oysa daha çok gencim...

ağrı,batma,çökme,şekil bozukluğu yok...ancak biri 3,5 diğeri 6,5 mm lik lezyonlarım varmış..çıktı us da...

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Moralinin yüksek tutmaya çalış. Benim de göğsümden 3 tümör alındı 5 sene önce, patolojiden temiz çıktı neyse ki.Hatta biri 2.5 cm'ydi. Şimdi her sene kontrole gidiyorum, MR çekiliyor. Umuyorum senin de tertemiz çıkar sonuçların, derin bir oh çekersin inşallah. Ameliyat için de korkma, sabah ameliyat oldum gece evime döndüm. Bir iki hafta duş alırken falan kolumu kaldırırken canım acıdı azıcık. Acil şifalar diliyorum

Üzülme bende 1 ay hastanede yattım Kanser araştrması oldu
Biyopsi verdim parmaklarımı iğne ile delio değişik bi cam a. Buladılar
15 gün bekledim kansermiyim diye çok ağladım çok yıprattım kendimi. O zaman 19 yaşındaydım şimdi 23 yaşındayım
Evliyim çocuk için tedavi görüyorum.. Sıkma canını

Canım,çok geçmiş olsun..ama hemen karamsarlığa kapılma olurmu?Allah tez vakitte şifanı verir merak etme.

Allah sizi evladınıza bağışlasın. inşallah sonuç temiz çıkar. Güzel şeyler düşünün, Allah yardımcınız olsun.

seamcim çok geçmiş olsun, lütfen moralinin bozma, hemen en kötü ihtimali düşünme, inşallah temiz çıkacak,dualarım seninle.. ama en kötü ihtimal gerçekleşmiş bile olsa, yani kanser teşhisi kesinleşse bile kendini bırakma, çocuğun için güçlü olmak zorundasın.. kanser artık o kadar sık görünen bir hastalık oldu ki maalesef, ama bununla birlikte artık tedavisi de var.. ama en önemlisi moral, sen moralini yüksek tut, kanser bile olsan yeneceğine eminim,buna sen de inan canım.. bırakma kendini çok öpüyorum canım..

Allah acil şifalar versin.. bu durumu bilirim geçen ıl 8 ayım hastanelerde umutsuzca geçti.. çok şükür atlattım ama tabiki riskim haala diğer insanların iki katı.. üzme kendini Allahın dediği olur.. İnşallah iyi sonuçlar yazacaksın buraya..

inşallah temiz gelir sonuçlarınız.sizin için dua edeceğim.

Allah kalıcı şifalar versin size.
Sizi kızınıza bağışlasın.
İnşallah korktuğunuz gibi değildir.

yaşıtmışız canım
bence tertemiz çıkacak
içini ferah tut

canım herşeyin tedavisi var artık inşallah sağlığına bian önce kavuşursun
erken teşhis hayat kurtarır

çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah canım.
tıp öyle ilerledeki, canını sıkma inşaallah, inşaallah bunlarda gelir geçer inşaallah.......

Doktor şüpheleniyomuş hemen kötü düşünme inş hiç bişeyiniz yoktur, içini ferah tut der eskiler öyle yapın

Canım,çok geçmiş olsun..ama hemen karamsarlığa kapılma olurmu?Allah tez vakitte şifanı verir merak etme.

Allah sizi evladınıza bağışlasın. inşallah sonuç temiz çıkar. Güzel şeyler düşünün, Allah yardımcınız olsun.

Allah acilf şifalar versin..

dualarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim sizlere...

sessiz bir çığlık attım...okuyup yazdınız,yaşanmışlıklarınızla yüreğime bir nebze su serptiniz...eksik olmayın...

Allah.m yanında olsun seni ve aileni sıkıntılardan uzak tutsun canım. Lütfen içini ferah tut. İnşallah hiçbişey çıkmaz

mahzencim çok saol...1 ay öncesine kadaar tek derdim nasıl zayıflarım,tatilde nerelere gider,ne yaparım,nasıl gezerimdi...şimdi biliyorsun,10 aydır ekmeği,şekeri hayatımdan çıkarmışken sağlıklı besleniyor ve sağlıklı yaşadığımı zannediyorken bu şüphe beni allak bullak etti...oysa 10 gün önce tatilde grip olan eşim ve kızıma benim bünye ne kadar sağlam,8 senedir grip,nezle,vs olmuyorum diye hava atıyordum...pehhhh...başıma geleceklerden habersizmişim...kanser evet maalesef hastane ortamına girince farkkettim ki kaçış yok,her ailenin bir ferdinde mevcut ne yazık ki...canımı sıkan biraz da belirsizlik...

Son düzenleme:
COK GECMIS OLSUN ... gecen sene tam bu zamanlardı dugunume 1 ay falan kalmıstı ıste , manısada yasıor we orada calısıordum aılem ıse bursada... annemden gelen bı telefonla alt ustum ılk basta sabah uyandıgında elıne gelen bırseyler warmıs ırkıldım sonradan amann hemen neden kotuye yorayım kı dedım, kendım anestezıstım bu arada. atladılar geldıler hemen bıypsı yapıldı 1 haftada cıkacak olan sonuclarr korun tası gıbı uzadı da uzadı tabı ıcım ıcımmı yıyıp bıtıor hergun sıstemden sonuc kontrolu yapıorum bu arada dugun geldı cattı we bıttı benım hemen ıse baslamam gerkeıordu cunku bı yedegım yoktu henuz 2 gunluk ewlıydım kı o gun cok hızlı bı sekılde ılerleyıp gıden ılletın bıtanecık annemın gogsune dadandıgını ogrendım yıkıldım konusamadım dakıkalrca dıemedımde kımseye sankı goguslerım sancımaya basladı sankı bendım o sankı annem dııldı.. ıste basladı bı surec tekrar bı apar topar gelındı derken asıl en kotu andı o , onu kendı ellerımle uyutmak zorundaydım o lanet olası amelıyat boyunca basında bekleek zorundaydım defalrca olumden dondurdugum ınsanlar gozumun onundeydı hep ona bısı olursa ben nasıl mudahele edebılırım korkusu war yaa anlatılmaz dısarda bekleyen seker hasta bır babayada 10 dk da bır rapor werme zorunlulugum wardı aynı zamanda .. neyse geldı gectı bu donem kemoya basladık bursada bu arada saclarımızıda kısacık kestırdık hanııı alısalım dıe . kontrole geldıklerı bır sabah uyandıgımda benım bonelerımden takmıstı gel gel dedı boneyı sıyırdıgında tutamdaım kendımı halıyle, esım gece oturmus saatlerce onu tras etmıs yawas yaws once cok sınırlendım sonradan cok kasındıgını kendısının ıstedıgını soleınce gulumsedım derkeen bursaya tasınma kararı aldık anıden cunku tedawısı burda dewam edıcektı we bız yanında olmak zorundaydık kemo bıttıı ışın bıttı derken bu surectee hep gulen bır kadın wardı yanımızda.. ama hergun kahrolan bı ewlat, sırf bız uzulmeyelım dıe bır kerede gık demedı 1 yıl boyunca yanlıs ınsandasın dıe dalga gecıp durdu bu ılletle (kım bılır ıcınde ne fırtınalar wardı) sımdımı ? onlar karı koca gezıp eglenıorlar rbbıme sukurler olsun kı geldı we gectı kerametı koskoca omurde 1 yıldı , ben mı hala tedawı goruorum yazını okudugumdan berı aglayarak yazıorum toparlanamıorum sonucu aldıgım gunu amelıyatı kemosunu ısınını aklıma geldıkce cıldırası oluorum demem o kı tıp ılerledı gonlunu ferah tutarsan yenemeycegın hıc bır sey yok ama ben sana bır ewladın agzından yazdım kı bunu hayatında hıc olmadıgın kadar guclu olman ıcın guclu ol kıı ewladın bunu en az sancılarla atlatsın ıcerınde kalıcı hasarlar bırakmasın kııı o daha cok kucukmus bunun acısını yasamasın bılsın elbettee zamanı geldıgınde bılmek onunda hakkıı annesının neyle mucadele ettıgını bılmelı ama bu mucadelede gucunu de gorsun kı hayattaa dık durmayı ogrensın bı yandan daa.. cocugun ıcın sende dık dur emı rabbım sana acıl sıfalar wersınn dıelrım kıı yoktur dılerım kı bı an once defolup gıder bedenınden dualarım senın we ewladınla ....

teşekkür ederim,size de geçmiş olsun...gözyaşlarım dinmişken anneciğinizin yaşadıklarına ağlıyorum şimdi de... oooof of annem kanser şüphesi taşıdığımı bilmiyor...olası bir drumda nasıl söyleriz bilmiyorum...ooof çok kötü oldum yine yaaaa...kanser...kimseye bulaşmasın bu illet...hele ki bir kadına... bir anneye...

amaaa olmaz kıı been bızım suan da ne kadar mutlu oldugumuza hayatımıza kaldıgımız yerden dewam ettıgımıze ıkna edebılmek ıcın yazdım tum bunları aglarsanız benı daha cok uzersınız haa benım yasım sızın ewladınız kadar kucuk dııl elbettee ama bır annenın ewladı olarak benıde uzmek ıstemıorsanız lutfe daha fazla uzulmeyın oolur mu bu arada tesekkur ederım gecmıs olsun dıleklerınız ıcın hadı toparlanın o mınnakın sıze ıhtıacıı warrr !!

Ben doktor oldum geldim konunuza.Birde ben bakayım size:)
Burdan gayet sağlıklı gözüküyorsunuz.Sanırım tahlilleriniz temiz çıkacak.Muayene bulguları iyi.İnş herşey düzgün çıkar.İş sadece bukadarla kalır.Kötü çıksa bile üzülmeyin lütfen.İyi örnekler okadar çokki

kocaman bir tebessüme sebep oldunuz teşekkürler...işte bu yüzden burayı seviyorum...

Gülün tabiki:)Tahlil sonuçları temiz çıkarsa burda kocaman bir parti düzenliyeceğiz.Ne zaman belli olacak sonuçlar?

ne iyi yapmışsın da içni dökecek bi topik açmışsın yazdıklarını ve sana destek için yazılan yaşanmış hikayeleri okurken gözyaşlarımı tutamadım yıllar önce annemin din dersi öğretmeni bi arkadaşı meme ameliyatı olduğunda annem ziyarete giderken yolda ağlamış içeri girdiğinde arkadaşı ağladığını farketmiş ve anneme demiş ki ''allah herkese sayılı nefes vermiştir o bitene kadar yaşayacağız benim ne kadar yaşayacağım hastalığımla ilgili değil'' biliyor musun tam 24 yıl oldu sağlıklı neşeli mutlu 70 yaşında bi kadın üstelik 6 aylık evli kızında da meme kanseri çıktı ameliyat oldu daha sonra bebeği de oldu durup dururken küçük kızı lösemi oldu ama o hayatını kaybetti bu kadar evlat acısı bile o bünyeye hiçbişey yapamadı ne metastaz ne nüksetme oldu demek daha alacak nefesi varmış
ilk günler şok yaşıyor insan normaldir ağlayacak hıçkıracak içindeki bütün kötü duyguları boşaltacaksın ki sonra dimdik mücadelene başlayacak ve bitirecaksin tabi ki bunu kötümser senaryo için söylüyorum herşey temiz çıkarsa bugünler hayat tecrübesi olarak kalır hatırında umudumuz öyle olması
umarım yazdıklarımda canını sıkacak bişey yoktur artık burada da takipçinim seni çooook öpüyorum

Çok geçmiş olsun , bu yazdığım kelimelerde kalmasın , dilerim gerçekten hemen geçip gitsin .

4 yıl kadar önce benden de kanser şüphesi ile biyopsi aldılar , şükür ki temiz çıktı . Kanamaların devam ederse bu şekilde kansere dönüşebilecek durumun devam ediyor dedi doktorlar , 3 yıl kanamalarım dinmedi ve biyopsiler hep temiz çıktı , son bir yıldır tüm yaralarım iyileşti , kanama yok , en ufak bir şikayet yok , doktorum da hayretler içinde ama durumun bu .

O dönemler hayatı kendime zindan etmiştim , daha kanser olabilir dediklerinde sanki kanser olmuşum gibi o zaman henüz bir kaç aylık olan oğluma veda mektubu bile yazmıştım .

Şimdi her sene kolonoskopiye giriyorum ve yine biyopsi alınıyor .

İçinizi her anlamda ferah tutun .Önce bir şey olmadığını düşünün , tahlillerin temiz çıkacağını . Ve dilerim ki öyle çıkar .

Sonuçlar olumsuz çıkarsa bile bir dolu başarı hikayesi olduğunu unutmayın ama bunu düşünmeye bile gerek yok şimdi.

Biyopsim temiz çıktı arkadaşlar diyeceğiniz mesajınızı bekliyor olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…