok sadece ben değil hiçbirimizmi anlamadık , önce arabaya binerek kaybetmişsin dediğin için hiç öyle bir anlam çıkaramadık , ikinci mesajındada sanki arabaya binen kız ucuz kız imasında bulunmuşsun .
Neyse bu arada erkek ne düşünürse düşünsün kız istediği adamın arabasına binsin , Allah’ta korusun tabi kötü şeylerden .

Psikolog kısmını yorum yazdıktan sonra gördüm. Daha flört bile ettiğiniz belli olmayan birine “sen bunu bunu mu ekledin?” diye sormanız anormal geldi zira adam da normal olanı yapıp görüşmeyi bitirmiş.
Sen daha önce uzun bi ilişki yaşadın mı ne zaman bitti gibi şeyler sordu bana o bunları sorabiliyorsa ben de ekledin mi diye sorarım

bizim hoşlandıklarımız bizden hoşlanmazlar bizden hoşlanandan da biz hoşlanmayız. neden oyle olur anlamıyorum. sizinki de klasik bir hikaye.fazla takılmayın, arayıp sorup da totosunu kaldırmayın boş yere.

Sosyal medyadan adam cikmaz bence. Sukredin sapik falan cikmamis. Bosveein daha gencsiniz kimler kimler cikar karsiniza. Aman bu devirde erkekler bir sey.saniyor kendini. Ne bileyim yanlis zaman diyorum.

Back
X