avatarımdaki resımde rahme yeni yerleşmiş bir embriyo gözüküyor mucize gibi değilmii....
rabbim evladının kokusunu duymak için sana açılan ellerii geri çevirme yarabbim sen yoktan varedensın
sana ya rabbii ya raabii ya rabbii dıyınce duyarmıssın bizi ,hepımızın gonulden yakarıslarını duy yarabbım
hepımız senden razıyız bu derdımızıden razıyız dermanınıda ıhsan eyle yarabbıım..
doğadaki bütün canlıların yasadığı hazda bızlerı mahrum etme yarabbı,
zamanı varsa da dayanma gücü ver su gibi aksın geçsin aylar gunler..
aminnn..
aminnn aminnn
nasıl güzel bir dua
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadıklarını.kendimden bişiler buldum okurken ve gözlerim doldu.acım çok yeni çünkü.dokunsan ağlıyorum zaten.ben 5 yıllık evliyim.evlendiğimde herkes bana korunma bebek yap dedi ben dinlemedim tatile gidicem dedim gezicem dedim.büyük büyük konuştum hep.her zaman istedğim her şey olmuştu çünkü.endometriosis hastası olduğumu öğrendim.2 kere açık kocaman ameliyat geçirdim.2 gün önce 3.tüp bebek tedavisi hüsranla sona erdi.çok emindim olacağından.bu sefer hep pozitiftim.aklıma getirmedim bile kötüsünü ama bebeklerim sevmedi beni.2taneydi.sonuç pozitif yazıyodu ama değer çok düşüktü.6.9 du.doktorum yine olmadı dedi.2gün sonra kan verdim yeniden ve değer düştü.çevremdeki insanların aptalca konuşmalarına bilgiç bilgiç akıl vermelerine mi üzüleyim??hiç zorluk çekmeden kendiliğinden hamile kalan arkadaşlarımın yanımda hep çocuktan bahsetmelerine mi üzüleyim??boşver evlatlık alırsın hiç olmazsa diyen gerizekalılara mı üzüleyim?ailem torun sevme yaşında olduğu için çektğim vicdan azabına mı?şimdiden bebekler için emzik alıp bana prenses gibi davranan gözü yaşlı eşime mi üzüleyim?yeni yılda kucağımın boş kalmasına MI?transfer sırasında ve tedavi sırasında çektğim acılara mı yanayım?hangisine üzüleyim sizce???HANGİSİNE KAHROLAYIM???
Yaşananlar ne kadar benzer ama inşallah sonu güzel olur bu sıkıntılarımızın endometriosiz hastası olduğunu görünce mucizemi yazmak istedim daha önce de yazmıştım zaten ama ben de hep bir umut aradım kendim gibi olan arkadaşlarımı hamile görüne umut doldum
29 yaşındayım şimdi hamileyim Allaha şükür ama yaşadıklarımı yaşamam lazımmış onu anlıyorum şimdi
20 yaşında açık ameliyat oldum 3tane kocaman endo kistim alındı dr daha o zaman ileride çocuk sahibi olurken zorlanacaksın varsa aday evlen ve çocuk yap dedi
25 yaşında evlendim fakat bende çalışıyordum ve düzenimizi oturtmamız lazımdı düğün borçları araba alalım derken 1.5 yıl geçti ilacı bıraktım hemen olacak ya sonra tekrar kistim çıktı önce ameliyat etmek istemediler bir tane olmuşsun diye rahim filmi çekildi tüpler açık ama eşimin sperm sayısı az ve hareketlilik düşük..ilaçlar kullanmaya başladı bu arada eşim sürekli görevde seyirde ve biz kendimiz bile deneyemiyoruz
sonra laparasopi oldum aynı anda histeroskopi oldum bağarsaklara kadar yayılmış kistim zor ve uzun süren bir ameliyatla temizlendi ardından bekleme süresi ama yok yok
klomenle peş peşe 2 aşılama yapıldı negatif tabiki
sonra özel bir merkezde tüp bebek yaptırdık o da negatif yumurtalarım kalitesiz ve sağlıksız olduğu içinmiş..sonra kendim incir kürü ,bal çörekotu tarçın polen kürü yaptım ve raporum çıktı devlette aşılama yaptıracağım zaman yumurtalarımın sayısı arttı ama nagtif sonra bir aşılama daha yine negatif..yani 4 aşılama 1 tüp bebek ben zaten yıkılmıştım 2.ye başlamaktan korkuyordum alışmamıştım çünkü negatif sonuçlara..işe başladım tekrar yardım almaya başladım homeopati ile tanıştım ve ilaçlarını kullanmaya başladım 2011 ocağa kadar zaman verdim kendime devlette 2 tüp bebek hakkım vardı ve onları kullanacaktım artık..ama ekim ayında öylesine diye kullandığım pressed sayesinde midir bilinmez hamile kaldım..(tabi önce Allahın izniyle pressed bir vesile sadece)inanamadım ta ki kalp atışlarını duyana kadar allahıma bin şükür şimdi hep benim yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlarıma dua ediyorum çünkü günlerce gecelerce ağladım insanın elinde değil ki engel olsa..
rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
arkadaslar bana önerebileceğiniz kişisel gelişim kitabı varmı
cok ıyı gelıo gaz verıo ınsana:)
yada umıtsızlığe dustuğunzde nasıl rahatlatıosunuz kendınızı..
ben aslında 2. denememde yardım alsam dıorum
daha rahat olayım stressız olayım dıye yardım alan varmı bu surecte
varsa tecrubelerınızı bızle paylaşırsanız sevınırım
merhaba ben homeopati ile kendimi rahatlatma imkanı buldum
kitap olarak da düşünce gücüyle tedavi ve zero limiti tavsiye ederim
doktorum vermişti bu kitapları
Canlarım günaydın. Nurcancım uzun zamandır görüşemedik nasılsın?? Ben tedavimin sonuna geldim neredeyse kızlar. bu akşam çatlatma iğnemi vuracağım cuma günüde yumoşlarım toplanacak kısmet olursa. Her gece dua ediyorum bu sefer olsun bu sefer tutsun diye. Bu kadar strese bu kadar olumsuzluğa rağmen bu sefer inanıyorum bebeğim yeni yılda bana gelicek. Aşağı yukarı hepimiz hikayesi birbirine benziyor. Bazılarımız daha ağır sınavlardan geçiyor maalesef. Nurcancım inanıyorumki bu sefer bebişin ömrünün sonuna kadar seninle olucak. Kendini sakın yaşadıklarını düşünüp strese sokma. :Karnındaki bebişinide üzme lütfen. İstanbula döneyim sonuçlarımı alayım en yakında zamanda görüşelim canım.
hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu vermek nasip olur bize çok mutlu oluruz bide..