- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
keske önce bi açıklasaydın hemen ayrılmasaydın tepkisine göre davranırdın
sadece bi msj mı attı peki hiç itiraz etmemiş
Evet cok sacma olmamismi hem suclu hem guclu derler ya.... hem yasini gizliyosun hemde sanki o sucluymus gibi ayriliyosun... cocuk tepkisinde hakli... aslinda sen sanirim soyle birsey yaomakk istemizsi . Ayrilirsam ask acisi cekerse yasimida soyledigimde beni her kosulda kabul eder. Neyse hayirlisi diyelim artik
beni birakman gerekmezdi demis de sen birakmasan o seni birakacakmis gibi konuşmuş.
yasi sorun etmiyor gibi konuşmuş ama belli sorun ediyor o yuzden usteleyememis.
sen bu itirafi yapana kadar araniz nasildi peki? ve mesajda tam olarak ne soyledin
Önceki konunu okudum. Telefonla görüşüyormuşsunuz, yüz yüze tanışmamışsınız bile (ben yanlış anlamadıysam)... Nasıl bu kadar sevebildin? Başka konulardaki cevaplarını da okudum. Sanki evlenmeyi biraz takııntı haline getirmişsin. Acaba evlenmeyi bu kadar çok istediğin için çok sevdiğini sanıyor olabilir misin? Öncee kafanda bunları bir ölç biç. Ondan sonra hala 'evet ben çok seviyorum' diyorsan ara konuş. Ama dediğim gibi bir insan sadece telefonda konuştuğu birini nasıl bu kadar sever bilmiyorum....
Ama burada kimse sana ayrıl demedi ki yasını açıkla dedi. Once açıklamak daha iyi olurdu. Ayrılık niye yani neden ayrıldınız ki bundan dolayı üzülmüş gurur yapmis terk edilme psikolojisine girmiş olabilir. Yani bana bir erkek bunu yapsa once mesela yalanını saklasa açıklamadan bitti dese sonra yalanını söylese ben adam beni istemiyormuş derim. Bozulurum cok
Utandim acikliyamadigim icin ayrildim ama sonradan itiraf ettim. Simdi o sirf onunla ayrildim diyemi istemiyo yoksa yas meselesimi oni cozemedim
Vur demisler sen oldurmussun.Once soyleyip ayrilma lafini hic etmeyecektin. Giden kendi kaybeder. O da muhtemelen bu yuzden ustune dusmuyor.
Acik konuşayım ben. Tanımıyorum erkek arkadasınızı sonuçta. Nasıl biri karakteri vs bilmiyorum. Ama bildigim birsey var biri bana bunu yapsa ben cok kotu bozulur yalanı unutur beni terketmesine takardim.
Ama siz nasıl ayrıldınız yani kesin bir dille gözünün icine baka baka yada vurgulayarak bitti mı dediniz? Hic sormadı mı o an niye diye ? Nedenini ne diye söylediniz?
Banada unutmak düser galiba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?