OYSAKi COK SEVMISTIM :(((( bi bakin ne olur

Iyice etkilenirim diye istemiyorum.. Zaten oda biraz merak etse sorun degil yuzyuze goruselim bi derdi.. Belliki sorun etti istemedi..

Bi arkadasim var , senin gibi sadece telefonda gorustuler ama bir iki yil.. sonra Gorusmemeye karar verdiler...
ama herhaman kizin icinde kaldi keske birkez gorup sonra gorusmeyi keseydim diye....

Bi arkadasim var , senin gibi sadece telefonda gorustuler ama bir iki yil.. sonra Gorusmemeye karar verdiler...
ama herhaman kizin icinde kaldi keske birkez gorup sonra gorusmeyi keseydim diye....

O teklif etmedikten sonra ben nasil edeyimki (

4 yaş nedir ki yaa millet neleri kabul edip tee birlikte oluyor 4 yaşın lafı olmaz bence
unutmayın bırakmayın peşini

arkadaşım biz sana 4-5 yaşın sorun olmiyacağını söyledik hatta benim eşim benden 5 yaş küçük diyede yazmıştım gitmişsin çocuktan ayrılmışsın suç çocuğun olmuş ilginç :44:

Yoo ben sebebini sonradan soyledim oda azicik deger verseymis bana donerdi. Yasi sorun etti belliki tek kelime etmiyo kac gundur bekliyom.. (

4 yaş nedir ki yaa millet neleri kabul edip tee birlikte oluyor 4 yaşın lafı olmaz bence
unutmayın bırakmayın peşini

Ne yapimki .. Mesajmi atayim tekrar.. Belkiki yasi sorun etti.. Yoksa onu sevdigimi biliyo ayrilik olayini sorun etmezdi.. Kabul etmiyosa olmuyodur yapacak birsey yok

Kac gündür bekliyorum ses seda yok. Yasi sorun etti yada ayriligi sevse affederdi. Cunku o yapsa bende onu affederdim..ama ses seda yok . Numarasini silip önüme bakmayi planliyorum. Ona tekrar yazip kücük düsürmek istemiyorum kendimi. Belki yeniden severim bi baskasini (( en azindan ise unutmaya gayret göstermekle baslayabilirim.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…