Herkese merhaba arkadaşlar biraz içimi dökeceğim. 25 yaşındayım yaklaşık bir hafta önce sosyal medyada bir çocukla karşılaştım ve sanki yıllardır tanışıyormuş gibi konuşmaya başladık sohbeti muhabbeti öyle güzeldi ki. 3 gün önce yüz yüze görüşelim dedik orda da gayet güzel sohbet ettik, beni arabasıyla eve kadar bıraktı. Ama o görüşmeden sonra attığı mesajlar azaldı çok seyrek yazmaya başladı. Soğukluk yoktu ama seyrek yazıyordu. Bugün instagrama bir baktım aynı gün içinde 3 tane kızı eklemiş ve hepsi yaşadığımız şehirde yaşıyor. Bu kadar tesadüf olabilir mi dedim sordum. Onlar beni ekledi ben de tanıyor olabilir miyim diye bakmak için geri ekledim dedi inanmadım. Çünkü beni de aynı şekilde ekledi sonuçta. Konuyu karakterimiz uyuşmadı uzatmayalıma getirdi, ben de bitirdim ama düşünmeden edemiyorum etkilenmiştim bir kere. Böylesinden olmaz çapkın bu diyorum ama umarım ben fazla abartmamışımdır.
Her şeyde vardır bir hayır boş ver kendi kaybetmiş. 3 hafta önce bende farklı bir platformda tanıştığım bir beyefendi ile buluştum. Buluşmaya kadar her şey gayet çok iyiydi , boşanmış benim oğlumla yaşıt bir kızı var , iyi bir işi mevcut , ilgili bir baba , buluşmaya çok özenli gelmiş , fotoğraflarda olduğundan çok daha yakışıklı üstelik. Buluşmada gayet keyifli ve iyi geçti , eve bıraktı.. Aha dedim little galiba hiç hesapta yokken aşkı bulacaksın
Beni eve bıraktıktan yarım saat sonra whatsapp dan yazdı , ben de evdeyim ne yapıyorsunuz bakalım :) diye
Parka geldik , çocuk oynuyor dedim. Bu arada çocukla da ilgileniyorum sürekli telefonum elimde değil yani...
Başkalarına yazma ! diye mesaj geldi... Telefona bön bön baktım... Ve tepem attı açıkçası..
Kişi kendinden bilir işi , beni sakın kendinle ve başkaları ile karıştırma diye bir mesaj yazdım...
Tamam tamam özür dilerim sadece sinirlenince çok tatlı oluyorsun , takıldım yazdı...
2 saate yakın ara ara mesajlarla konuştuk...
Sonra ben de ona takıldım...Ve şu mesajı gönderdim
Bu arada çay içtikten sonra adımı unutmamış olmana sevindim 
( Kendisi daha evvel sosyal medyadan da insanlarla tanıştığını ve buluştuğunu ama genelde o içilen çay ya da kahveden sonra o insanların isimlerini bile hatırlamadığını söylemişti )
Bu bana bir saydırmaya başladı anlatamam sana : sen çok bencilsin , benim sana anlattığım bir şeyi bana karşı kullanıyorsun , ben öyle biri miyim sence , buzdolabı gibisin zaten , çok soğuksun öylesin böylesin vs vs vs :)
Şaka olduğunu düşünerek söylediğim aslında iyi bir şeydi dedim , üstelik öyle olduğunu düşünsem seninle zaten buluşmazdım , abartma istersen yazdım :)
Yine bir sürü saydırdı , whatsappdan engelledi , instagramdan sildi :)
Dün sabah 6 da intagramdan mesaj atmış ve silmiş ama bir an gördüm ben mobili açınca
Ben de . işareti gönderim ve sildim.
Hemen mesaj geldi nasılsın diye sormuştum ama sonra saçmaladığımı fark ederek sildim kusura bakma yazmış.
Ben de sildiğin her mesaj iz bırakıyor sana tavsiyem ya silme ya mesaj gönderme yazdım.
Akşam yine yazmış bugün benim doğum günüm ve yapayalnızım diye

Nice uzun ve yalnız senelerin olsun arkadaşım yazdım -
biliyorum kötüyüm :)
Sanırım bir daha yazmaz yazarsa ben her yerden engellerim zaten , gerçek yüzünü çabuk gördüğüme sevindim.
Erkeklerin geneli manyak olmuş takılma.