- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Bir kac gun bekle ustune dusme. Bir haftayi gecerse unutmaya baslarsin.
Daha onceki konunz hatirliyorum , biz sana yasini soyle dedik..
ayril.demedikki neden ayrildin , ve üstune hemen yasini soyledinki..
gayet normal bir sekilde, yasini soyleseydin ... oda bjnu ya anlayisla karsilardi yada karsilamazdi...
Sen isleri biraz karistirmissin....
ara ve sor neden ,sessiz kaldigini...
Sen bu kadar seviyorsan nasıl ayrılalım dedin.
O kadar sevsen demezdin bence
İnsan savaşır sevdiği için varsa bir yanlışı düzeltmek için çaba gösterir
Insan benim gibi salak olunca ayriliyo iste(
Senin gibi salak olunca... Ben de bu yakıştırmayı kendime çok yapıyorum ama sende okuyunca içim acıdı. Kısmettir her şey, ufak tefek hataların olsa da belki de sebep olmuştur, hayırlısı böyledir. Hem şundan eminim ki kaderinde varsa o, ne olursa olsun, döner dolaşır seni bulur. Ayrılıp başkalarıyla olup sonra birbirine dönen çiftler var; eşlerinden boşandıktan sonra ilk aşkıyla evlenenler var. Bunları şundan söylüyorum, kısmette varsa ne yapsa kurtulamaz senden; kısmetinde yoksa ne yapsan olamazsın onla.
Sagol cevabin icin.. Bi an kendime salak dedim diye kizcan sandim :)) .. Kadere kismete inancim sonsuz.. Bekleyecegim artik.. Hayatta ne unutulmuyoki. Bunuda unuturuz elbet..
Biz birbirimize uygun degiliz ayrilmak istiyorum. Dedim. Oda once sen bilirsin sonrada surekli yuzyuze gorusmeyi erteledigim icin cocuk oyuncagina cevirdin artik beni sagol dedi ve bittisonradan itiraf ettim ama ne fayda
hic yuzyuze görüşmediniz mi sahiden ?
Aslında kızmak istedim öyle başladım, sonra bunu sende yapıyorsun ayıp değil mi dedim. :))) Bir de tepkini bilemedim. Dua edeceğim kendimle birlikte senin için de. :)
Yok sadece utandigim icin yasimi aciklayamadigim icin ayrildim.. Ama hep icimde kalacak diye itiraf ettim sonradan. Ama tam olarak ne icin donmedi bana ayrildigim icinmi yoksa buyuk oldugum icinmi onu cozemedim
büyük oldugun için olma ıhtımalı yuksek canm cunku hıc uzatmamıs konuyu ayrılık işine mı gelmiş ne:S
Yani endiselerimde hakliymisim. Yasi sorun etti... Keske bi kere yuzyuze gorusseydik. Simdi o sansimida kaybettim. Ama olmayacak bi isti zaten. Dah fazla kendimi kaptirmada. Bitmesi en iyisi oldu galiba. Kismetah ah ne ara 28 oldumki zaten offf
hemen ehmen yasıtız canım genelde benım de kısmetlerım kucuk oluyor benden yas gıdıyor:) benım eskı erkek arkadasımda benden kucuktu basta bılıyordu o ama arada bana yas ımaları yapıyordu... buyuk konusmayayım ama kendımden kucuk biriyle beraber olmayı bir daha istemıyorum...dun bır konuda bır uye secımler cok onemlıdır ıdye yazmıstı cok dogru basımıza gelenlerın %50 sı kotu secımlerımızden
Dedimya o kadar utandimki ona yasimi soyliyecegime ayrilirim daha iyi dedim..kac ay gecmis yenimi aklina geldi itiraf etmek demezmiydi sonucta resmen kandirdim onu( sonrada itiraf ettim.. Yani ben karistirdim
Haklisin.. Ama ne yapim cocuk ruhluyum.. Olgun insanlar ilgimi cekmiyo.. Ama bi daha kendimden kucuk biriyle bende konusmam. Bayan icin zor oluyo ya.. Bu saatten sonra biraz mantikta gözetmek lazim galiba..
aslibda normalde bir erkrk sus pus yerinde oturdumu , araka felan derim...
ama sen hic yuz yuze gorusmedigin icin... sana ara diyorua
Hata mumkunse birkez yuz yuze konus . Eger bunu yapmasan herzaman icinde kalacak....
Belkide hic sana gore biri degil gordukten sonra fikrin bile degisir.....
bir de basta sorun etmem vs dıyolar ama sonra bal gıbı de edıyolarben basta olmaz vs dıyodum ne yaptı ne ettı kandırdı benı sonra kendısı bııtırdı bahanelerle[/
Aynen canim bide 4 yas az degil.. Erkekler sicak bakmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?