hemen kendını koyverme doktorlar nıce seylere supheyle bakıyorlar ınsallah hersey bı yanılgı olur guzel haberler alırsın canım bende anneyım, kızın kac yasında sen kac yasındasın cok uzuldugum ıcın soruyorum allahım sıfa versın
geçmiş olsun canım ama çoğumuzda kist var hemen kötüye yorma
mesela benim iki göğsümde de var
Insallah temiz cikar,kalbinizi ferah tutun,dualarim sizinle...ama olurda olumsuz ciksada karamsizliga kapilmayin,biliyorum söylemesi kolay ama esinizi cocugunuzu düsünün hayata daha bi dört elle tutunun...inanin bu hastaligi yenmenin en iyi ilaci...benim annem 2011 de kanser oldugunu ögrendi ilk önce yikildi bizde tabii ama sonra bi baktik sanki hic takmiyor gibi davraniyor bizde ses etmedik...allah ömrümü nekadar yazmissa artik dedi simdi oturup hergün aglasam ne olcak durdura bilcemmi dedi...sastik kaldik...ameliyat oldu,kemo terapi gördü,yaninda olmaya destek olmaya calistik ama kendisi yendi...takmadi hayatini normal hatta daha önceden daha dolu yasadi... Ilk önce bi sonucu bekleyin...insallah iyi bi sonuc cikar positiv düsünün...Allah yardimciniz olsun...
canım hiç üzülme,Allah büyük,kadınların büyük bölümünün göğsünde basit kistler var..seninkisinin basit kist olmadığını düşünecek olsak bile her tümör kansere dönüşmüyor bu 1...
kanserli hücre olsa bile bunun evreleri var..göğüs kanserinde 3.evreye bile gelinmiş olsa şans %80'lerde..yani bu çok büyük bir ümit...
liseden bir arkadaşım daha 26 yaşındayken 2 göğsü birden alındı..kemo gördü vs..saçı döküldü vs..vs...bu dediğim olalı 8 yıl oluyor.o süreç geçti ve arkadaşım şu an çok sağlıklı.bayramda bile görüştük..sçları eskisinden çok daha sağlıklıydı..göğüslerinede ameliyat esnasında silikon yerleştirmişler..dışardan görsen yada biri anlatsa inanmasssın o derece yanii...
benim anneminde geçen yıl göğsü alındı...şu an gayet sağlam..annemin lezyondu daha ama annem bu riski alamam.bu saatten sonra gğsü ne yapayım alın gitsin dedi..aldırdı..şükür bişeyde çıkmadı..arada takılıyorz bile..boşa gitti memiş diye...
demem şu ki...göğüs kanseri o kadar korkulacak bir tür değil..kaldıki sizinki kesinleşmiş bir şey bile değil..sakın yıpratma kendini...eminim bir şey çıkmayacak..dualarımız seninle...ama çok şükür tedavisi olan bişey...rabbim büyükelbet yardım edecektir...
okuyanların bilgilenmesi açısından şunu soracağımm..birşeyden şüphe ederekmi gitttin..batma ,ağrı,acı veya kitle gbi bişey mi hissettin..
yoksa rutin bir muayenedemi farkedildi?
bende meraktan gidip kontrol oldum annemin ameliyat sonrası..süt bezesi vardı sağ göğsümde..bu bezenin olmadığı bayan yok demişti prof.banada..
öncelikle teşekkür ederim uzun uzadıya yazmışsın destek olmak için...ben meme ucundan gelen kanlı akıntıyı fark edince gittim doktora...
Güçlü duracaksın ve atlatacaksın, Rabbim evladına bağışlasın seni
Kanser teşhisi bana da kondu, şok geçirdim ilk an
Ama sonra tedaviye başladım, ameliyat oldum
Zaman geçti yaşam şeklimde değişiklikler yaptım.
Şimdi kontrol gidiyorum 3 ayda bir, şükür her şey yolunda gidiyor, artık tıp eskisi gibi değil. Kendini bırakma ve moralini yüksek tut. Yoksa savaşamazsın. Üstelik meme kanseri artık tedavi oranı çok yüksek olan türlerden. Ve illa kansersin diye bir şey yok, şüphe üzerine yeme kendini. Bir şey olmayacak Allah'ın izni ile ben inanıyorum, sende inan.
size de geçmiş olsun olsun...atlatmışsınız ne güzel...evet şüphe ama kötü çıkma olasılığı yüksek olduğundan içim içimi yiyor...huzursuzum...teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?